Κηφισια – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/01)

Κηφισια – Αρης Live Streaming

Να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα θέλει ο Άρης κόντρα στη Κηφισιά.

Κηφισια – Αρης Live Streaming | Aris Live Streaming:

Λίγο μετά το εύκολο 3-0 επί της Νίκης Βόλου, ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά (20:00) για την 20η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έκανε αυτό που έπρεπε στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και επικράτησε εύκολα της Νίκης Βόλου με 3-0. Δύο γκολ από τον Νταρίντα και ένα από τον Σουλεϊμάνοφ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, που έφεραν τον Άρη πολύ κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Τώρα, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και στο πρωτάθλημα, ώστε να διατηρηθούν στην 5η θέση (30β.) και να κρατήσουν την απόσταση από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης.

Νίκη ψυχολογίας

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά (20:00), η οποία παλεύει για την παραμονή της στη Super League. Οι  γηπεδούχοι έμειναν μακριά από τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις και παραμένουν στη θέση του ουραγού με 12 βαθμούς, κάτι που αναδεικνύει στο μέγιστο βαθμό την ανάγκη για νίκες στις επόμενες αναμετρήσεις τους.

Αρκετά τα προβλήματα για τον Ντέιβιντ Νίλσεν, που θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει το status των αμφίβολων Κρίστινσον, Μποτία, Σναϊντερλάν, Παπασάββα, Πρίτσα, Κλωναρίδη, ενώ όλα δείχνουν πως θα μείνουν ξανά εκτός –  για λόγους τακτικής – οι Νίνης, Αντούνες και Λούμορ.

Στην άλλη μεριά, ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές. Θα δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Έτσι, οι Φετφατζίδης και Ντουκουρέ, που αγωνίστηκαν μόλις ένα ημίχρονο στο ματς με τη Νίκη Βόλου, αναμένεται να παίξουν περισσότερο. Επίσης, στη βασική ενδεκάδα θα βρεθούν εκτός απρόοπτου οι Βέλεθ και Παναγίδης. Επίσης, ο Μάνου Γκαρσία θα παίξει ξανά, ώστε να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κηφισιά θέλει να βαδίσει στο… μονοπάτι του αγώνα στον πρώτο γύρο. Τότε, η ομάδα της Αθήνας κατάφερε να φύγει με το 1-1 από το «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα ματς που σκόραραν οι Μορόν και Οζέγκοβιτς.

Κηφισια – Αρης Live Streaming: «Ετοιμάζει πρόταση για τον Γένε της Αραράτ ο Άρης»

Δημοσίευμα από την Αρμενία μπλέκει τον Άρη με τον παίκτη της Αραράτ, Τέντον Γένε.

Μεταγραφικό σενάριο από την Αρμενία αναφέρει ότι ο Άρης ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Αραράτ ύψους 250 χιλιάδων ευρώ για την απόκτηση του Τέντον Γένε, τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» είδαν από τα παιχνίδια των δύο ομάδων στα καλοκαιρινά προκριματικά του Conference League.

Σύμφωνα λοιπόν με το μεταγραφικό σενάριο ο Άρης είναι διατεθειμένος να δαπανήσει το ποσό των 250.000 ευρώ για να κάνει δικό του τον Γένε ενισχύοντας την μεσοεπιθετική του γραμμή. Τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του ύψους 1,78 αριστερού winger είναι η ταχύτητα, η εκρηκτικότητα και η δύναμή του, κάτι το οποίο είδαμε και στα δύο ματς απέναντι στους κιτρινόμαυρους.

Άρης: «Μαφιόζικο το χτύπημα στη σύντροφο του Μάνταλου, να βρεθούν οι ένοχοι»

Μαφιόζικο χαρακτήρισε το επεισόδιο της επίθεσης που δέχθηκε η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου η ΠΑΕ Άρης, απαιτώντας την γρήγορη εύρεση των ενόχων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε μετά τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Παντελής Ζουμπούλης:

«Ως ΠΑΕ Άρης εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας στη σύντροφο του κυρίου Μάνταλου. Ζητούμε να βρεθούν γρήγορα οι ένοχοι. Είναι ξεκάθαρα μαφιόζικο χτύπημα, θα φοβούνται οι γυναίκες και τα παιδιά μας γήπεδο θα πρέπει η πολιτεία και οι αρχές να βρουν γρήγορα τους ένοχους.

Αντί να περιμένουμε ότι θα εξαλειφτούν τα φαινόμενα της βίας δυστυχώς συνέβη αυτό το περιστατικό και είναι πολύ ανησυχητικό. Η ΠΑΕ Άρης ζητά και απαιτεί να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθεί το παρακράτος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Μάντζιος: «Καλό το τελικό σκορ, δεν μου άρεσε η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο»

Ικανοποιημένος έμεινε από την προσπάθεια – κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου – και το τελικό σκορ του πρώτου αγώνα ο Άκης Μάντζιος που στάθηκε στη θέληση των παικτών του μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ξεκινήσαμε μέτρια το πρώτο ημίχρονο, χωρίς διάθεση να τρέξουμε. Η Νίκη αμύνθηκε καλά, εμείς θέλαμε μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν μου άρεσε. Στο δεύτερο είχαμε ενέργεια, είχαμε τα γκολ. Το σκορ είναι καλό, απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα όπως είναι η Νίκη.

Το παιχνίδι σήμερα ήταν το έκτο συνεχόμενο. Η κούραση συσσωρεύεται και μεγαλώνει. Προσπαθούμε και έχουμε απαίτηση από όλους να δίνουν το 100%, αν και αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες».

Νταρίντα: «Πρέπει να πάμε βήμα βήμα για να φτάσουμε στον τελικό»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στη νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου (3-0) ήταν ο Βλαντιμίρ Νταρίντα. Τόνισε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι αν θέλουν να φτάσουν στον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Έτσι όπως τελείωσε το παιχνίδι ήταν μια καλή μέρα για εμάς. Ήταν δύσκολο, αλλά είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη. Νιώθω καλά στον Άρη, παίζω ελεύθερα, είμαι ο εαυτός μου, κάτι που μου βγαίνει και στο γήπεδο. Δεν θα έχουμε κάποια μεγάλη ομάδα, αλλά πρέπει να πάμε βήμα βήμα μέχρι να φτάσουμε στον τελικό. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους».

Ο Φράνκο Φεράρι, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τη νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου (3-0). Τόνισε πως θα πάνε στον Βόλο για να σφραγίσουν τη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι καλό το αποτέλεσμα. αλλά έχουμε ακόμα ενενήντα λεπτά και θα πάμε στον Βόλο για να σφραγίσουμε την πρόκριση. Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι και πήραμε μια δίκαιη νίκη».

Κηφισια – Αρης Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News