Κηφισια – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/01)

Κηφισια – Ολυμπιακος Live Streaming

Επειγόντως νίκη ψάχνει ο Ολυμπιακός στην Καισαριανή κόντρα στη Κηφισιά.

Κηφισια – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Η Κηφισιά υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17:00) στο γήπεδο της Καισαριανής στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό. Αντιμετωπίζει την Κηφισιά με μονόδρομο την επιστροφή στις νίκες. Στο μυαλό των «ερυθρόλευκων» αναμφίβολα υπάρχει και η μεγάλη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο.

Χωρίς περιθώρια στην Καισαριανή

Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ μετά το 1-1 της Λεωφόρου καλείται να διαχειριστεί τον αγώνα πρωταθλήματος με τη νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστίων πριν στραφεί εκ νέου στην αναμέτρηση με τον «αιώνιο» που θα κρίνει την πρόκριση στα προημιτελικά του δεύτερου τη τάξει θεσμού.

Πριν από το νέο ντέρμπι ωστόσο καλείται να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της ομάδας του Ντέιβιντ Νίλσεν. Μάλιστα σε μια χρονική περίοδο που προέρχεται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι Πειραιώτες έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη, αυτή με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες (0-1) και από εκεί και πέρα αγνοεί το «τρίποντο».

Ισοπαλία στον Βόλο (2-2), ισοπαλία στο Περιστέρι (0-0) και δύο συνεχόμενες ήττες, στη Λαμία (1-0) και στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-2) που έχουν ως αποτέλεσμα να έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος στην κούρσα του τίτλου.

Με 32 βαθμούς ο Ολυμπιακός πριν εκκινήσει η 18η αγωνιστική έχει μείνει στην 4η θέση και στο -8 από την κορυφή. Αναζητά μόνο νίκη στην Καισαριανή απέναντι στην Κηφισιά που αναζητά βαθμούς στη δική της μάχη να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η ομάδα του Νίλσεν μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ (4-2) έχει τρία σερί ματς χωρίς «τρίποντο». Με ήττες από ΠΑΟΚ (0-6) και Ατρόμητο (3-0) και το εκτός έδρας 1-1 με τον Πανσερραϊκό, έχοντας περιοριστεί στην τελευταία θέση.

Δίχως αμφιβολία οι νεοφώτιστοι δεν έχουν περιθώριο να μη διεκδικήσουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Στοχεύοντας σε κάτι σαφώς καλύτερο από το ματς του πρώτου γύρου στο Φάληρο, όταν είχαν ηττηθεί με το ευρύ 4-0.

Κηφισια – Ολυμπιακος Live Streaming: Κίνηση για τον Αλ Μουσράτι

Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση με τον Αλ Μουσράτι της Μπράγκα.

Μεταγραφές που αναβαθμίσουν το ρόστερ θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, με το βλέμμα να στρέφεται στην αγορά της Πορτογαλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους παίκτες που έχει ζητήσει ο Κάρλος Καρβαλιάλ και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να αποκτήσουν, είναι ο Αλ Μουσράτι της Μπράγκα.

Ο 27χρονος χαφ από τη Λιβύη είναι ένας παίκτης τον οποίο εκτιμά πολύ ο Καρβαλιάλ. Ήταν στις βασικές του επιλογές για την ενδεκάδα της Μπράγκα. Βέβαια, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Αλ Μουσράτι έχει συμβόλαιο έως το 2026. Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 16 εκατ. ευρώ.

Ο Λίβυος αμυντικός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλ Ιτιχάντ της Τρίπολης, ενώ από το 2017 αγωνίζεται στην Πορτογαλία και τις Βιτόρια Γκιμαράες, Ρίο Άβε και Μπράγκα.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να εντάξει τον διεθνή μέσο στο δυναμικό του είναι πολύ δύσκολη, μιας και ο παίκτης φέτος μετρά 17 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

«Νέα πρόταση της Λιόν για Κάρμο – Στα 20 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς»

Η Λιόν ετοιμάζει νέα δυνατή πρόταση στην Πόρτο, προκειμένου να πάρει τον Νταβίντ Κάρμο, που ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσπαθεί να αποκτήσει τον Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο, ωστόσο η Λιόν έχει μπει δυνατά στη μάχη για να τον κάνει δικό της. Και οι δύο ομάδες συζητούν με τους «δράκους» τον δανεισμό του 24χρονου αμυντικού ως το καλοκαίρι.

Ο γαλλικός σύλλογος όμως φαίνεται πως είναι αυτός που μπορεί να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις των Πορτογάλων, όπως αναφέρει η «A Bola». Η Λιόν είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ένα εκατ. ευρώ για το ενοίκιο, προκειμένου να πάρει δανεικό τον Κάρμο έως το καλοκαίρι. Μάλιστα, φέρεται να έχει προτείνει ορισμό οψιόν αγοράς στα 20 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, αναφέρεται και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού του Καρβαλιάλ στο ρεπορτάζ, αλλά οι Γάλλοι φέρονται να ποντάρουν στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παίξει στη Ligue 1.

Όλα ανοιχτά για Καμαρά

Το μέλλον του Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό μοιάζει θολό.

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά το τελευταίο διάστημα, παρά το πολύ καλό ξεκίνημά του στη σεζόν. Στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού δεν βοηθά την ομάδα. Αρκετοί είναι εκείνοι που συνδέουν την πτώση της απόδοσής του με το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή.

Ο μέσος από τη Γουϊνέα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». Εκπνέει το καλοκαίρι και ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η Λιόν φαντάζει ως νούμερο ένα προορισμός για τον Καμαρά. Με τη γαλλική ομάδα να ταιριάζει στα θέλω του, για να παίξει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Ο παίκτης μπορεί από την πρωτοχρονιά να κάνει απευθείας συζητήσεις με ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι, ενώ δεν αποκλείεται να φύγει μέχρι το τέλος του μήνα. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση δύο χαφ, γεγονός που σημαίνει ότι σχεδιάζει ήδη την ομάδα χωρίς τον Καμαρά.

Η Λιόν που εμφανίζεται πιο «ζεστή» για την απόκτηση του 27χρονου χαφ. Ίσως κάνει πρόταση να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της. Προσφέροντας ένα μικρό ποσό στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα το προτιμήσουν από το να χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Κηφισια – Ολυμπιακος Live Streaming: «Κλείνει τον Τσικίνιο για το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός»

Μετά τον Παλομίνο ο Ιταλός δημοσιογράφος… στέλνει και τον 28χρονο χαφ της Μπενφίκα στον Ολυμπιακό.

Λίγη ώρα μετά το «χτύπημα» του για τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επανήλθε με νεότερη μεταγραφική είδηση για τον Ολυμπιακό. Aναφέροντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τον Τσικίνιο για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του 28χρονου χαφ με την Μπενφίκα φτάνει στην λήξη του. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Τσικίνιο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μάλιστα αναφέρει ότι η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Τσικίνιο θα προβλέπει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 28χρονος χαφ έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» έως το 2027.

“Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να υπογράψει τον Τσικίνιο από την Μπενφίκα ως ελεύθερο για τη νέα σεζόν! Υπάρχει προφορική συμφωνία για τριετές deal μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ο Τσικίνιο, είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση και να ενταχθεί στην ελληνική ομάδα».  Αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο «X» ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Κηφισια – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News