Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (07/01)

Ολυμπιακός - ΑΕΚ live streaming

Νίκη και μόνο νίκη θέλουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο μεταξύ τους ντέρμπι στο Φάληρο.

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming | Olympiacos – AEK Live Streaming:

Νίκη και μόνο νίκη θέλουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο μεταξύ τους ντέρμπι στο Φάληρο.

Μεγάλο ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Σπουδαίο ματς με τεράστιο κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους (21:00) σε ένα παιχνίδι που ίσως παίξει μεγάλο ρόλο στη μάχη για την κορυφή και, φυσικά, για τον τίτλο της Super League. Olympiacos Live Streaming

Σε διαφορετική φάση

Οι Πειραιώτες διανύουν ξανά περίοδο κρίσης. Μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός ήταν κακός και στο ματς με τη Λαμία, κάτι που έφερε αναμενόμενα και την ήττα με 1-0 από την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου. Mε αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ έμεινε στην 4η θέση με 32 βαθμούς, στο -6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Είναι προφανές πως οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν αντίδραση και μία μεγάλη νίκη, την ώρα που «τρέχουν» οι μεταγραφικές εξελίξεις. Ο Φραν Ναβάρο έκανε ήδη το ντεμπούτο του και ίσως παίξει βασικός στην επίθεση, ενώ όλοι περιμένουν την πρώτη εμφάνιση του Ζέλσον Μαρτίνς. Επίσης, ο Νταβίντ Κάρμο έρχεται από την Πόρτο για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού, που παρουσιάζει σταθερά προβλήματα.

Στην άλλη μεριά, η ΑΕΚ ξεκίνησε το 2024 με μία εύκολη και άνετη νίκη επί του Βόλου. Ο Λιβάι Γκαρσία σκόραρε δύο φορές, ο Άμραμπατ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και η «Ένωση» ανέβηκε στους 35 βαθμούς, μία «ανάσα» από τον 2ο Παναθηναϊκό (37β.). Οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν την απαιτούμενη ηρεμία μετά τις δύο συνεχόμενες γκέλες με Παναιτωλικό (2-2), Πανσερραϊκό (2-2) και προετοιμάζονται για το ντέρμπι με αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται οι Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί, Ζίνι, που λείπουν λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική τους ομάδα. Εκτός παραμένει φυσικά και ο Αραούχο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία δύο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν ισόπαλα (0-0, 1-1), ενώ πέρσι η ΑΕΚ κατέγραψε μία σπουδαία νίκη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (3-1), η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του περσινού πρωταθλήματος και στην κατάκτηση της κούπας από τον «Δικέφαλο». ΑΕΚ Live Streaming

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming: Μόνο με πέναλτι σκοράρει επί Καρβαλιάλ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός απέτυχε να σκοράρει σε κανονική ροή αγώνα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του.

Οξύ δημιουργικό και επιθετικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, το οποίο δεν έχει λυθεί ούτε με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στο τιμόνι του. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στην Λαμία με 1-0, σε ένα ακόμα παιχνίδι που δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε κανονική ροή παιχνιδιού. Ολυμπιακος Live Streaming

Σε τρία παιχνίδια με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στο τιμόνι τους (Σέρρες, Περιστέρι, Λαμία) οι Πειραιώτες έχουν σκοράρει μόλις μία φορά κι αυτή από το σημείο του πέναλτι, στην νίκη με 0-1 επί του Πανσερραϊκού.

Έκτοτε, δεν έχουν καταφέρει να βρουν γκολ σε κανονική ροή παιχνιδιού, ενώ η καλύτερη ευκαιρία που παρουσιάστηκε στον Ολυμπιακό στην Λαμία ήταν και πάλι από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Κώστας Φορτούνης σημάδεψε το δοκάρι.

Στους παίκτες τα έριξε ο Καρβαλιάλ

«Καρφιά» του Κάρλος Καρβαλιάλ προς τους παίκτες του για την ήττα από τη Λαμία, τονίζοντας πως «οι φανέλες δεν παίζουν μόνες τους», ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για ζητήματα αγωνιστικής συμπεριφοράς.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Λαμία – Ολυμπιακός 1-0:

Για το αποτέλεσμα: «Συγχαρητήρια για τη νίκη της Λαμίας. Θέλω να πω πως αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει μάθημα για να μην έχουμε ξανά την ίδια εικόνα στη συνέχεια. Φορέσαμε τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά δεν αγωνιστήκαμε σαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι φανέλες δεν παίζουν μόνες τους. Δεν προσπαθήσαμε όσο έπρεπε και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα γιατί όποιος θέλει να είναι πρωταθλητής δεν μπορεί να κάνει τέτοια παιχνίδια και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί ξανά μέχρι το τέλος της χρονιάς αναφορικά με τη συμπεριφορά μας».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα δημιουργίας στον Ολυμπιακό: «Δε συμφωνώ με αυτό. Στον Ατρόμητο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δε σκοράραμε και αυτό είναι διαφορετικό γιατί επιθετικά ήμασταν δημιουργικοί. Σε αντίθεση με το ματς με τη Λαμία που δημιουργήσαμε ελάχιστες ευκαιρίες. Όμως δε μας άρεσε η επιθετική λειτουργία, αλλά και γενικότερα δε μας άρεσε τίποτα στο παιχνίδι μας. Δε σκοράραμε με τη Λαμία γιατί δεν είχαμε φάσεις, ενώ στον Ατρόμητο ήμασταν δημιουργικοί».

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming: Ο Λιβάι επέστρεψε δυναμικά

Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκει δίχτυα στα τελευταία ματς της ΑΕΚ και έγινε ήδη ο πρώτος της σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Ο Λιβάι Γκαρσία μέσα σε 450 λεπτά στη Super League, κατάφερε να γίνει πρώτος σκόρερ φέτος της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Με τα δύο γκολ που σημείωσε χθες απέναντι στον Βόλο, ο 26χρονος επιθετικός έφτασε τα 5 γκολ. Προσπέρασε τον Στίβεν Τσούμπερ που έχει πετύχει 4 τέρματα φέτος.

Η ποιότητα του Λιβάι είναι ξεκάθαρη, όπως η χρησιμότητά του στο επιθετικό πλάνο της ΑΕΚ. Η απουσία του λόγω τραυματισμών στοίχησε σημαντικά στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Χωρίς τον φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δυσκολευόταν χαρακτηριστικά να τελειώσει τις φάσεις που δημιουργούσε.

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ο Γκαρσία σκοράρει συνεχόμενα και συνήθως στις πρώτες φάσεις στις οποίες του εμφανίζονται. Το έκανε στο Αγρίνιο, το έκανε στις Σέρρες. Άσχετα αν η ΑΕΚ σε αυτά τα ματς δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, πληρώνοντας τα λάθη της στην άμυνα. Τώρα ο 26χρονος φορ δείχνει ότι επέστρεψε δυναμικά. Με το γεγονός ότι έχει σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, απειλεί το ρεκόρ του συμπαίκτη του Έκι Πόνσε, ο οποίος είχε σκοράρει σε έξι σερί ματς την περίοδο 2018-19.

Παράλληλα, ο Λιβάι έφτασε συνολικά τα 31 τέρματα στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Έπιασε τους Πέτρο Μάνταλο και Βαγγέλη Βλάχο στην 30ή θέση στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» σκόρερ στην κατηγορία.

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News