ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/02)

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Κρίσιμο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες κυρίως για τους γηπεδούχους που καίγονται.

ΠΑΣ ΓιαννιναΑρης Live Streaming | Aris Live Streaming:

O ΠΑΣ υποδέχεται τον Άρη στα Γιάννινα (19:00) για την 22η αγωνιστική της Super League.

Σημαντική αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες ανάμεσα σε ΠΑΣ και Άρη, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Νίκη για διαφορετικούς λόγους

Οι Γιαννιώτες δίνουν τη μάχη τους για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, με τα τελευταία αποτελέσματα να τους έχουν καθηλώσει στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προέρχεται από βαριά ήττα από τη Λαμία στην Ήπειρο (1-4), συμπληρώνοντας έτσι τέσσερις συνεχόμενες στο πρωτάθλημα, με το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης να είναι η μοναδική επιτυχία μέσα στο 2024.

Έτσι η ανάγκη για βαθμούς είναι επιτακτική για τον ΠΑΣ που θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να αναθαρρήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες αναζητά και ο Άρης από την πλευρά του, στην κούρσα που κάνει για να πλασαριστεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά για τα Playoffs.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχοντας ως μεγάλο στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο παίζει σε διπλό ταμπλό, καθώς έχει μπροστά της και την πρόκληση του κυπέλλου. Για να τσεκάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Άρης καλείται είτε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, είτε να κατακτήσει το κύπελλο.

Οι ημιτελικοί με τον Παναιτωλικό που θα κρίνουν το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού είναι προ των πυλών, ωστόσο πριν από αυτές τις μονομαχίες προηγείται η δοκιμασία στα Γιάννινα.

Οι «κίτρινοι» πέταξαν δύο βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική στις Σέρρες, καθώς έχασαν το «τρίποντο» μέσα από τα χέρια τους, έχοντας προβάδισμα ως τις καθυστερήσεις, πριν ισοφαριστούν στο φινάλε από τον Πανσερραϊκό (1-1) και μείνουν στους 34 βαθμούς.

Ο Άρης μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες επί του ΠΑΣ και μάλιστα με συνολικό σκορ 12-1, με τελευταία το 2-0 του πρώτου γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στους Ζωσιμάδες πριν το πρόσφατο 2/2 των «κίτρινων» οι Ηπειρώτες είχαν αήττητο έξι αγώνων.

ΠΑΣ ΓιαννιναΑρης Live Streaming: Tζούρασεκ: «Η ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό ήταν σαν… ήττα!»

Ο Φραν Βέλεθ, μίλησε μετά την ισοπαλία του Άρη με τον Πανσερραϊκό (1-1), τονίζοντας πως έπρεπε να είναι συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το τι έφταιξε και δεν πήρε τη νίκη ο Άρης:

«Χάσαμε τη νίκη σήμερα, γιατί δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Είναι σκληρό να δέχεσαι γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, κάτι που μας στοίχισε στο φινάλε του παιχνιδιού».

Για το αν συμφωνεί σε αυτό που είπε ο Μάντζιος στο τέλος του αγώνα για ολιγωρία:

«Συμφωνώ. Ήταν μια ολιγωρία της άμυνας, αλλά όλη η ομάδα αμύνεται και επιτίθεται. Ήταν ένα σκληρό μάθημα για εμάς σήμερα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος».

Για το γεγονός πως ο Άρης κλείνει μια σειρά δέκα αγώνων και δεν χάνει:

«Ναι είχαμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδι, ήταν ένα δύσκολο διάστημα. Τώρα έχουμε μια εβδομάδα να ξεκουραστούμε και στη συνέχεια μας περιμένουν και άλλα δύσκολα παιχνίδια, που πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό και για το γεγονός πως ο κόσμος του Άρη διψάει για έναν τίτλο:

«Ασφαλώς και νιώθουμε αυτή την δίψα στον οργανισμό και κυρίως των φιλάθλων μας που περιμένουν με αγωνία έναν Τελικό και ένα τρόπαιο. Έχουμε μπροστά μας αυτά τα παιχνίδια, αλλά προηγούνται και παιχνίδια για το πρωτάθλημα που πρέπει να δείξουμε προσοχή και να πάμε βήμα βήμα για την επίτευξη του στόχου μας».

Βέλεθ: «Είναι σκληρό να δέχεσαι γκολ στις καθυστερήσεις»

Η δίκη ξεκίνησε στις 18 Ιανουαρίου του 2023. Πρόεδρος της έδρας του δικαστηρίου ορίστηκε η Ελισάβετ Κούτρα. Δίπλα της βρέθηκαν άλλες δύο γυναίκες τακτικοί δικαστές και τέσσερις ένορκοι – δυο άντρες στα αριστερά της, κι αντίστοιχα στα δεξιά της δύο γυναίκες. Στη δεξιά γωνία, η γραμματέας, ενώ στην αριστερή γωνία η αντεισαγγελέας Εφετών, Κυριακή Κλιάμπα.

Επί 49 δικασίμους, μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, οι κάμερες ήταν ασυνήθιστα πολλές. Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, κάθε λέξη που ακούστηκε για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, δημιουργούσε μία πλήρη εικόνα για τα μαρτυρικά λεπτά που βίωσε, προτού κοπεί το νήμα της ζωής του.

Στα μέσα της πολύμηνης διαδικασίας κατέθεσε η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση, η οποία πραγματοποίησε τη νεκροψία στο σώμα του Άλκη. Προτού ξεκινήσει την κατάθεσή της, ζήτησε από τους γονείς του, «ως μάνα», όπως είπε, να αποχωρήσουν από την αίθουσα. Λόγω της σοκαριστικής και λεπτομερούς περιγραφής των πολλαπλών τραυμάτων του. Πέραν του χτυπήματος στην μηριαία, έφερε δύο ρωγμώδη κατάγματα στο κεφάλι. Ένα στο πίσω μέρος και ένα στον κρόταφο, πολλαπλά τραύματα στα χέρια, και δύο πλήγματα με νύσσον και τέμνον όργανο στο πόδι. «Ο θάνατός του ήταν βασανιστικός, μαρτυρικός και αργός».

«Οι δίκες ήταν ένα ατελείωτο μαρτύριο. Ένας Γολγοθάς. Βιώναμε κάθε φορά την ημέρα της δολοφονίας του Άλκη, έχοντας απέναντί μας τα παιδιά που διέπραξαν το έγκλημα, και δίπλα μας τους γονείς τους. Προσπαθούσα πολλές φορές να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Κυρίως στην κατάθεση της κα Κοβάτη όταν ανέφερε ένα ένα τα τραύματά του. Υπήρξαν στιγμές που δεν άντεχα, και αποχωρούσα από την αίθουσα για να πάρω αέρα. Η Μελίνα (σ.σ. η μητέρα του Άλκη) μπορούσε να κρατά την ψυχραιμία της και άντεχε περισσότερο. Ο ένας προσπαθούσε να συγκρατήσει τον άλλον».

Μάντζιος: «Δεν μας ικανοποιεί το σκορ, έπρεπε να κερδίσουμε»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα ο Άκης Μάντζιος. Στάθηκε στον λάθος τρόπο που αμύνθηκε η ομάδα του στη φάση του γκολ του Άλεξιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Κλείσαμε ένα σερί δέκα αγώνων με ισοπαλία. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι το ελέγχαμε και θα μπροούσαμε άνετα να κερδίσουμε. Μια ολιγωρία στο τέλος ήταν αρκετή για να δεχτούμε γκολ. Στο πρώτο παιχνίδι εμείς βάλαμε γκολ στο τέλος, τώρα ήταν η σειρά μας να το δεχτούμε.

Είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε, ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε ενέργεια, αλλά στην τελευταία φάση δεν αμυνθήκαμε καλά. Το πρόβλημα ξεκίνησε από το αράουτ που δεν βάλαμε πίεση στον αντίπαλο και έτσι δεχτήκαμε το γκολ».

ΠΑΣ ΓιαννιναΑρης Live Streaming:«Να μην μας ξεγράψει κανένας»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Μιχάλης Γρηγορίου, ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά την ήττα από την Λαμία (1-4). τονίζοντας πως θα συνεχίσουν να παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, εστιάζοντας πως δεν πρέπει κανένας να τους ξεγράφει.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Δεν υπάρχου λόγια, κάθε εβδομάδα παίζουμε έναν τελικό. Στα πρώτα 25 λεπτά δεν υπήρχαμε. Η Λαμία προηγείται με δύο πολύ . όμορφα γκολ, που είναι από καθαρά δική μας ευθύνη. Μετά το 25′ παίζουμε καλύτερα μειώνουμε σε 1-2 και μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά και πάλι ο αντίπαλος μας τιμώρησε. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια. Δεν πρέπει κανένας να μας ξεγράψει και θα παλέψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Οι ενισχύσεις θα μας βοηθήσουν και παιχνίδι με παιχνίδι θα τα δώσουν όλα. Ο Αθανάσιου απόκρουσε δύο πέναλτι, είναι ένας νέος παίκτης, αποκτάει εμπειρίες και θα έχει ένα λαμπρό μέλλον».

ΠΑΣ ΓιαννιναΑρης Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News