Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/01)

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming 07/04

Να μπει στη νέα χρονιά με νίκες ξεκινώντας απέναντι στη Λαμία θέλει ο Ολυμπιακός.

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Το 2024 ξεκινά με εκτός έδρας ματς για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ αντιμετωπίζει τη Λαμία (17:00) και ψάχνει τη νίκη, που θα τα την κρατήσει κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

To 2023 δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τους «ερυθρόλευκους», που έμειναν στο 0-0 με τον Ατρόμητο και στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, η έλευση του Καρβαλιάλ και η διάθεση για μεταγραφική ενίσχυση έφεραν φρέσκο αέρα στον Ολυμπιακό, που σίγουρα θέλει ένα καλύτερο έτος σε σχέση με το περσινό.

Ψάχνει χρόνο μέσα απ’ τις νίκες

Oι Πειραιώτες πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους και γνωρίζουν πως η Λαμία είναι αρκετά επικίνδυνη. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως θα ξεκινήσουν το ματς με την ταμπέλα του φαβορί. Ο Καρβαλιάλ μπορεί να υπολογίζει στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Φραν Ναβάρο. Ο Ζέλσον Μαρτίνς, που επίσης ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγες ώρες, δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για να μπει στην αποστολή. Επιπρόσθετα, οι Σολμπάκεν, Φρέιρε και Μπρνιτς αναμένεται να ακολουθήσουν τον Σκάρπα στην πόρτα της εξόδου. Επίσης, δεν υπολογίζεται και ο Ελ Καμπί, που βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα.

Με βάση τα αγωνιστικά δεδομένα, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ορτέγκα, Ντόι, Ρέτσο, Ροντινέι, Εσέ, Αλεξανδρόπουλο, Ποντένσε, Φορτούνη, Μασούρα και Γιόβετιτς.

Στην άλλη μεριά, η Λαμία ψάχνει ένα καινούριο ξεκίνημα με το νέο έτος. Θέλοντας να βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί εφτά αγώνων χωρίς νίκη. Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου έχασαν πέντε φορές σε αυτό το διάστημα. Όμως στο εκτός έδρας 2-2 με τον Άρη έδειξαν καλό πρόσωπο και θύμισαν την ομάδα που εντυπωσίασε στις πρώτες αγωνιστικές της Super League.

H Λαμία παραμένει σε τροχιά εξάδας με 17 βαθμούς, όμως ψάχνει άμεσα νπικες για να μην αφήσει τους Αστέρα Τρίπολης (20β.) και Άρη (24β.) να ξεφύγουν στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι πάντως προφανές πως το ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο για τους γηπεδούχους, που θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό με αιχμή του δόρατος τον Καρλίτος.

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming: «Αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου συνδέονται με τη δολοφονία στο Ρέντη και τον ξυλοδαρμό Τζήλου»

Αποκαλύψεις για τα επεισόδια στο Ρέντη. Δύο αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου συνδέονται με τα επεισόδια και τη δολοφονία του αστυνομικού, αλλά και τον ξυλοδαρμό του Τζήλου.

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο Metropolis 95.5 οι Αρχές μετά την άρση παρακολούθησης 20 τηλεφώνων κατέληξαν πως αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου είχαν επικοινωνία με… ηγέτες της οπαδικκής βίας, που συνδέονται με τα επεισόδια στο Ρέντη αλλά και την υπόθεση Τζήλου.

Πλέον το επόμενο βήμα είναι οι μαζικές συλλήψεις από την ΕΛΑΣ, καθώς έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 20 άτομα, ενώ θα υπάρξουν κκαι άλλες συλλήψεις. Ωστόσο η αστυνομία δε θέλει να υπάρχουν… ψεγάδια στην δικογραφία και έτσι προχωράει μεθοδικά.

Αυτός είναι ο Γκάμπριελ Περέιρα

Μετά τους Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός επισπεύδει τις διαδικασίες προκειμένου να αποκτήσει και τρίτο ποδοσφαιριστή προερχόμενο από την πορτογαλική αγορά.

Πρόκειται για τον 23χρονο σέντερ μπακ της Ζιλ Βιθέντε, Γκαμπριέλ Περέιρα, ο οποίος αν και αγωνίζεται για μόλις έναν χρόνο στη Ζιλ Βιθέντε (απέκτησε με 650.000 ευρώ το 50% των δικαιωμάτων του), κατάφερε στην τρέχουσα σεζόν (15 συμ./1 γκολ) να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Primeira Liga, σε σημείο ομάδες όπως οι Μπέτις, Πόρτο, Λέστερ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ασχοληθούν με την περίπτωση του.

Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν στο πρόσωπο του του Περέιρα έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Σεμέδο

Ο πρώην προπονητής του, Βραζιλιάνου στόπερ στην Βιλαφρανκένσε, Φελίπε Γκουβέια περιγράφει το στιλ παιχνιδιού του Περέιρα.

«Ας πούμε πως είναι όπως ο Πέπε όταν ξεκινούσε την καριέρα του στην Μαρίτιμο. Ένας δυνατός στο ένας εναντίον ενός κεντρικός αμυντικός. Ταχύς, πολύ σκληρός στις ατομικές μονομαχίες, έξυπνος στο να διαβάσει το παιχνίδι. Πολύ καλός στο ξεκίνημα του build-up, κάτι που στις μέρες μας κάθε προπονητής θέλει να παίζει. Είναι ποδοσφαιριστής με τεχνική ποιότητα στο παιχνίδι του.

Δεν είχα αμφιβολία πως ήταν ένας παίκτης για το μέλλον και πως θα τα καταφέρει στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο όπως και έγινε. Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Μπορεί να παίξει εξίσου καλά τόσο ως στόπερ όσο και ως εξάρι.

Ένα πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση του, όπου κάποιες φορές είναι πιο χαλαρός. Είναι θέμα δουλειάς όμως και προσαρμογής σε μια μεγάλη ομάδα».

«Ρώτησε την Πόρτο και για Κάρμο ο Ολυμπιακός»

Για την περίπτωση του 24χρονου στόπερ της Πόρτο, Νταβίντ Κάρμο, ρώτησε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Ωστόσο εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Πρωτοχρονιά και ο Ολυμπιακός ήδη έχει φέρει στην Ελλάδα σέντερ φορ (Ναβάρο) και εξτρέμ (Μαρτίνς) προκειμένου να καλύψει τα κενά του ρόστερ του. Ωστόσο, οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει για τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα και οι επόμενες μέρες αναμένονται «γεμάτες». Σειρά θα πάρουν οι στόπερ, αφού ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα ήθελε να δει τουλάχιστον δύο προσθήκες στη συγκεκριμένη θέση. Επίσης, όπως φαίνεται η αποχώρηση δύο εκ των (Φρέιρε, Πορόζο και Μπιανκόν) πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Σύμφωνα λοιπόν με την πορτογαλική έκδοση του CNN, ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς που βρέθηκαν στη λίστα του είναι ο 24χρονος Νταβίντ Κάρμο της Πόρτο. Πρόκειται για παίκτη που προ διετίας κόστισε 20 εκατ. ευρώ στους «Δράκους». Τον απέκτησαν από τη Μπράγκα, ενώ παράλληλα ενδιαφέρθηκαν για αυτόν και αρκετές άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους και η Ίντερ. Όπως τονίζει το ρεπορτάζ των Πορτογάλος, ο Ολυμπιακός ρώτησε την Πόρτο για ενδεχόμενο δανεισμό του. Ωστόσο αμέσως εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming: Ναβάρο: «Γεμάτος ιστορία και παράδοση ο Ολυμπιακός, πάμε δυνατά»

Το δικό του μήνυμα για το 2024 σε ερυθρόλευκο φόντο έστειλε μέσω social media ο νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού, Φραν Ναβάρο.

Ο Ισπανός επιθετικός είναι αρκετά δραστήριος στα social media. Έκανε ένα «ερυθρόλευκο» ποστάρισμα έτσι ώστε να καλωσορίσει τη νέα χρονιά. Τονίζοντας τη μεγάλη του χαρά που βρίσκεται στον Πειραιά.

«Nέα χρονιά, νέος σύλλογος! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέρος του Ολυμπιακού. Ένας σύλλογος γεμάτος ιστορία και παράδοση με 47 Πρωταθλήματα! Είμαι εδώ για να βοηθήσω και επικεντρωμένος σε νέους στόχους με πολλές φιλοδοξίες! Πάμε δυνατά», έγραψε συγκεκριμένα ο Ναβάρο.

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News