Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/12)

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming

Να κλείσει με νίκη και να συνεχίσει να παίρνει ψυχολογία θέλει ο Ολυμπιακός.

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό – την Πέμπτη το βράδυ (20:30) στο Περιστέρι – κλείνει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League και παράλληλα ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση για το 2023.

Οι δύο ομάδες μας υπόσχονται ένα μοναδικό «μπρα ντε φερ» και οι λόγοι είναι αρκετοί.

Ανεβασμένοι και οι δύο

Ο Ατρόμητος, μετά την νίκη την περασμένη Κυριακή με 3-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό, διανύει την καλύτερη περίοδο της τρέχουσας σεζόν. Οι παίχτες του Σάσα Ίλιτς τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο είναι στα καλύτερά τους. Το γεγονός ότι συμπλήρωσαν 6 σερί ματς στο πρωτάθλημα αήττητοι αποδεικνύει του λόγου το αληθές και εκτόξευσε την ομάδα από το Περιστέρι από την ουρά της βαθμολογίας στην 9η θέση με 15 βαθμούς.

Το ρητό «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» θα ισχύσει για τους γηπεδούχους κόντρα στον Ολυμπιακό με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια ο Σάσα Ίλιτς θα πάει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αφού τιμωρημένοι είναι οι βασικοί Λουκας Ασεβέδο (στόπερ) και Αγκιμπού Καμαρά. Τη θέση του πρώτου θα πάρει ο Ιμερέκοφ, ενώ για αντί Καμαρά προορίζεται ο Φρίντγιονσον.

Ο Ολυμπιακός με την έλευση του Κάρλος Καρβαλιάλ μοιάζει να έχει νέες αγωνιστικές ιδέες, ενώ ο Πορτογάλος προπονητής δίνει «μάχη» για την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας. Οι Πειραιώτες με τον Πανσερρραϊκό κράτησαν μετά από καιρό το μηδέν στην άμυνα πανηγύρισαν την νίκη με 0-1 και πλέον απέχουν ένα βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας. Το ζητούμενο στο Περιστέρι είναι το 3/3 με τον Καρβαλιάλ στον πάγκο που θα διατηρήσει τους «ερυθρόλευκους» στο κόλπο του τίτλου.

Ο Ρέτσος μετά την τιμωρία του επιστρέφει και είναι υποψήφιος για το αρχικό σχήμα. Ωστόσο, ο Καρβαλιάλ δεν υπολογίζει τον Κώστα Φορτούνη (τιμωρημένος) και τον Ελ Αραμπί (τραυματίας). Το κενό του πρώτου θα καλύψει ο Μπιελ, ενώ για την κορυφή της επίθεσης προορίζεται ο Ελ Κααμπί. Οι υπόλοιπο εννέα θα είναι οι Πασχαλάκης, Ροντινέϊ, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε και Μασούρας.

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming: Αναλαμβάνει σημαντικό πόστο στον Ολυμπιακό ο Κούγιας!

Επιλογή Βαγγέλη Μαρινάκη ο Αλέξης Κούγιας που όπως όλα δείχνουν αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Με εκπροσώπηση στα θεσμικά όργανα και πιθανόν και ως νομικός σύμβουλος!

Σημαντικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον Αλέξη Κούγια, καθώς ο έμπειρος νομικός είναι πιθανό να αναλάβει καθήκοντα και στο ΔΣ με σημαντικό πόστο ακόμη και ως αντιπρόεδρος, χωρίς να αποκλειστεί και ακόμα πιο σημαντικός τίτλος σε μια προσθήκη έκπληξη. Οι διευρυμένες αρμοδιότητες του δείχνουν ότι δεν θα αφορούν μόνο τη νομική εκπροσώπηση ενώ οι πρωινές φήμες επιβεβαιώνονται πλήρως. Τι ανέφεραν;

Ότι η παρουσία του στις Σέρρες μόνο τυχαία δεν ήταν και εντάσσεται στο πλαίσιο αλλαγών σε διοικητικό επίπεδο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει στο περιβάλλον του απηυδισμένος και έτοιμος να δώσει χώρο σε καινούργια στελέχη.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την πλευρά της ΠΑΕ ή του Έλληνα δικηγόρου αλλά όλα «μαρτυρούν» πως οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια για οριστική συμφωνία.

O αρχηγός της Φερεντσβάρος για Ολυμπιακό

Ο αρχηγός της Φερεντσβάρος, Ντένις Ντιμπούς, μίλησε στον ουγγρικό Τύπο για την ευρωπαϊκή κλήρωση η οποία έφερε στον δρόμο της ομάδας του τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντιμπούς:

“Ο Ολυμπιακός είναι ένας γνωστός σύλλογος, και ήταν ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους. Ο Άγιαξ ήταν μια ομάδα με παρόμοιο βάρος.

Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν μετανιώνω που κληρώθηκαν οι Έλληνες. Πριν από την κλήρωση, δεν είχα κάποια ειδική επιθυμία ή προτίμηση, αλλά αν κάποιος είχε προσφέρει τον Ολυμπιακό, θα τον είχα δεχτεί αμέσως!

Επιπλέον, οι δύο σύλλογοι έχουν ένα κοινό παρελθόν, καθώς η Φερεντσβάρος έδωσε μια αξέχαστη “μάχη” με την ελληνική ομάδα στα μέσα της δεκαετίας του ’90, και βγήκε νικήτρια.

Ελπίζω να υπάρξει το ίδιο αποτέλεσμα και αυτή τη φορά. Πρέπει να προετοιμαστούμε προσεκτικά για τα δύο παιχνίδια των πλέι-οφ και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε.”

Στην 9η θέση των κορυφαίων σκόρερς του Ολυμπιακού ο Ελ Αραμπί

Τα 66 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και τα 91 σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Στην 9η θέση των σκόρερ όλων των εποχών του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.  Σημείωσε το 66ο του γκολ για το πρωτάθλημα και άφησε πίσω του τον Γιώτη Τσαλουχίδη. Ο οποίος είχε κλείσει την καριέρα του στους Ερυθρόλευκους με 65 σε 235 συμμετοχές στην Α’ Εθνική/Super League.

Ο Ελ Αραμπί έχει σημειώσει τα 66 τέρματα σε 141 ματς πρωταθλήματος. Συνολικά έχει 91 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Ερυθρόλευκους. Αφού μετρά 6 σε αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος και 19 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι το δεύτερο διαδοχικό ματς στο οποίο σκοράρει. Αφού είχε βρει γκολ και στο Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League. Είχε να σημειώσει τέρμα σε δύο διαδοχικά ματς από τον Ιανουάριο του 2023. Όταν ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιανουαρίου 2023 και σκόραρε και στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1 στις 29 Ιανουαρίου 2023 για το πρωτάθλημα.

Αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόνο εναντίον του Πανσερραϊκού, με τον οποίο είχε γκολ και στον αγώνα του Α’ Γύρου στο στάδιο Καραϊσκάκης, στη νίκη των Ερυθρολεύκων με 2-0.

Παράλληλα έγινε ο τρίτος γηραιότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Πέρασε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, και πλέον είναι πίσω από τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming: «Μας πετούσαν κέρματα-Υπάρχουν σκάνδαλα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού»

Ρεπορτάζ στην Ουγγαρία γράφει για όσα περιμένουν την Φερεντσβάρος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Europa Conference League.

Οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες τον Φεβρουάριο με στόχο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Ελλάδα και η ρεβάνς στη Βουδαπέστη.

Με αφορμή την κλήρωση, η ουγγρική ιστοσελίδα sportal ζήτησε τη γνώμη δύο ποδοσφαιριστών που είχαν αντιμετωπίσει με τη φανέλα της Φερεντσβάρος τον Ολυμπιακό το 1996. Τότε οι Ούγγροι είχαν νικήσει με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Στη ρεβάνς οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2.

«Εκείνη την εποχή ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Μετά τη νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι, οι οπαδοί του προσπάθησαν να μας φοβίσουν. Πετούσαν κέρματα στο πούλμαν μας και κατόπιν στο γήπεδο. Ακόμα και σήμερα οι παίκτες της Φερεντσβάρος πρέπει να είναι προετοιμασμένοι γι αυτό, αυτά τα… έθιμα πιθανότατα δεν έχουν αλλάξει» λέει ο Ζολτ Λιμπέργκερ, ο οποίος είχε πετύχει ένα γκολ στη ρεβάνς.

Ο Γιάνος Χρούτκα, ο οποίος αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια τότε, εξέφρασε την άποψη ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες. «Θα ήμουν χαρούμενος αν η Φερεντσβάρος είχε αποφύγει τους Έλληνες. Αλλά προφανώς θα μπορούσε να είχε κληρωθεί με δυσκολότερο αντίπαλο. Τα τελευταία χρόνια, η ηγεμονία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί. Υπάρχουν σκάνδαλα σχετικά με τον πρόεδρό του και καταστάσεις αρνητικές που προκαλούν οι οπαδοί και δεν βοηθούν την ομάδα. Στα χαρτιά, ο Ολυμπιακός είναι ισχυρότερος. Αλλά η Φερεντσβάρος έδειξε και πέρυσι και φέτος ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε ισχυρότερους αντιπάλους» είπε.

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News