Αλμπα Βερολινου – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/12)

Αλμπα Βερολινου – Ολυμπιακος Live Streaming

Νέα εκτός έδρας νίκη θα αναζητήσει στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα ο Ολυμπιακός.

Αλμπα Βερολινου – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

«Must win» παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει στη Γερμανία την Άλμπα (21:00).

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες που τον «πλήγωσαν», ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στη Γαλλία κερδίζοντας τη Βιλερμπάν με 85-73. Η ψυχολογία επανήλθε στα φυσιολογικά της επίπεδα και τώρα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοδοξεί να κλείσει το 2023 με μία ακόμα νίκη.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου (21:00) για την 17η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague Και το συγκεκριμένο παιχνίδι εντάσσεται στο γκρουπ  των «must win» αναμετρήσεων για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να «χτίσουν» σερί, αφού αυτήν την στιγμή βρίσκονται εκτός δεκάδας με ρεκόρ 8-8 και η Άλμπα (3-13) είναι μία από τις χειρότερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως το ματς θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό: Πριν λίγες μέρες, η Μπαρτσελόνα υποτίμησε τους Γερμανούς και ηττήθηκε (74-70), ενώ, όπως έχουν τονίσει πολλές φορές οι προπονητές των ομάδων, δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι στο πολύ υψηλό επίπεδο της Euroleague.

Το θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες λόγω τραυματισμών. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ προφυλάχθηκε στα προηγούμενα ματς. Ίσως συμβεί ξανά το ίδιο, όμως το κενό στα λεπτά του «5» καλύπτεται από τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος δείχνει πως προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και στα δεδομένα του Ολυμπιακού. Φυσικά, δεν υπολογίζεται ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ, που θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο της Euroleague και έπειτα.

Ψάχνει αντίδοτο η Άλμπα

Στην αντίπερα όχθη, η Άλμπα θα αγωνιστεί σίγουρα χωρίς τους τραυματίες Μάρκους Έρικσον και Ζίγκα Σάμαρ. Επίσης, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο πολύτιμος Λουίς Ολίντε. Επιπρόσθετα, οι Γερμανοί καλούνται να ξεπεράσουν την αρνητική τους παράδοση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν κερδίσει μόλις μία φορά στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια τους κόντρα στους «ερυθρόλευκους» από το 2019 μέχρι και σήμερα. Στο περσινό ματς, οι Πειραιώτες έκαναν… πάρτι, κερδίζοντας με το εμφατικό 93-60. Πρωταγωνιστής ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ με 28 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Αλμπα Βερολινου – Ολυμπιακος Live Streaming: «Πιστεύω τέλος Ιανουαρίου θα είμαστε έτοιμοι»

Ο Κώστας Παπανικολάου σε δηλώσεις του έκανε τον απολογισμό του πρώτου μισού της σεζόν στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε σε αυτά που έρχονται μπροστά.

«Είναι μια πάρα πολύ ιδιαίτερη χρονιά για εμάς. Με πάρα πολλούς τραυματισμούς, πολλά παιδιά έβγαιναν, έμπαιναν στο ροτέισον. Όλο αυτό δημιουργεί μια ανισορροπία στην ομάδα που δεν μπορεί να βρει μια σταθερότητα στο αγωνιστικό κομμάτι. Προσπαθούσαμε με ανορθόδοξα σχήματα να καλύψουμε κενά. Κρατάμε σίγουρα τη διάθεση, τη θέληση για να καταφέρουμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Εάν πούμε ότι από δω και πέρα θα είμαστε όλοι καλά ή τουλάχιστον στο καλύτερο δυνατό επίπεδο στο οποίο μπορούμε να είμαστε θέλω να πιστεύω ότι με ένα καλό πρόγραμμα προπονήσεων έτσι ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε συστηματικά και στο επίπεδο που θέλουμε μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα έχουμε ξεκινήσει να δείχνουμε πραγματικά αυτοί που είμαστε και όχι αυτό που αναγκαζόμαστε να κάνουμε καθ’όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου για να καλύψουμε κενά και καταστάσεις».

Για το τι λείπει από τον Ολυμπιακό: «Είναι αυτό το κλικ που γίνεται σε κάθε ομάδα που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που μπορεί να δει κάποιος είναι η Εφες τη χρονιά που κατέκτησε την δεύτερη Ευρωλίγκα. Έκανε ένα κλικ και από εκεί που την είχαν εκτός πλέι-οφ πήγε στα πλέι-οφ στο φάιναλ φορ και το πήρε. Ακόμη και η άμυνά μας θέλει βελτίωση, θέλει δουλειά».

Γιαννακόπουλος για την εικόνα του ΣΕΦ γεμάτο παιδιά

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… χειροκρότησε τον Ολυμπιακό για την εικόνα του ΣΕΦ γεμάτο παιδιά αναφέροντας ότι αυτό το μπάσκετ ονειρευόμαστε.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έχει δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο γεμάτο με παιχνίδια. Για να απασχολούνται οι μικροί του φίλοι κατά την διάρκεια του αγώνα

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού βλέποντας αυτές τις εικόνες από τον ΣΕΦ αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δράσεις. Στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έγραψε την φράση: “Αυτά τα γήπεδα ονειρευόμαστε”.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όλες τις ενέργειες και τις δράσεις που έχει κάνει ο ιδιοκτήτης του τριφυλλιού την φετινή σεζόν προκειμένου να προσελκύσει το κόσμο και κυρίως τα μικρά παιδιά στο ΟΑΚΑ δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα οικογενειακή και… μπασκετική.

Αλμπα Βερολινου – Ολυμπιακος Live Streaming:Στο Ηράκλειο το Final 8 του Κυπέλλου

Στο Ηράκλειο θα διεξαχθεί και το φετινό Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΕΟΚ να θέλει να διοργανώσει μία γιορτή του μπάσκετ. Θα  την πραγματοποιήσει την ίδια μέρα στο κλειστό «Δύο Αοράκια» και τους δύο τελικούς του θεσμού τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες!

Έτοιμη να διοργανώσει μία γιορτή του μπάσκετ είναι η Ελληνική Ομοσπονδία. Θα πραγματοποιήσει τον τελικό των ανδρών και των γυναικών στο ίδιο γήπεδο. Στο Ηράκλειο, με διαφορά λίγων ωρών. Στα «Δύο Αοράκια» τα παιχνίδια, με τη διαφοροποίηση να έχει να κάνει με το σύστημα διεξαγωγής.

Στους άνδρες και φέτος θα πραγματοποιηθεί Final-8. Με τις 7 πρώτες ομάδες του πρώτου γύρου της Stoiximan Basket League (Παναθηναϊκό Aktor, Ολυμπιακό, Προμηθέα Πάτρας, ΠΑΟΚ, Άρη, Περιστέρι και ΑΕΚ Betsson) και τον κάτοχο του UNICEF Trophy (Μεγαρίδα, Μίλων, Πανιώνιος και Δόξα Λευκάδας), με τη διοργάνωση να λαμβάνει μέρος και τη φετινή σεζόν στο Ηράκλειο και στο κλειστό «Δύο Αοράκια», από την Πέμπτη 15 Φλεβάρη μέχρι την Κυριακή 18 του μήνα.

Οι δύο τελικοί σε άνδρες και γυναίκες θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα, στο κλειστό του Ηρακλείου. Η ΕΟΚ θέλει να διοργανώσει μία γιορτή του μπάσκετ στην πόλη της Κρήτης. Έτσι, θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και για τα δύο σημαντικά ματς.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών, εκεί που την πρόκριση στην επόμενη φάση έχουν πάρει ήδη Παναθηναϊκός, Ελευθερία Μοσχάτου, Εσπερίδες και ΠΑΣ Γιάννινα, θα διεξαχθούν δύο νοκ άουτ παιχνίδια στις 24 Ιανουαρίου, με τον τελικό να πραγματοποιείται στις 18 Φλεβάρη στο Ηράκλειο, πριν από τον αντίστοιχο των ανδρών στο φινάλε του Final-8.

Αλμπα Βερολινου – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News