Αστερας Τριπολης - Αρης Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/01)

Αστερας Τριπολης - Αρης Live streaming

Να ανοίξει το νέο έτος με νίκες, ξεκινώντας από την Τρίπολη θέλει ο Άρης.

Αστερας Τριπολης – Αρης Live streaming | Aris Live Streaming:

Η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Super League ανοίγει στην Τρίπολη με τον Αστέρα να αντιμετωπίζει τον Άρη (16:00).

Το 2024 αρχίζει με δράση στη Super League και η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του χρόνου ανοίγει με την αναμέτρηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ντέρμπι εξάδας στην Αρκαδία, με τον 6ο Αστέρα (20 βαθμοί) να περιμένει τον 5ο Άρη (24 βαθμοί) σε μία σημαντική μονομαχία.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το 2023 με πολύ θετικό πρόσημο. Kαθώς το σερί ανέβασε την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς στην προνομιούχο εξάδα.

Άνετος ο Αστέρας, σε πίεση ο Άρης

Στο τελευταίο καρέ αγώνων στη Super League η ομάδα της Τρίπολης έχει 3 νίκες και μία ήττα από τον ΠΑΟΚ. Mε αποτέλεσμα να έχει εδραιωθεί στην 6η θέση.

Φυσικά στόχος του Αστέρα είναι να παραμείνει εκεί, αλλά και να κοιτάξει ψηλότερα. Kάτι που θα γίνει εφόσον καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» και απέναντι στον Άρη. Ώστε να τον πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου από την πλευρά της θέλει επαναφορά στις νίκες. Μετά την απώλεια στο παιχνίδι με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Όπου η ισοφάριση των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις στέρησε το «τρίποντο» (2-2).

Ο Άρης καλείται να επανέλθει στις επιτυχίες για να μην δώσει το δικαίωμα στον Αστέρα να πλησιάσει. αλλά για να το πετύχει αυτό πρέπει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του. Καθώς σε 6 αγώνες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ωστόσο έχει το πάνω χέρι στα παιχνίδια των δύο ομάδων. Όντας αήττητη ανεξαρτήτως έδρας στην τελευταία οκτάδα αγώνων με 7 νίκες και μία ισοπαλία. Ενώ το 2-1 υπέρ του Αστέρα το 2021 είναι η μοναδική επιτυχία των Αρκάδων στα τελευταία 20 μεταξύ τους παιχνίδια, με 13 νίκες του Άρη και 6 ισοπαλίες.

Στην Τρίπολη η παράδοση είναι μοιρασμένη. Με 4 νίκες του Αστέρα, 5 ισοπαλίες και 5 νίκες των «κίτρινων».

Αστερας Τριπολης – Αρης Live streaming: Φέτφα η επιστροφή

Η επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη στον Άρη είναι γεγονός! Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ. Πλέον απομένουν τα τυπικά ώστε να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1,5 έτους με τους «κιτρινόμαυρους».

Όπως είχε γίνει γνωστό από χθες, ο Έλληνας εξτρέμ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Άρη και επιθυμούσε την επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ενημέρωση αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν φτάσει σε επίπεδο συμφωνίας.

Ο Φετφατζίδης έμεινε εκτός αποστολής από τον επερχόμενο αγώνα του ΑΠΟΕΛ. Αναμένεται να λύσει και επίσημα το συμβόλαιο του με την κυπριακή ομάδα. Εν συνεχεία θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και εφόσον ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με τους «κιτρινόμαυρους».

Η εξέλιξη αυτή θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του στον Άρη μετά από το πετυχημένο πέρασμα του την περίοδο 2019-20. Τότε μέτρησε συνολικά επτά γκολ και 13 ασίστ σε 56 εμφανίσεις, προτού αφήσει την Ελλάδα για την Αλ Κορ του Κατάρ.

Νταρίντα: «Έξι βαθμούς μέχρι τα Χριστούγεννα»

Για τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ, την αναποτελεσματικότητα της ομάδας του αλλά και την απουσία του κόσμου μίλησε ο Βλαντιμίρ Νταρίντα.

«Θέλαμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς στα δύο παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα, για μας έληξε το πρώτο ημίχρονο. Περιμένουμε το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Λαμία για να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Είμαστε μια ομάδα που βασίζεται στον κόσμο της, δεν ήταν εδώ, το είχαμε στο μυαλό μας. Προσπαθήσαμε όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτσι πετύχαμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova μετά το παιχνίδι ο Τσέχος μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» για να προσθέσει:

«Στο δεύτερο ημίχρονο επειδή ήταν πιο ανοιχτό το παιχνίδι θα έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Γι’ αυτό και δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι τρέχοντας μέχρι το φινάλε. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά θα έπρεπε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ για να κάνουμε ευκολότερα τα πράγματα».

Χωρίς Βερστράτε η αποστολή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε. Ξαφνικό πρόβλημα για τον Άκη Μάντζιο, καθώς ο Μπίργκερ Βερστράτε αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο. Θα υποβληθεί σε μαγνητική για το ακριβές πρόβλημα της ζημιάς.

Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε ο Νταρίντα (τιμωρημένος), αλλά και οι τραυματίες Βέλεθ, Μάνου Γκαρθία, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Δεληζήσης, Σγουρής, Κυριαζής, όπως και ο «τελειωμένος» Κάρλσον.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (03/01), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (16:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάρντο, Μενέντες, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Νταρίντα (τιμωρημένος), Βέλεθ, Βερστράτε (τραυματίες, ο τελευταίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα κάνει μαγνητική), Μάνου Γκαρθία, Κάρλσον, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής.

Πηγαίνει στη Μαλαισία ο Κάρλσον

Με άδεια από τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε ο Ντέιβιντ Μπόμπεργκ Κάρλσον, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της Μαλαισίας, από την οποία δέχτηκε πρόταση.

Αντίστροφα μετράει ο Σουηδός εξτρέμ για να αποχωρήσει και τυπικά από τους Κίτρινους. Ο Κάρλσον δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που υπήρχαν και η θητεία του στους Θεσσαλονικείς θα λήξει πρόωρα.

Μάλιστα έχει λάβει άδεια από την ΠΑΕ Άρης για να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη ώστε να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε ομάδα της Μαλαισίας.

Αστερας Τριπολης – Αρης Live streaming: «Ενδιαφέρον του Άρη για τον Τζέρεμι Σαρμιέντο της Μπράιτον»

Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν οι Άγγλοι τον Άρη. Καθώς δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «κίτρινοι» ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του Τζέρεμι Σαρμιέντο από την Μπράιτον.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Argus», ο Σαρμιέντο που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Γουέστ Μπρομ, αναμένεται να παραχωρηθεί εκ νέου από την Μπράιτον, με τον Άρη να έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Γουέστ Μπρομ, ο Σαρμιέντο σημείωσε δύο γκολ σε 21 συμμετοχές. Ωστόσο δεν κατάφερε να αποκτήσει ρόλο βασικού, έτσι η Μπράιτον ψάχνει εκ νέου ομάδα για να τον παραχωρήσει ως δανεικό.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Άρης έχει εκφράσει στην Μπράιτον το ενδιαφέρον του για τον δανεισμό του 21χρονου επιθετικού από το Εκουαδόρ, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε πρώιμο στάδιο.

Αστερας Τριπολης – Αρης Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News