ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/01)

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming

Να συνεχίσει στην κορυφή με νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ που επιστρέφει στη δράση αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming | PAOK Live Streaming:

Να συνεχίσει στην κορυφή με νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ που επιστρέφει στη δράση αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ.

Με φόρα από το εντυπωσιακό finish στο 2023, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα (20:00) για την 16η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκλεισε το 2023 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ (20:00) με την ταμπέλα του φαβορί και με μοναδικό σκοπό να φτάσει στην 9η συνεχόμενη νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις..

Σε τρομερή κατάσταση

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση, έχουν… ξεχάσει τι σημαίνει ήττα (δέκα ματς αήττητοι) και στα τελευταία τρία παιχνίδια τους, κόντρα σε Ελσίνκι, Αστέρα Τρίπολης, Κηφισιά σκόραραν 14 φορές συνολικά. Επιπρόσθετα, ο Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς μεγάλα προβλήματα, αφού εκτός δράσης βρίσκεται μόνο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα περιλαμβάνει – εκτός απροόπτου – τον Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος δεν θα παίξει τελικά στο Κόπα Άφρικα. Αντίθετα, στη διοργάνωση θα λάβει μέρος ο Αλί Σαμάτα, ο οποίος πάντως θα αγωνιστεί στο ματς με τον ΟΦΗ. Φανέλα βασικού προβάρουν επίσης οι Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Βιερίνια, Οζντόεφ, Μέιτε, Ντεσπόντοφ, Τάισον και Κωνσταντέλιας. Επίσης, δεν αποκλείεται να παίξουν από την αρχή οι Σβαμπ, Σάστρε, Μουργκ και Τόμας.

Στην άλλη μεριά, ο ΟΦΗ θέλει να ξεπεράσει τις δύο σερί ήττες από Άρη, Αστέρα Τρίπολης. Ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το θετικό αποτέλεσμα. Ο Πέπε Μελ αντιμετωπίζει πάντως αρκετά προβλήματα, αφού εκτός δράσης είναι οι Καρώ, Χριστογεώργος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Μαρινάκης. Καθώς και ο πολύτιμος Γκαγέγος λόγω τιμωρίας. Με βάση τα δεδομένα, οι Κρητικοί θα παίξουν με τους Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρο, Λαμπρόπουλο, Θοράρινσον, Τοράλ, Μεγιάδο, Νέιρα, Αμπάντα, Μοσκέρα και Φελίπε στην αρχική τους ενδεκάδα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο ΟΦΗ δεν έχασε από τον ΠΑΟΚ στα τελευταία τρία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, μετρώντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Ωστόσο, ο «Δικέφαλος» είναι αήττητος τα τελευταία 25 χρόνια σε ματς με τον ΟΦΗ στην έδρα του. Είναι χαρακτηριστικό πως πριν το περσινό 0-0 μέτρησε εννιά συνεχόμενες νίκες.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming: «Η Μπεσίκτας στα χνάρια του Ραζβάν Λουτσέσκου»

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο, ωστόσο, οι Τούρκοι τον εμφανίζουν ως έναν εκ των δύο υποψηφίων για τον πάγκο της Μπεσίκτας – Διαψεύδεται κατηγορηματικά από πλευράς Δικεφάλου.

Η Μπεσίκτας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Τα ΜΜΕ της Τουρκίας παρουσιάζουν τους Μπρούνο Ζενεσιό και Ραζβάν Λουτσέσκου ως βασικούς υποψήφιους.

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του γενικού συντονιστή ποδοσφαιρικών ζητημάτων της Μπεσίκτας, Σαμέτ Αϊμπάμπα, στην Hurriyet, υπογραμμίζοντας πως έγιναν συζητήσεις και με τους δύο: «Συζητήσαμε τη δομή του συλλόγου με τον Μπρούνο Ζενεσιό και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μοιραστήκαμε συστηματικά σκέψεις για την ομάδα», ενώ η Sabah αναφέρει πως η Μπεσίκτας έδωσε μέχρι σήμερα προθεσμία στον Ζενεσιό για να πάρει την απόφασή του.

Μάλιστα, εμπλέκουν και τον Μίρτσεα Λουτσέσκου σε σενάριο, υπογραμμίζοντας πως θα μπορούσε να αναλάβει μέχρι το καλοκαίρι καθώς όπως σημειώνουν: «Δεν γίνεται να φέρει η Μπεσίκτας αυτή τη στιγμή τον 54χρονο Ραζβάν που είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ. Στόχος του Λουτσέσκου είναι να ολοκληρώσει αυτή την ιστορία στον ΠΑΟΚ με αίσιο τέλος. Δεν είναι ακόμη σαφές αν θα αποχωρήσει από την ομάδα του. Ακόμα και να μην λύσει το συμβόλαιο του, η Μπεσίκτας μπορεί να πληρώσει για να κάνει την μεταγραφή. Η διαδικασία πραγματοποιείται σχολαστικά. Στόχος της διοίκησης είναι να ανακοινώσει το συντομότερο δυνατό τον νέο της προπονητή».

Διαψεύδεται από τον ΠΑΟΚ

Από πλευράς ΠΑΟΚ καθώς από το περιβάλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου διαψεύδεται κατηγορηματικά το ρεπορτάζ των Τούρκων, επισημαίνοντας πως είναι μία υπόθεση που ενδεχομένως αφορά τον Μίρτσεα Λουτσέσκου και όχι τον προπονητή του Δικεφάλου. Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη τρία χρόνια, μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος συμβολαίου. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δρομολογηθούν και τα διαδικαστικά!

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming: Αποκαλύψεις Μίρτσεα Λουτσέσκου για Ραζβάν

Στην αποκάλυψη πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου αρνήθηκε την πρόταση του πατέρα του για να γίνει βοηθός του στα πρώτα του προπονητικά βήματα προχώρησε ο Μίρτσεα Λουτσέσκου.

Ο 78χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην περίοδο που ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραιτήθηκε από προπονητής της Ραπίντ Βιέννης και παρ’ όλα αυτά δεν δέχτηκε την πρόταση για να πάει με τον πατέρα του ως συνεργάτης του στην Μπεσίκτας.

«Έφυγε από την Ραπίντ και μετά από έναν χρόνο ήρθε σε εμένα και μου είπε: «δεν μπορώ να είμαι μέλος διοίκησης, θέλω να γίνω προπονητής» και τότε του είπα «έλα δίπλα μου να δεις πώς είναι (σ.σ τότε ήταν προπονητής στην Μπεσίκτας)» και μου απάντησε αρνητικά», είπε αρχικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, υποστήριξε πως: «Ο Ντράγκομιρ (σ.σ πρώην πρόεδρος της ρουμανικής ομοσπονδίας) τον βοήθησε. Τον έστειλε σε μαθήματα προπονητικής στη Γερμανία. Έκανε εντατικά μαθήματα στην γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που αφορούσαν τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες στο άθλημα. Πέρασε ένα μήνα εκεί, ξυπνούσε στις πέντε το πρωί. Μετά ήρθε απευθείας στο Μπρασόβ και ανέλαβε την ομάδα. Μετά ήρθε στη Ραπίντ και είχε την πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Όλοι από τότε τον επέκριναν ότι τον βοηθούσα, αλλά τίποτα δεν ήταν αλήθεια. Έμαθε πώς να συμπεριφέρεται και τι να κάνει»..

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming: «Ο Μαξίμοβιτς μεταξύ ΠΑΟΚ και Ερυθρού Αστέρα»

Σέρβικο δημοσίευμα, αναφέρει πως ο Μαξίμοβιτς βρίσκεται ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ερυθρό Αστέρα.

Το όνομα του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, επανέρχεται στο προσκήνιο για τους Θεσσαλονικείς. Ωστόσο όπως αναφέρουν Μέσα της Σερβίας υπάρχει και άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και είναι ο Ερυθρός Αστέρας.

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε πολύ έντονα με τον Μαξίμοβιτς. Ωστόσο, ο παίκτης τελικά έμεινε στην Ισπανία και στην Χετάφε.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της meridiansport.rs αναφέρει:

«Ο Μαξίμοβιτς ήταν τους προηγούμενους μήνες μεταξύ Ισπανίας και Ελλάδας αλλά συνέχισε στη Χετάφε. Τώρα όμως προκύπτει και σενάριο επαναπατρισμού του, αφού ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει την επιθυμία να τον κάνει δικό του.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο «κάδρο» για τον 28χρονο χαφ αλλά βάζει σε αυτό και τον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του. Στη συνέχεια βρέθηκε στην Ελάς Βερόνα, στην Ντομζάλε, στη Βαλένθια και στη Χετάφε στην οποία αγωνίζεται από το 2018.

Ο Μαξίμοβιτς του οποίου το συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα, εκπνέει το καλοκαίρι. Οπότε είναι πια και τυπικά ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες. Έχει κάνει ως τώρα 18 παιχνίδια στη φετινή La Liga, όλα ως βασικός. Μάλιστα έβγαλε «γεμάτα» 90λεπτα στα 16 από αυτά. Σημείωσε μάλιστα και ένα γκολ στο 3-2 επί της Οσασούνα».

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News