Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/01)

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming

Πολύ σημαντικό ματς για διαφορετικούς λόγους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Aris – Olympiacos Live Streaming:

Ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30) στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Η επόμενη μέρα των ντέρμπι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκει Άρη και Ολυμπιακό να δίνουν άλλο ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες διακατέχονται από εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα, καθώς οι «κίτρινοι» πανηγύρισαν την πρόκριση επί της ΑΕΚ στα πέναλτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (4-2), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν στην ίδια διαδικασία από τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (6-7).

Με διαφορετική ψυχολογία

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δείχνοντας χαρακτήρα απάντησε στο γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από τον Γκατσίνοβιτς, με τον Μορόν κι αφού άντεξε και στην παράταση, επιβίωσε στα πέναλτι για να πανηγυρίσει τη μεγάλη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, που ανοίγει τον δρόμο ως τον τελικό του θεσμού.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ έμεινε στο μηδέν για 120’ με τον Παναθηναϊκό κι αφού δεν βρήκε το γκολ πρόκρισης, οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου η απόκρουση του Πασχαλάκη στην εκτέλεση του Μλαντένοβιτς δεν ήταν αρκετή, καθώς ο Λοντίγκιν απέκρουσε αμέσως μετά το πέναλτι του Καρβάλιο που θα έδινε την πρόκριση και οι τίτλοι τέλους έπεσαν με το άστοχο πέναλτι του Καμαρά που έφυγε ψηλά άουτ.

Αμφότεροι καλούνται να αφήσουν πίσω όσα συνέβησαν στις δραματικές ρεβάνς, καθώς τίθενται αντιμέτωπες σε άλλη μία σπουδαία αναμέτρηση.

Ο ανεβασμένος όπως είναι λογικό εξαιτίας της πρόκρισης Άρης που προέρχεται από δύο εντυπωσιακές νίκες στο πρωτάθλημα. Το 2-1 επί του ΠΑΟΚ και το 0-4 στο Αγρίνιο έχει ανέβει στους 30 βαθμούς κι έχοντας σταθεροποιηθεί στην 5η θέση πλέον θέλει να κοιτάξει ψηλότερα.

Εκεί, πέντε βαθμούς πιο πάνω βρίσκεται ο Ολυμπιακός (35), ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική «λύγισε» την Κηφισιά (2-3) χάρη στο γκολ του Ελ Αραμπί στα τελευταία λεπτά και δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια, όντας στο -6 από την κορυφή και στο -4 από την 3η ΑΕΚ, έχοντας πλέον να διαχειριστεί την απογοήτευση για τον αποκλεισμό από τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: «Ο Μανωλάς έσκαψε… τον τάφο του επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό»

«Ο Μανωλάς, ο δήμος της Μπαρτσελόνα, που έχει μείνει χωρίς ομάδα στα 32 του» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ. Αρχικά γίνεται αναφορά στο γκολ που είχε πετύχει ο Έλληνας αμυντικός στον αποκλεισμό των «μπλαουγκράνα» το 2018 στα προημιτελικά του Champions League από τη Ρόμα.

«Αυτό το γκολ που προκάλεσε τόση απογοήτευση έως και δάκρυα στους οπαδούς της Μπάρτσα. Είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της καριέρας του Έλληνα σέντερ μπακ. Αν και είναι αλήθεια ότι ο Μανωλάς κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας με τη Νάπολι και τρία πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, πιθανότατα αυτό το γκολ ήταν η κορύφωση της ευτυχίας σε όλη του την καριέρα», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

Υπογραμμίζεται ότι «τότε ο Μανωλάς ήταν σε μια από τις καλύτερες φόρμες του. Ωστόσο, ήταν την επόμενη σεζόν που ο Έλληνας σέντερ μπακ έφτασε σε χρηματιστηριακή αξία 45 εκατομμυρίων ευρώ, την υψηλότερη της καριέρας του. Το καλοκαίρι του 2019 η Νάπολι αποφάσισε να ξοδέψει 36 εκατομμύρια ευρώ για την υπογραφή του Μανωλά. Ωστόσο, ο Έλληνας σέντερ μπακ δεν είχε τις ίδιες επιδόσεις στο διάστημα που ήταν με τους Ναπολιτάνους. Η πρώτη του σεζόν δεν ήταν κακή, αλλά η απόδοσή του έπεφτε όσο περνούσε ο καιρός. Τελικά, μετά τα 75 παιχνίδια που έπαιξε τις δυόμισι σεζόν στη Νάπολι, ο Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2022».

Eν συνεχεία στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται: «Σε ηλικία μόλις 31 ετών, ο Έλληνας σέντερ μπακ πήρε αποστάσεις από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και το Champions League. Και ο Κώστας Μανωλάς έσκαψε μόνος του τον τάφο του επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό. Προορισμό όπου έμεινε μόνο μέχρι τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς».

Ο Ζοάο Καρβάλιο έχει χάσει περισσότερα πέναλτι από όσα έχει βάλει!

Οι δύο μοιραίοι παίκτες για τον Ολυμπιακό στην διαδικασία των πέναλτι (Ζοάο Καρβάλιο, Μαντί Καμαρά) δεν έχουν σχέση με την λευκή βούλα.

Αν μελετούσε κανείς την προϊστορία και τα στατιστικά, ίσως και να μπορούσε να μαντέψει ότι ο Ζοάο Καρβάλιο και ο Μαντί Καμαρά δεν θα ευστοχούσαν από την λευκή βούλα στον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό.

Ας ξεκινήσουμε από τον Αφρικανό χαφ. Επιλέχθηκε ως  8ος εκτελεστής του Ολυμπιακού. Μάλλον αναγκαστικά, αφού οι μόνοι που δεν είχαν εκτελέσει ήταν ο Πασχαλάκης, ο Ντόι και ο Ιμπόρα. Το απίστευτο είναι πως ήταν το πρώτο πέναλτι που εκτέλεσε ποτέ στην ευρωπαϊκή του καριέρα. Και ήταν πολύ λογικό να το χάσει!

Πάμε τώρα στον Πορτογάλο. Αν είχε σκοράρει στην δική του εκτέλεση, όλα θα είχαν τελειώσει, ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε την πρόκριση. Ο Ζοάο Καρβάλιο όμως νικήθηκε από τον Λοντίγκιν, κάτι διόλου περίεργο με βάση την στατιστική.

Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι που εκτέλεσε ο Πορτογάλος μέσος με σύλλογο σε ανδρικό επίπεδο. Και το πρώτο γενικά στην καριέρα του από το 2018! Πλέον, μετρά  4 άστοχες και μόλις 3 εύστοχες εκτελέσεις. Κάτι που δείχνει ότι η λευκή βούλα δεν είναι και το καλύτερο του.

Ο Ζοάο Καρβάλιο είχε αστοχήσει δύο φορές με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας. Το 2018 απέναντι σε Ρουμανία και Ελβετία, αλλά και μία φορά με την Μπενφίκα. Σε αγώνα του Youth League το 2015 απέναντι στην Γαλατασαράι. Κάτι που δείχνει ότι μόνο σπεσιαλίστας δεν θεωρείται.

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: «Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κάρλσον του Άρη»

Το ενδιαφέρον της Γκέτεμποργκ για τον Μόμπεργκ Κάρλσον επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Όλα Λάρσον, μιλώντας σε ΜΜΕ της Σουηδίας.

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της Γκέτενμποργκ για τον εξτρέμ του Άρη, Μόμπεργκ Κάρλσον, ο οποίος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Γκέτεμποργκ, Όλα Λάρσον μίλησε στην εφημερίδα Expressen για τις συζητήσεις με τον Μπόμπεργκ Λάρσον.

«Δεν υπάρχει κάτι νέο να πούμε, αλλά είναι ενδιαφέρον. Ο Μόμπεργκ Κάρλσον είναι ένας πολύ καλός παίκτης με πολύ καλά προσόντα. Καλό χτύπημα, καλός στα στημένα, γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός. Πραγματικά το είδος του παίκτη που θέλουμε» ανέφερε αρχικά για τον παίκτη του Άρη.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για τη συνάντηση που είχαν, λέγοντας: «Αυτό που με εκπλήσσει είναι το άτομό του, ο τρόπος που σκέφτεται. Άρχισε να μιλάει για το πώς να φτιάξεις έναν σύλλογο. Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Μερικές φορές ταξινομώ τους ανθρώπους σε διαφορετικά επίπεδα. Σε αυτή την κατάσταση, εξεπλάγην ευχάριστα. Άρχισε να μιλάει με διαφορετικό τρόπο από ό,τι νόμιζα. Ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση».

Τέλος ερωτηθείς για το που θα αγωνιστεί αν αποκτηθεί απάντησε: «Σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά και στον άξονα. Είναι καλός στο να έρχεται από την πίσω γραμμή».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Γκέτεμποργκ έκανε την πρότασή της. Περιμένει απάντηση, την ίδια ώρα που ο Κάρλσον φέρεται να είχε συνάντηση και με την Νόρσεπινγκ.

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News