Ολυμπιακος – ΟΦΗ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/02)

Ολυμπιακος – ΟΦΗ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/02)

Να αλλάξει το βαρύ κλίμα θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ.

Ολυμπιακος – ΟΦΗ Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (17:30) για  την 22η αγωνιστική της Super League.

Επιστροφή στο Φάληρο για τον Ολυμπιακό με επιτακτική και άμεση ανάγκη για επιστροφή στις νίκες.

Η ομάδα του Πειραιά περιμένει τον ΟΦΗ και καλείται να πάρει το «τρίποντο» καθώς η ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-0) στο ντέρμπι της Λεωφόρου αύξησε την απόσταση των Πειραιωτών από τους ανταγωνιστές του, που απέχουν πλέον 9 (ΠΑΟΚ), 7 (ΑΕΚ) και 6 (Παναθηναϊκός) βαθμούς.

Να πιαστεί από μια νίκη

Όπως αποτυπώνεται από την κατάσταση στη βαθμολογία (41 βαθμοί), οι τέταρτοι Πειραιώτες έχουν να διανύσουν μεγάλη απόσταση καθώς δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν νίκη σε κάποιο ντέρμπι και η αναμέτρηση με τους Κρητικούς συνοδεύεται από ένα πελώριο «πρέπει» για νίκη ώστε να μην επιδεινωθεί η βαθμολογική κατάσταση.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ ψάχνει τρόπο να αντιδράσει στο δικό του άσχημο σερί, που συνεχίστηκε με την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά (1-2).

Η ομάδα του Πέπε Μελ παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει να μένει μακριά από τα θετικά αποτελέσματα. Μένει στους 20 βαθμούς, έχοντας χάσει εδώ και καιρό (βάσει βαθμολογίας και εικόνας) τις ελπίδες για είσοδο στα Playoffs), ενώ προσπαθεί πλέον να κρατήσει τις αποστάσεις από την τελευταία τετράδα της κατάταξης.

Στα 14 τελευταία ματς πρωταθλήματος οι Κρητικοί έχουν πανηγυρίσει νίκη μόλις μία φορά, απέναντι στον Παναιτωλικό στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (1-0), με οκτώ ήττες και πέντε ισοπαλίες και μάλιστα μόνο σε έναν εξ αυτών των αγώνων έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν.

Ο Ολυμπιακός διατηρεί εξαιρετική παράδοση με τους Κρητικούς. Μετά την ήττα στο Ηράκλειο το 2018 (1-0), που ήταν μέχρι πρότινος η πιο πρόσφατη των «ερυθρόλευκων» στην επαρχία, δεν έχει χάσει ξανά βαθμό στα μεταξύ τους παιχνίδια, με 12/12 και στις δύο έδρες.

Για να βρούμε την τελευταία φορά που ο ΟΦΗ απέσπασε αποτέλεσμα εκτός έδρας πρέπει να επιστρέψουμε στο 2011 και το 2-2 στο Φάληρο.

Ολυμπιακος – ΟΦΗ Live Streaming: Τέλος και ο Καρβαλιάλ

Τέλος και επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν το διαζύγιο με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ήταν γνωστό πλέον έγινε και επίσημο, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με τον Κάρλος Καρβαλιάλ μετά από μόλις δύο μήνες.

Συνολικά ο 58χρονος Πορτογάλος τεχνικός πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο των Πειραιωτών σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Είχε πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Έτσι, πλέον δεν αποκλείεται να είναι απλά και θέμα ωρών η ανακοίνωση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, ώστε να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας και να γίνει ο τρίτος προπονητής που θα πιάσει Λιμάνι αυτή τη σεζόν.

Όσον αφορά το σαββατιάτικο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος από την Κ19 θα βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού εκτός απροόπτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Από Δευτέρα πιάνει δουλειά ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Φερεντσβάρος.

Τη Δευτέρα θα αναλάβει καθήκοντα στον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αναμένεται το Σάββατο στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά το ντιλ. Ο 63χρονος τεχνικός αποτέλεσε τη βασική επιλογή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Ήταν μια περίπτωση που στο λιμάνι την είχαν εξετάσει και στο παρελθόν.

Καλές συστάσεις για τον Βάσκο προπονητή έχει δώσει στον Ολυμπιακό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Παλαιότερα είχε υποδείξει τον Μεντιλίμπαρ ως ιδανικό αντικαταστάτη του, όταν αποχωρούσε το 2012. Βέβαια, τότε δεν ήταν ελεύθερος, καθώς είχε συμβόλαιο με την Οσασούνα. Το όνομά του έπεσε στο τραπέζι των Πειραιωτών το καλοκαίρι του 2022, μετά την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς. Τότε ο έμπειρος προπονητής ήταν ελεύθερος, ωστόσο προκρίθηκε η λύση του Κορμπεράν.

Ο Μεντιλίμπαρ θα πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος για το Conference League. Μάλιστα, το Σάββατο αναμένεται να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα, παρακολουθώντας το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Σε λίγες μέρες δεν θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει πολλά, αλλά θα έχει μια εικόνα για το ρόστερ..

Ολυμπιακος – ΟΦΗ Live Streaming: Μετά τον Παναθηναϊκό, υπηρεσιακός και στον Ολυμπιακό ο Συλαϊδόπουλος!

Σπάνια επίδοση από τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, που προορίζεται για υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα αποτελέσει παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους μετά και την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με τον προσωρινό του διάδοχο να είναι εκτός απροόπτου ο προπονητής της Κ19 των Πειραιωτών, που πανηγύρισαν μία μεγάλη πρόκριση επί της Ίντερ για το Youth League.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, που εφόσον πράγματι καθίσει στο τιμόνι του Ολυμπιακού ως υπηρεσιακός στο σαββατιάτικο παιχνίδι στο Φάληρο, θα έχει πετύχει κάτι πολύ σπάνιο. Να έχει διατελέσει τον ίδιο ρόλο και στους δύο “αιωνίους”.

Θυμίζουμε άλλωστε πως ο 45χρονος τεχνικός είχε διαδεχτεί τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Στο φινάλε της σεζόν 2020-21, πριν έρθει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αξιοσημείωτο δε πως αποχώρησε οριστικά από τον σύλλογο μετά από εκείνο το 1-4 της Λεωφόρου (0-2 στο 12′ και 0-3 στο 38′) από τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, με τον αμέσως επόμενο σταθμό του να είναι στο Λιμάνι.

Και τώρα, ανταμείβεται για τη δουλειά του στην Κ19. Παίρνοντας έστω και υπηρεσιακά την υψηλότερη θέση ποδοσφαιρικά στον σύλλογο. Δείγμα της εμπιστοσύνης του προέδρου των Πειραιωτών.

Ολυμπιακος – ΟΦΗ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News