Μπαρτσελονα - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/01)

Μπαρτσελονα - Ολυμπιακος Live Streaming

Να συνεχίσει με νίκες στη Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός που δοκιμάζεται στη Βαρκελώνη.

Μπαρτσελονα – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Να συνεχίσει με νίκες στη Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός που δοκιμάζεται στη Βαρκελώνη.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα (21:30) για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Δεύτερη σερί διαβολοβδομάδα και ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά έχει διπλή αποστολή στην Ισπανία.Αρχής γενομένης από το Palau Blaugrana της Βαρκελώνης, πριν συνεχίσει στη χώρα των Βάσκων. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δοκιμάζεται κόντρα στην Μπαρτσελόνα σε ένα ντέρμπι τετράδας.

Οι δύο πρώτοι των δύο προηγούμενων ετών στην κανονική περίοδο είναι και φέτος στην κούρσα των κορυφαίων θέσεων, με τους Πειραιώτες χάρη στο σερί 4/4 που «τρέχουν» να έχουν ανέβει στο 11-8.

Στοχεύει ψηλά πλέον

Η διπλή νίκη στο ΣΕΦ απέναντι σε Μιλάνο (79-74) και Μονακό (75-73) έδωσε τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που ισοβαθμούν στην 4η θέση και στοχεύουν στο 5/5, επαναλαμβάνοντας τον περσινό θρίαμβο (70-80).

Ο Ολυμπιακός που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα θα έχει ετοιμοπόλεμους τους «πύργους» του, Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ πλέον έχει διαθέσιμο και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ που απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στην έναρξη του δεύτερου γύρου.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της έχει πονοκέφαλο με την κατάσταση του Άλεξ Αμπρίνες, με τον Ρότζερ Γκριμάου να θέλει να «διπλώσει» τις νίκες επί των Πειραιωτών έπειτα από αυτή στο ΣΕΦ (68-77) στον πρώτο γύρο για να ανέβει από το 13-6.

Οι Καταλανοί επίσης είχαν 2/2 στην τελευταία διαβολοβδομάδα, αναγκάζοντας μάλιστα σε ήττα τη Ρεάλ (83-78), ενώ θριάμβευσαν και στον έτερο εμφύλιο με την Μπασκόνια (89-85).

Όταν οι «μπλαουγράνα» υποδέχονται τον Ολυμπιακό έχουν το πάνω χέρι συνολικά (11-5), αλλά από το 2015, όταν οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν νικητές για πρώτη φορά στα Playoffs (63-76) οι νίκες είναι μοιρασμένες (5-5) και μάλιστα κανείς εκ των δύο δεν έχει επικρατήσει δύο συνεχόμενες φορές.

Μπαρτσελονα – Ολυμπιακος Live Streaming: Πιθανότατα απών ο Αμπρίνες από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Χάνει το ματς με τους «ερυθρόλευκους» ο Άλεξ Αμπρίνες λόγω κήλης.

Όλα τα είχε η Μπαρτσελόνα έχει και προβλήματα απουσιών. Σύμφωνα με ενημέρωση της ομάδας των Καταλανών ο Άλεξ Αμπρίνες είναι πολύ πιθανό να είναι εκτός του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα κήλης.

«Η πρόοδός του θα σηματοδοτήσει τη διαθεσιμότητα για τους επόμενους αγώνες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ενημέρωση της Μπαρτσελόνα για τον Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος φέτος δίνει 6.6 πόντους (με 44.7% στο τρίποντο) και 2.1 ριμπάουντ ανά 17’27” συμμετοχής.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είχε 16 πόντους με 5/7 τρίποντα και 1/2 βολές σε 14’59”.

Μιλουτίνοφ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό με τον Μπαρτζώκα»

Ο Σέρβος σέντερ των «ερυθρολεύκων» μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα του Έλληνα τεχνικού.

Μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν αυτή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος σέντερ αποτελεί έναν εκ των κομβικότερων παικτών της ομάδας και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του.

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι πίσω σε αυτή την ομάδα που έχω περάσει υπέροχα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα για να δουλέψω με τον κόουτς και να παίξω μπροστά στους εκπληκτικούς οπαδούς. Ξέρω ότι είναι από τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Πραγματικά έδιναν μεγάλη υποστήριξη τα προηγούμενα χρόνια για τον Ολυμπιακό και αυτοί είναι ένας από τους κύριους λόγους που ο Ολυμπιακός πήγε back to back σε Final Four» είπε στην αρχική του τοποθέτηση σε δηλώσεις που έκανε στην Ευρωλίγκα ο έμπειρος παίκτης και συμπλήρωσε: «Φυσικά και θα μου άρεσε να κατακτήσω την EuroLeague επειδή δεν την έχω κερδίσει ακόμα στην καριέρα μου και είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη. Όταν ήμασταν στο Final Four ήταν από τις μεγαλύτερες εμπειρίες που είχα στην ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα επειδή τώρα ο Ολυμπιακός είναι σε ακόμα καλύτερη θέση σε σχέση με μερικά χρόνια νωρίτερα».

Όσο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, είπε: «Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι ένας πραγματικά καλός προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα εδώ για να παίξω για αυτόν. Του αρέσει να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, θέλει πραγματικά ο καθένας να ξέρει τι κάνει. Να είναι υπομονετικός και να ξέρει σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού τι πρέπει να κάνει. Φέτος υπάρχουν πολλές σπουδαίες ομάδες και επίσης χάσαμε πολύ σημαντικούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να δουλέψουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

«Ο Φαλ είχε οίδημα στο γόνατο και ο Μιλουτίνοφ ήταν άρρωστος»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ανέφερε πως δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του, ενώ τόνισε ότι ο Φαλ έχει οστικό οίδημα στο γόνατο και ο Μιλουτίνοφ ήταν άρρωστος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, το παιχνίδι ήταν απαιτητικό. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που θεωρούσαμε από την αρχή ότι θα είναι εύκολο. Φάνηκε κιόλας από την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο. Και από το τι είχαμε διαβάσει από πριν για το πως περίμενε αυτό το παιχνίδι η ΑΕΚ. Είχε μια εβδομάδα να το προετοιμάσει η ΑΕΚ αυτό το παιχνίδι. Εμείς είχαμε μια εβδομάδα και είχαμε και δυο παιχνίδια στην διπλή εβδομάδα της Ευρωλίγκα. Ο Φαλ είχε οίδημα στο γόνατο και ο Μιλουτίνοφ ήταν άρρωστος, ήταν να παίξει και να μην παίξει. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα αν σουτάραμε καλά. Σκοράραμε 90 πόντους και πιστεύω πως αν σουτάραμε καλύτερα, στα ελεύθερα σουτ που είχαμε θα φτάναμε τους 100. Οπότε δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος».

Μπαρτσελονα – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News