Παναιτωλικoς – Aρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/01)

Αφήνει το Κύπελλο και επιστρέφει στο πρωτάθλημα με νέα εκτός έδρας αποστολή ο Άρης.

Παναιτωλικoς – Aρης Live Streaming | Aris Live Streaming:

Μεγάλο ματς στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη (15:00) για την 18η αγωνιστική της Super League.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-1) και το θετικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ (0-0) στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Άρης ετοιμάζεται για μία επικίνδυνη αποστολή, αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (15:00).

Να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως είναι αντιμέτωπη με αρκετές απουσίες. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Λορέν Μορόν, είναι τιμωρημένος, όπως και ο βασικός στόπερ, Γιακούμπ Μπράμπετς. Επιπρόσθετα, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος λόγω τραυματισμού και είναι προφανές πως ο Άρης πρέπει να καλύψει σημαντικά κενά για να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα.

Οι «κιτρινόμαυροι», που ανέβηκαν στους 27 βαθμούς παραμένοντας στην 5η θέση,  θα στηριχτούν κατά κύριο λόγο στον Σουλεϊμάνοφ, που παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες επιθετικά, ενώ ίσως υπάρξει αλλαγή και στο κέντρο, αφού τραυματίας είναι και Ζουλ. Φαβορί για την αρχική ενδεκάδα είναι οι Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ντζούρασεκ, Ντουκουρέ, Παναγίδης, Σαβέριο, Σουλεϊμάνοφ και Ζαμόρα.

Στην άλλη μεριά, ο Παναιτωλικός θα βαδίσει στο μονοπάτι της καλής εμφάνισης κόντρα στον Παναθηναϊκό, η οποία συνοδεύτηκε πάντως με ήττα (2-1). Οι Αγρινιώτες βρίσκονται πάντως σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αφού πριν το ματς με το «τριφύλλι» μέτρησαν πέντε σερί ματς χωρίς ήττα, με τρεις νίκες (κόντρα σε Κηφισιά, Athens Kallithea, Πανσερραϊκό) και δύο ισοπαλίες (με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ).

Ο Γιάννης Πετράκης θα κρατήσει το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς και τον έναν κλασικό φορ, αφού είναι προφανές πως ο Παναιτωλικός (14β.) κυνηγά κάθε πιθανό πόντο στη μάχη της παραμονής στη Super League. Με βάση τα δεδομένα και τους διαθέσιμους παίκτες, η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας θα παραταχθεί με τους Καπίνο, Οικονόμου, Μλάντεν, Μαλή, Λιάβα, Πέρες, Μπαλντασάρα, Πέδρο, Χατζηθεοδωρίδη, Σενγκέλια και Καρέλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης κέρδισε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του κόντρα στον Παναιτωλικό, που, με τη σειρά του, κατέγραψε νίκη (3-1) το 2022.

Παναιτωλικoς – Aρης Live Streaming: Σωστή η αμυντική λειτουργία, είχε τις στιγμές για γκολ

Η κριτική του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ:

Κουέστα

Σταθερός και σήμερα, επενέβη όσες φορές χρειάστηκε στις προσπάθειες των παικτών της ΑΕΚ.

Οντουμπάτζο

Είχε κάποια από τα γνωστά του ανεβάσματα και απόψε, βοήθησε επιθετικά τους «κιτρινόμαυρους» ενώ ήταν προσεκτικός στ’ αμυντικά του καθήκοντα ενάντια στους Πήλιο – Τσούμπερ.

Φαμπιάνο

Επιβλητική η παρουσία του και σήμερα, έδωσε ώθηση στους Θεσσαλονικείς με τις αμυντικές του επεμβάσεις ενώ απείλησε και επιθετικά κάποιες φορές.

Μπράμπετς

Σταθερός στο πλευρό του Φαμπιάνο, κράτησαν τον Πόνσε εκτός παιχνιδιού.

Μοντόγια

Είχε δύσκολο έργο απέναντι στο δίδυμο Σιντιμπέ – Ελίασον και τις κινήσεις του Πινέδα ο Ισπανός μπακ, έκανε καλό ματς ωστόσο τηρουμένων των αναλογιών κρατώντας τη θέση του.

 

Ζουλ (77′)

Πολλά τρεξίματα από τον Καμερουνέζο χαφ απόψε δίνοντας μάχες κόντρα στην ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή της «Ένωσης» και δη ενάντια στον Τσούμπερ. Άτυχος στο δεύτερο ημίχρονο που αποχώρησε τραυματίας με δάκρυα.

 

Νταρίντα

Ήταν σε εγρήγορση αμυντικά κόντρα στον ποιοτικό άξονα της αθηναϊκής ομάδας, δεν βοήθησε ωστόσο τόσο επιθετικά όσο τον έχει ανάγκη ο Άρης.

 

Τζούρασεκ (72′)

Συνέχεια στα καλά ματς για τον Κροάτη χαφ μετά από την εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

 

Σουλεϊμάνοφ

Λίγα πράγματα από τον Καυκάσιο άσο, βοήθησε σε κάποιες αντεπιθέσεις αλλά δεν υπήρξε αντίκρισμα, βοήθησε ωστόσο αμυντικά τον Οντουμπάτζο.

 

Σαβέριο (55′)

Έκανε κάποιες προσπάθειες από τ’ αριστερά ερχόμενος με φόρα από τη σφραγίδα που έβαλε στο νικηφόρο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ χωρίς ωστόσο να καταφέρει να γίνει το ίδιο επιδραστικός.

 

Μορόν (77′)

Μαχητικός, έτρεξε αρκετά βοηθώντας την ομάδα του. Δεν κατάφερε να εμπλακεί σε φάσεις επιθετικά, πλην μίας σπουδαίας στο δεύτερο ημίχρονο.

 

* Λίγα πράγματα από τους παίκτες που πέρασαν αλλαγή στην «OPAP Arena»  (Παναγίδης, Ντουκουρέ, Φετφατζίδης). Βοήθησαν κυρίως το αμυντικό πλάνο ώστε να μπει «στοπ» στην προσπάθεια της ομάδας του Ματίας Aλμέιδα να φανεί απειλητική δημιουργώντας ευκαιρίες.

Μάντζιος: «Με Βερστράτε πιθανότατα στη ρεβάνς, θέλει χρόνο ο Φετφατζίδης»

Ο Άκης Μάντζιος, μίλησε για το πρώτο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ (0-0). Για την φάση των «16» και για τους τραυματισμούς των Ζουλ και Βερστράτε, τονίζοντας στο τέλος πως θέλουν τη νίκη στη ρεβάνς για να προχωρήσουν στο κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι:

«Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Η πρόκριση θα κριθεί στο γήπεδό μας. Θεωρώ πως ίσως θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ, όπως με τον Μορόν ή τον Φαμπιάνο. Θέλουμε την νίκη στο γήπεδό μας γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση».

Για τον Ζουλ και τον Βερστράτε: «Είναι μυϊκό το πρόβλημα. Από τα κλάματά του, ίσως να έχει κάτι. Ο Βερστράτε πιστεύω να είναι έτοιμος με την ΑΕΚ».

Για τα σερί ματς: «Ήταν το τρίτο ματς που τα παιδιά έπαιξαν συνεχόμενα. Δεν προλαβαίνει να παίξει κάποια μεταγραφή που θα έρθει, άρα επικεντρωνόμαστε στα παιδιά που έχουμε».

Για τους Φετφατζίδη και Μάνου:  «Ο Γιάννης πήρε τον χρόνο του. Το καλό είναι πως ήταν σε ομάδα, ήταν ενεργός. Θέλει τον χρόνο του, θέλει τα παιχνίδια του. Είναι έμπειρος. Το ίδιο θέλει και ο Μάνου, θα πάρει τον χρόνο του στο ματς με τον Παναιτωλικό».

Παναιτωλικoς – Aρης Live Streaming: «Ενδιαφέρον του Άρη για τον Τζέρεμι Σαρμιέντο της Μπράιτον»

Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν οι Άγγλοι τον Άρη. Καθώς δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «κίτρινοι» ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του Τζέρεμι Σαρμιέντο από την Μπράιτον.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Argus», ο Σαρμιέντο επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Γουέστ Μπρομ. Αναμένεται να παραχωρηθεί εκ νέου από την Μπράιτον, με τον Άρη να έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Γουέστ Μπρομ, ο Σαρμιέντο σημείωσε δύο γκολ σε 21 συμμετοχές. Ωστόσο δεν κατάφερε να αποκτήσει ρόλο βασικού, έτσι η Μπράιτον ψάχνει εκ νέου ομάδα για να τον παραχωρήσει ως δανεικό.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Άρης έχει εκφράσει στην Μπράιτον το ενδιαφέρον του για τον δανεισμό του 21χρονου επιθετικού από το Εκουαδόρ, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε πρώιμο στάδιο.

Παναιτωλικoς – Aρης Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News