Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (04/01)

Ολυμπιακος - Μονακο Live Streaming

Έτοιμος για το 2/2 στην πρώτη διαβολοβδομάδα του νέου ο έτους ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Έτοιμος για το 2/2 στην πρώτη διαβολοβδομάδα του νέου ο έτους ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό (21:15) στο μεγάλο ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague.

Η πρώτη διπλή αγωνιστική του 2024 στην κορυφαία ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Αν και βρήκε αρκετά εμπόδια μπροστά της, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με 79-74 και μπήκε στο νέο έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με μία απαραίτητη νίκη σε όλα τα επίπεδα.

Νίκη ανάσα, θέλει συνέχεια

Οι Πειραιώτες, που πλέον βρίσκονται στο 10-8 και πολύ πιο κοντά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, είχαν για ακόμα μία φορά σε μεγάλη βραδιά τον Άλεκ Πίτερς, που κατέγραψε 16 πόντους και 6 ριμπάουντ με 4/4 τρίποντα. Επίσης, οι Μουσταφά Φαλ (12 πόντοι, 5/5 δίποντα, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και Νίκολα Μιλουτίνοφ (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) «σκέπασαν» τα καλάθια και έδειξαν την τεράστια ποιότητα που έχουν τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και ως δίδυμο στην front line.

To ματς με τους Ιταλούς ανήκει στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ακόμα μία μεγάλη πρόκληση, αφού υποδέχεται τη Μονακό (21:15). Η παρέα του Μάικ Τζέιμς προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα από την Μακάμπι (93-83) στο Βελιγράδι, παρά την εξαιρετική βραδιά του Αμερικανού γκαρντ, που μέτρησε 27 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Καλός ήταν και ο Άλφα Ντιαλό (20 πόντοι), όμως η Μονακό έπεσε στο 10-8 και ψάχνει άμεσα αντίδραση για να μη μείνει πίσω στη συγκλονιστική μάχη για τα φετινά πλέι-οφ της Euroleague.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ έμεινε στο DNP στο ματς με την Αρμάνι και περιμένει να κάνει και τυπικά το ντεμπούτο του στην Euroleague με τον Ολυμπιακό, ενώ ίσως επιστρέψει και ο Ίγκνας Μπραζντέικις στη δωδεκάδα.

Χωρίς προβλήματα και οι Μονεγάσκοι, που περιμένουν σίγουρα περισσότερα από τον Κέμπα Γουόκερ και από το δίδυμο των Ντονάτας Μοτεγιούνας – Ντόντα Χολ στη ρακέτα.

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming: «Χρειαζόμαστε χρόνο τον οποίο δεν έχουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι τονίζοντας ότι η ομάδα του θέλει χρόνο τον οποίο, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του παίζει κάτω από πολύ πίεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν το τρίτο σερί ματς στο οποίο είχαμε πολλή πίεση. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να το κερδίσουμε μετά από εκείνα με τη Βιλερμπάν και με την Άλμπα Βερολίνου. Η Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε καταπληκτικά, είχε τις ευκαιρίες της, έβαλε διαδοχικά τρίποντα για να γυρίσει στο ματς. Είχαμε διψήφια διαφορά 13-15 πόντων, αλλά δείξαμε αφέλεια. Κάναμε λάθη και δεν είχαμε υπομονή, τους δώσαμε εύκολα καλάθια. Βρήκαν αυτοπεποίθηση, όμως στην ισοπαλία το τρίποντο του Γουίλιαμς Γκος και η ασίστ του Φαλ, όπως και οι δύο άμυνες του Μουστάφα Φαλ, έκριναν το αποτέλεσμα.

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του, πρέπει να παίζουμε μπροστά σε πολύ κόσμο. Βλέπετε ότι όλες οι ομάδες κάνουν ρεκόρ εισιτηρίων στη EuroLeague.Ακόμη και απέναντι στην Άλμπα, παίξαμε μπροστά σε 12 χιλιάδες θεατές κι ας μην κυριαρχούν στη διοργάνωση. Βλέπω και τα άλλα αποτελέσματα, όλοι αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Αγώνα με τον αγώνα, προπόνηση με την προπόνηση πρέπει να βρούμε τους εαυτούς μας και τους συνδυασμούς που θα μας επιτρέψουν να παίξουμε καλά. Ας προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, να παλέψουμε σκληρά για να νικήσουμε.

Για τα λάθη που έκαναν σήμερα: Κάναμε πολλά λάθη απόψε, νομίζω 17, έκαναν 11 κλεψίματα. Το κλέψιμο πάντα οδηγεί στον αιφνιδιασμό. Χρειαζόμαστε χρόνο, τον οποίο δεν έχουμε. Η Μονακό είναι δυνατός ανταγωνιστής για το Final Four, όλοι θα είναι έτοιμοι. Τα ματς που όλοι θεωρούν κερδισμένα είναι τα πιο δύσκολα. Αυτά που αν δεν τα κερδίσεις θα δημιουργηθεί κρίση είναι τα πιο δύσκολα».

Μποζίκας: «Η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο, μίλησε για τα φτηνά λάθη που κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ συνέκρινε και την περσινή με την φετινή ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Οι διαφορές πλέον δεν σου δίνουν καμία ασφάλεια. Σήμερα ελέγχαμε το παιχνίδι για 35 λεπτά και είδαμε ότι η Αρμάνι γύρισε στο παιχνίδι με μεγάλα σουτ. Διαχειριστήκαμε σωστά ένα παιχνίδι που δεχθήκαμε μεγάλη πίεση. Οι άμυνες που παίξαμε στο τελευταίο δίλεπτο και οι αποφάσεις που πήραν ο Γκος και ο Φολ μας έδωσαν τη νίκη.

Με τον τρόπο που παίζει η Αρμάνι σε βγάζει από την κόμφορτ ζόουν. Έπρεπε να παίξουμε πιο γρήγορα και να διαβάσουμε τις καταστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι μας προβληματίζει το γεγονός ότι κάνουμε φτηνά λάθη. Έρχεται από την κακή μας εκτέλεση και τις κακές μας αποφάσεις. Είναι κάτι που το δουλεύουμε και θέλουμε να το διορθώσουμε στο μέλλον.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 7-8 χαμένα λέι απ που ευτυχώς δεν το πληρώσαμε, είμαστε μια ομάδα που έχει χημεία, οι παίκτες βρίσκουν ρυθμό, βρίσκουν αυτοπεποίθηση. Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από την Αρμάνι, αλλά έχουμε προσωπικότητες, γιατί έχει ακουστεί και αυτό μέσα σε όλα τα άλλα. Έχουμε προσωπικότητες, σήμερα ο Γκος πήρε πέντε μεγάλα σουτ.

Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί στο ρόστερ μας, είμαστε πολύ αισιόδοξοι στη συνέχεια. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο θα είχε λυγίσει, είμαστε πολύ αισιόδοξοι στη συνέχεια. Αυτή η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες από την περσινή, έχουμε περισσότερο ταλέντο. Έχουμε πιο βαθύ ρόστερ και το μόνο που μένει είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί».

Μιλουτίνοφ: «Χαλαρώσαμε και δεν έπρεπε να βάλουμε σε κίνδυνο το παιχνίδι»

Θετική εμφάνιση από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος στάθηκε στην ομαδική δουλειά στη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο και τονίζοντας πως έπρεπε να καθάριζε ο Ολυμπιακός το ματς όταν έπρεπε.

Μιλώντας στη Nova και στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, όχι μόνο εγώ και το πιο σημαντικό είναι η νίκη που πήραμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η συνέχεια και θέλουμε να πάρουμε όσες νίκες περισσότερες γίνεται».

Για την στήριξη του κόσμου στην αρχή του αγώνα: «Σήμαινε πολλά για εμένα. Μου έδωσε ενέργεια, ιδιαίτερη ώθηση και αυτοπεποίθηση αφού δεν ξεκίνησα καλά. Ήταν αυτό που χρειαζόμουν για να ανεβάσω την απόδοσή μου».

Για το παιχνίδι: «Νομίζαμε πως το ματς είχε τελειώσει και χαλαρώσαμε. Η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Αντιδράσαμε καλά στο τέλος. Όμως δε θα έπρεπε να βάλουμε σε κίνδυνο το παιχνίδι. Ήμασταν στο +15 και δεν έπρεπε να βγάλουμε το πόδι από το γκάζι και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Για την κατάστασή του: «Νομίζω πως έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δεν είμαι ακόμα στο επιθυμητό σημείο αγωνιστικά και όπως ήμουν το καλοκαίρι. Πρέπει να δουλέψω».

Για την αλλαγή του χρόνου με τον Λεσόρ και παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού: «Ήταν πολύς κόσμος. Άλλο κομμάτι είναι η δουλειά, άλλο η ζωή έξω από το γήπεδο. Δε μιλάμε μεταξύ μας για τα αθλήματα, αλλά για τη ζωή μας».

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News