Αρης - ΠΑΟΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (07/01)

Αρης - ΠΑΟΚ Live Streaming | Δείτε ζωντανά

Μάχη στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στην κορυφή.

Αρης – ΠΑΟΚ Live streaming | Aris – PAOK: Ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΠΑΟΚ (19:30) στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του 2024, με Άρη και ΠΑΟΚ να τίθενται αντιμέτωποι σε μια παραδοσιακά σπουδαία μονομαχία που είναι σπουδαία και βαθμολογικά. PAOK Live Streaming

Σε εντελώς διαφορετικό momentum

Οι «κίτρινοι» παρατάσσονται στο ντέρμπι «πληγωμένοι» από τα τελευταία αποτελέσματα, καθώς την εντός έδρας ισοπαλία στις καθυστερήσεις με τη Λαμία ακολούθησε το άσχημο ποδαρικό στην Τρίπολη.

Η εκκίνηση απέναντι στον τοπικό Αστέρα ήταν ιδανική με δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά (0-2), αλλά ο Άρης υπέστη ανατροπή και ήττα (3-2) που τον άφησε καθηλωμένο στους 24 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από τους 6ους Αρκάδες και τέσσερις από τη Λαμία που επίσης νίκησε.

Υπό αυτές τις συνθήκες η ομάδα του Άκη Μάντζιου αναζητά άμεσα επιστροφή στις επιτυχίες στο «αιώνιο» ντέρμπι της πόλης.

Απέναντί της είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ των επτά συνεχόμενων νικών να απολαμβάνει εδώ και μερικές αγωνιστικές τη μοναξιά της κορυφής (38 βαθμοί), καθώς δεν έχει χάσει βαθμό στο πρωτάθλημα από τις 30/10 και την ήττα από την ΑΕΚ (2-0).

Το τελευταίο δείγμα γραφής της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου και πρώτο για το 2024 πήρε πολύ καλό βαθμό όπως τα προηγούμενα, με το 4-0 επί του ΟΦΗ στην Τούμπα να δρομολογεί το 7/7 με το εντυπωσιακό 28-4 στα τέρματα.

Η δοκιμασία στην έδρα του Άρη είναι η νέα πρόκληση για τον «δικέφαλο» του Βορρά, ο οποίος όσο παίρνει νίκες, τόσο ανεβάζει την αυτοπεποίθηση εκτός της βαθμολογικής συγκομιδής του στην κούρσα τίτλου που κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε στα Playoffs που θα κριθούν όλα.

Στα πέντε τελευταία ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, συμπεριλαμβανομένου του 0-0 του πρώτου γύρου στην Τούμπα, ενώ είχε προηγηθεί αντίστοιχο αήττητο 5 αγώνων για τον Άρη.

Σε 63 αγώνες για το πρωτάθλημα με γηπεδούχους τους «κίτρινους» το ρεκόρ είναι 22-25-16 υπέρ τους. Aris Live Streaming

Αρης – ΠΑΟΚ Live streaming: «Η Μπράιτον θα κάνει κίνηση για τον Κωνσταντέλια»

Το ενδιαφέρον της Μπράιτον για τον Γιάννη Κωνσταντέλια θα μετουσιωθεί σε κίνηση, όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει αγγλική ιστοσελίδα, η ομάδα του Ντε Τζέρμπι σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση για τον «Ντέλια», έχοντας τον νεαρό μπαλαντέρ του ΠΑΟΚ πολύ ψηλά στην λίστα για την μεσοεπιθετική της ενίσχυση.

Όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος Πιτ Ο’Ρουρκ που υπογράφει το κείμενο, επικαλούμενος πηγές μέσα από την ομάδα:

«Η Μπράιτον σχεδιάζει μια κίνηση για να υπογράψει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, Γιάννη Κωνσταντέλια, ανέφεραν πηγές στο Football Insider. Ο σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ αναγνώρισε τον πολύτιμο επιθετικό του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ως έναν από τους κορυφαίους στόχους τους στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι «Γλάροι» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα ενδεχόμενο deal για τον Κωνσταντέλια, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2027», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα. ΠΑΟΚ Live Streaming

Αρης – ΠΑΟΚ Live streaming: Κρεσέντο του ΠΑΟΚ, μετρά 18 διαφορετικούς σκόρερ!

Τους 18 διαφορετικούς σκόρερ έφτασε ο ΠΑΟΚ σε ένα «τρελό» επιθετικό κρεσέντο – Μόλις έξι ποδοσφαιριστές δεν έχουν βρει φέτος δίχτυα!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη νέα χρονιά από εκεί που σταμάτησε, μοιράζοντας νέα «τεσσάρα», με «θύμα» τον ΟΦΗ.

Ένατη σερί νίκη για τον Δικέφαλο σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας αισίως τους 18 διαφορετικούς παίκτες που έχουν βρει δίχτυα! Κόντρα στον ΟΦΗ πέτυχαν γκολ για πρώτη φορά φέτος τόσο ο Μπάμπα Ράχμαν, όσο και ο Μάρκος Αντόνιο, προσθέτοντας το όνομά τους στη λίστα των σκόρερ, σε ένα μοναδικό ρεκόρ που «μαρτυρά» τον επιθετικό πλουραρισμό.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ που δεν έχουν βρει δίχτυα στα 29 επίσημα παιχνίδι της σεζόν είναι μετρημένοι στα δάχτυλα καθώς πέρα των τερματοφυλάκων προφανώς, δεν έχουν σκοράρει οι Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, Γιάννης Μιχαηλίδης, Σουαλιό Μεϊτέ, Ιβάν Νάσμπεργκ, Λευτέρης Λύρατζης και  Φιλίπε Σοάρες.

Εδώ βέβαια αξίζει να σημειώσει κανείς πως οι 18 σκόρερ του ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να είναι… 19, αλλά η UEFA εν τέλει δεν πίστωσε το γκολ στον Γιάννη Μιχαηλίδη στο παιχνίδι με την Ελσίνκι, χρεώνοντάς το ως αυτογκόλ του αμυντικού της φινλανδικής ομάδας.

«Δεν τελειώσαμε το ματς με τον Αστέρα και το πληρώσαμε – Νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Βαθιά ικανοποιημένος από το γεγονός πως του δίνεται η ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στον Άρη εμφανίστηκε ο Γιώργος Δεληζήσης. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Η τελευταία μου επιθυμία σαν ποδοσφαιριστής ήταν να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη. Εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η καρδιά μου! Μου φτάνει να παίξω έστω για ένα λεπτό ξανά στο Χαριλάου μπροστά στους φιλάθλους μας. Να νιώσω αυτό το μοναδικό συναίσθημα. Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να γυρίσω σαν ποδοσφαιριστής. Να κλείσω εδώ την καριέρα μου.

Από τη στιγμή που με ήθελαν ο πρόεδρος και ο προπονητής και ο κόσμος όλα ήταν εύκολα. Ευχαριστώ τόσο τον κ. Καρυπίδη όσο και τον κ. Μάντζιο που μου επιτρέπουν να εκπληρωθεί η τελευταία μου επιθυμία. Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ.

Μετά το τέλος της σεζόν θα μιλήσω με τον πρόεδρο γιατί θέλω να μείνω στην οικογένεια του Άρη και να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο μου ζητηθεί. Από ‘κει και πέρα, θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω φέτος την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου. Νιώθω πολύ καλά, ξέρω καλά την ομάδα και τα αποδυτήρια. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω με κάθε τρόπο».

Σλοβάκος πρώην διεθνής σφυρίζει στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Δανός στο Άρης-ΠΑΟΚ

Με ξένους διαιτητές και τα δύο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League. Σλοβάκος πρώην διεθνής στο Φάληρο, Δανός δεύτερης κατηγορίας στο Βικελίδης.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της αγωνιστικής στη Stoiximan Super League, με την ΚΕΔ να βρίσκει ξένους ρέφερι και για τα δύο ντέρμπι.

Στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ ορίστηκε ο Σλοβάκος Μπόρις Μαρέφκα. Είχε το σήμα της FIFA την τετραετία 2016-2020, αλλά δεν είναι πλέον διεθνής. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αντρέι Χέρμο, Ματέι Ζέμκο. 4ος ο Βεργέτης και στο VAR ο Κρίστιαν Μίκελ με τον Μεϊντάνα.

Το Άρης-ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Δανός Σάντι Πούτρος από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Μαζί του οι συμπατριώτες του Λαρς Χούμελγκααρντ, Βίκτορ Σκίτε. 4ος ο Γκάμαρης και στο VAR ο Γιόνας Χάνσεν με τον Μπουξμπάουμ.

Το Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός θα διευθύνει ο Φωτιάς (VAR ο Περράκης).

Αρης – ΠΑΟΚ Live streaming: «Νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του Μάρτιν Μοντόγια μετά την ήττα του Άρη στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 3-2.

Για το ματς με τον Αστέρα είπε: «Ήμασταν μπροστά στο σκορ με 0-2. Είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Βρεθήκαμε κοντά στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δυστυχώς όμως στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, δεν παίξαμε καλά και δεχθήκαμε δύο ακόμη γκολ».

Όσο για τη συνέχεια, σχολίασε: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συγκεντρωθούμε στα δύσκολα ματς που έρχονται. Το επόμενο είναι πολύ σημαντικό για μας. Πρέπει να κερδίσουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε, έχουμε ανάγκη να κερδίσουμε. Ακολουθούν πολλά διαδοχικά παιχνίδια μέσα στον μήνα, όπως αυτό που έρχεται με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάρουμε νίκες για να ανέβουμε βαθμολογικά».

 

Αρης – ΠΑΟΚ Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News