Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (17/01)

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Live streaming

Να κάνει το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στις Σέρρες.

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Live streaming | PAOK Live Streaming:

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Σερρών (17:00) στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στην κούρσα του τίτλου και μάλιστα από την… pole position, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League μαζί με τον Παναθηναϊκό, αλλά στοχεύει και στον έτερο εγχώριο θεσμό, το Κύπελλο Ελλάδας.

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση επί του Βόλου στη φάση των «16» έχει μπροστά του το εμπόδιο του Πανσερραϊκού στα προημιτελικά, με φόντο άλλη μια πορεία ως τον τελικό, όπου οι «ασπρόμαυροι» έχουν την πλέον σταθερή παρουσία, με έξι τελικούς τα τελευταία επτά χρόνια.

Απέναντι στους Θεσσαλούς ο ΠΑΟΚ πήρε δύο νίκες, καθώς μετά το 1-0 στην Τούμπα επικράτησε και στο Πανθεσσαλικό (0-2), πριν υποτάξει τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) για να επανέλθει στην κορυφή.

Ο «δικέφαλος» κατάφερε να αντιδράσει με ιδανικό τρόπο μετά την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τον Άρη (2-1), που ήταν η πρώτη έπειτα από αήττητο 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον στοχεύει στο πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τετράδα του δεύτερου τη τάξει θεσμού.

Στα προημιτελικά περιμένει η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, με τη σχέση του Ουρουγουανού με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του να είναι γνωστή.

Εξάλλου ο τεχνικός των Σερραίων ήταν ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο κύπελλο το 2021.

Ο Πανσερραϊκός δίνει τη δική του μάχη για την εξασφάλιση της σωτηρίας, κατά τη σεζόν της επιστροφής στα «σαλόνια» έπειτα από 12 χρόνια κι έπειτα από την επιστροφή στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα χάρη στο «διπλό» στη Λαμία (0-2), συνεχίζει στο Κύπελλο δίχως να έχει να χάσει κάτι.

Στη φάση των «16» οι Σερραίοι ξεπέρασαν το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, με το 0-2 στην Αρκαδία να είναι καθοριστικό, καθώς η ρεβάνς έληξε με 1-1. Η πορεία της ομάδας στον θεσμό άρχισε με τη νίκη-πρόκριση στην Καισαριανή επί του τοπικού Αστέρα (0-2).

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Live streaming: Ολλανδός διαιτητής στη ρεβάνς των «αιωνίων», φέρνει ξανά τον Νταμπάνοβιτς η ΚΕΔ

Τον Ολλανδό, δεύτερης κατηγορίας της UEFA, Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ στέλνει η ΚΕΔ στη ρεβάνς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Εντύπωση προκαλεί η απόφαση να φέρει ξανά τον Νταμπάνοβιτς για το Βικελίδης, μετά απ’ όσα συνέβησαν πέρυσι στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Με ξένους διαιτητές τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Η ΚΕΔ επιλέγει Ολλανδό ρέφερι για το “αιώνιο” ντέρμπι του Καραϊσκάκη, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ, από την δεύτερη κατηγορία της UEFA. Θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Φαν Ζούλιεν Γιουστ Μάαρτεν, Χενκ Ντιόν Φίκερτ. 4ο τον Διαμαντόπουλο και στο VAR τον Φαν Μπέκελ με τον Νικολακάκη.

Στο Βικελίδης θα βρεθεί ο γνώριμος Νταμπάνοβιτς, που είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 στα περσινά πλέι οφ. Είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις με τις αποφάσεις του. Ο Μαυροβούνιος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Θα έχει βοηθούς τους Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς, με 4ο τον Πολυχρόνη και στο VAR τους Ζέμπετς, Φωτόπουλο.

Aπό εκεί και πέρα το Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Τσέτσιλας (Στάικος, Χριστάκογλου, 4ος Κατοίκος, VAR: Ευαγγέλου, Απτόσογλου). Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια του τριημέρου δεν θα υπάρχει VAR, αφού εναπόκειται στη διάθεση των ομάδων αν θέλουν να έχουν.

Το Κηφισιά-ΟΦΗ θα διευθύνει ο Ματσούκας (Μεϊντάνας, Κωνσταντίνου, 4ος Βλάχος). Στο Ατρόμητος-Λάρισα ο Βάτσιος (Σινιοράκης, Τριανταφύλλου, 4ος Ντάουλας). Στο Καλλιθέα-Παναιτωλικός ο Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης, Κόλλιας, 4ος Τσιμεντερίδης). Τέλος, στο Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός ο Πουλικίδης (Σπυρόπουλος, Νιδριώτης, 4ος Τσιάρας).

«Ίσως στο μέλλον επιστρέψω ξανά στην Ιταλία»

Για την εμπειρία του στην Serie A μίλησε ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στο μέλλον στην Ιταλία.

Μετά το τέλος του αγώνα της Νιγηρίας με την Ισημερινή Γουινέα (1-1), όπου και αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο Τρόοστ Εκόνγκ μίλησε για το πέρασμά του από το ιταλικό ποδόσφαιρο και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στη χώρα.

Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε: «Η εμπειρία μου στη Serie A με βοήθησε πολύ στο να γίνω αρχηγός αυτής της εθνικής ομάδας. Όταν έφτασα στην Ιταλία, ήμουν 24 ετών, και ο στόχος μου ήταν να μεγαλώσω τον ρόλο μου.

Η Serie A είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα για τους αμυντικούς για να εξελιχθούν. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στην Ουντινέζε και τη Σαλερνιτάνα που μου έδωσαν την ευκαιρία. Ίσως στο μέλλον μπορέσω να επιστρέψω ξανά στην Ιταλία…».

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Live streaming: «Στη λίστα της Φλαμένγκο ο Μάρκος Αντόνιο – Επιλογή του Τίτε»

Στην αναζήτηση παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα του Τίτε βρίσκονται οι επιτελείς της Φλαμένγκο, με τον Μάρκος Αντόνιο να αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας: «Ο Μάρκος Αντόνιο βρίσκεται στη λίστα της Φλαμένγκο, παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί το όνομά του από τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Μάρκος Μπραζ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φλαμένγκο δείχνει ενδιαφέρον για τον μέσο, Μάρκος Αντόνιο. Το 2022, όταν ακόμα ανήκε και ξεχώριζε για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο Βραζιλιάνος ήταν ήδη στο στόχαστρο της «Φλα», αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι ο Μάρκος Αντόνιο συνέχισε την καριέρα του στην Λάτσιο», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα για τον χαφ του Δικεφάλου και προσθέτει χαρακτηριστικά:

«Η πιθανή μεταγραφή του Μάρκος Αντόνιο έχει την έγκριση του Τίτε. Πληροί όλες τις απαιτήσεις που επιδιώκει η Φλαμένγκο για την ομάδα που θέλει να φτιάξει. Το σκεπτικό του Τίτε είναι να πάρει φανέλα βασικού στην μεσαία γραμμή κατά την διάρκεια του Κόπα Αμέρικα. Όταν η Φλαμένγκο θα χάσει τους Πούλγκαρ, Ντε Λα Κρουζ και Αρασκαέτα που θα είναι διεθνείς με τις ομάδες τους».

Το ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων υπερθεματίζει για τον Μάρκος Αντόνιο, αναφέροντας: «Επιπλέον η Φλαμένγκο βλέπει στον χαφ του ΠΑΟΚ δυνατότητες τεχνικής και οικονομικής απόδοσης. Παρά τη μακρόχρονη εμπειρία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είναι μόλις 23 ετών. Η «Φλα» σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση δανεισμού στην Λάτσιο, βάζοντας υποχρεωτική ρήτρα αγοράς».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρκος Αντόνιο αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ υπό καθεστώς δανεισμού. Με προαιρετική οψιόν αγοράς (6 εκατ. ευρώ) και τους ασπρόμαυρους να καλύπτουν πλήρως το συμβόλαιό του. Από την άλλη, η Λάτσιο θα διατηρήσει ποσοστό επί των δικαιωμάτων. Σε περίπτωση εξαγοράς του ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι ύψους 15%.

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Live streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News