Κηφισια – ΠΑΟΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/12)

Κηφισια – ΠΑΟΚ Live streaming

Ακόμη μία νίκη για να κλείσει εξαιρετικά το 2023 θέλει ο ΠΑΟΚ.

Κηφισια – ΠΑΟΚ Live streaming | PAOK Live Streaming:

Η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:00) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΠΑΟΚ έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα και χάρη στο σερί νικών που «τρέχει» αναρριχήθηκε στην κορυφή (32 βαθμοί), προσπερνώντας τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου διανύει περίοδο φόρμας με 7/7 σε όλες τις διοργανώσεις και εξ αυτών 5/5 στη Super League.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-0) ο ΠΑΟΚ έχει πατήσει γκάζι και παίρνει τη μία νίκη μετά την άλλη. Στην Ευρώπη εξασφάλισε πρόωρα μια θέση στους «16» του Conference League, γλιτώνοντας τη διαδικασία του ενδιάμεσου γύρου, ενώ στο πρωτάθλημα χάρη στο 1-4 στην Τρίπολη επί του Αστέρα, σε συνδυασμό με τα στραβοπατήματα Παναθηναϊκού (3-2 από τον Ατρόμητο) και ΑΕΚ (2-2 με τον Παναιτωλικό) ανέβηκε στην κορυφή μετά την πρώτη στροφή του δεύτερου γύρου.

Το τελευταίο εμπόδιο του έτους

Για να μείνει ωστόσο στην κορυφή ο «δικέφαλος» που έχει διαφορά ενός βαθμού από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό χρειάζεται τη νίκη στην Καισαριανή επί της Κηφισιάς στην εμβόλιμη 15η αγωνιστική, στοχεύοντας στο τέταρτο «τρίποντο» εκτός Τούμπας και τρίτο σερί.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν θέλει θετικό αποτέλεσμα στη μάχη για την απφυγή του υποβιβασμού.

Οι «νεοφώτιστοι» στο ντεμπούτο του Δανού στην τεχνική ηγεσία (σ.σ. αντικατέστησε τον Γιάννη Αναστασίου) υπέταξαν τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-2) γυρίζοντας σελίδα με ιδανικό τρόπο.

Η Κηφισιά πανηγύρισε έτσι τη δεύτερη νίκη της. Πρώτη έπειτα από 10 αγώνες χωρίς «τρίποντο», αλλά και τρεις συνεχόμενες ήττες πληρώνοντας την αμυντική αδυναμία. Καθώς με 28 τέρματα είναι η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Τώρα θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και να κόψει βαθμούς από άλλον έναν διεκδικητή. Ήδη στην Καισαριανή έχει υποχρεώσει την ΑΕΚ σε ισοπαλία (1-1), ενώ έχει χάσει δύσκολα στο ίδιο γήπεδο από τον Παναθηναϊκό (1-0).

Εξάλλου είχε δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ και στον πρώτο γύρο στην Τούμπα. Γνωρίζοντας την ήττα (2-1) έχοντας ισοφαρίσει προσωρινά στο 75’ πριν δεχθεί γκολ στο 78’.

Κηφισια – ΠΑΟΚ Live streaming: Στην λίστα της Εθνικής Νιγηρίας για το Κόπα Άφρικα ο Εκόνγκ

Κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Νιγηρίας για το Κόπα Άφρικα θα είναι ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ. Οι διαφορές με τον Ζοσέ Πεσέιρο φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν.

Διέρρευσε στην Νιγηρία η προεπιλογή του Πεσέιρο για το σημαντικό τουρνουά που θα γίνει στην Ακτή Ελεφαντοστού. Μέσα σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο 29χρονος στόπερ του Δικεφάλου. Με την στάση της Ομοσπονδίας να παίζει καταλυτικό ρόλο στην αποκατάσταση της σχέσης των δύο ανδρών.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε ξανά στην Εθνική, όντας εκ των αρχηγών των «σούπερ αετών» την τελευταία τριετία. Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προ ημερών είχε αποκαλύψει πως από το καλοκαίρι είχε συζητήσει την προοπτική του Κόπα Άφρικα και της απουσίας του από τον ΠΑΟΚ, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη των ασπρόμαυρων.

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα διεξαχθεί από τις 13 Ιανουαρίου έως και τις 11 Φεβρουαρίου. Η Νιγηρία έχει στον όμιλο της, την Ακτή Ελεφαντοστού που είναι η διοργανώτρια χώρα, την Ισημερινή Γουινέα και την Γουινέα – Μπισάου.

«Μπράβο για την ασίστ αλλά έχεις σχολείο!»

Επικό τρολάρισμα του Τάισον στον Τζίμα μετά την ασίστ του νεαρού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολη.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στην Τρίπολη. Έφυγε με το τρίποντο της νίκης, επικρατώντας του τοπικού Αστέρα με 1-4.

Οι παίκτες του Δικεφάλου πανηγύρισαν το διπλό και μέσω Instagram. Με αποκορύφωμα το επικό σχόλιο του Τάισον που έλειψε από την αποστολή στον Τζίμα, μετά την ασίστ του νεαρού στον Ντεσπόντοφ για το τελευταίο γκολ του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος του έδωσε τα εύσημα για την εμφάνιση αλλά του υπενθύμισε πως… έχει σήμερα (18/12) σχολείο.

Κηφισια – ΠΑΟΚ Live streaming: Πρώτος σε Super League, Α’ Εθνική γυναικών και πρωταθλήματα υποδομών!

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στην Super League, με ματς περισσότερο από την ΑΕΚ.

Το άνετο πέρασμα του Δικεφάλου από την Τρίπολη και η επικράτηση επί του Αστέρα με 1-4, έφεραν την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 32 βαθμούς.

Αυτή, ωστόσο δεν είναι η μοναδική πρωτιά για τους «ασπρόμαυρους» που κυριαρχούν στο εγχώριο ποδόσφαιρο. Αφού στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου που κυριαρχούν στην Α’ Εθνική γυναικών. Απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής έχοντας 27 βαθμούς, μετά από εννιά αγωνιστικές με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 22 πόντους.

Οι πρωτιές στα πρωταθλήματα υποδομών

Οι «ασπρόμαυροι» όμως προελαύνουν και στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League, απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής σε Κ19, Κ17 και Κ15!

Στο πρωτάθλημα για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ19, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, μετά από 12 αγωνιστικές με τον Αστέρα Τρίπολης να ακολουθεί με 29.

Πρώτη είναι και η Κ17 του ΠΑΟΚ στον ΣΤ’ όμιλο της 2ης φάσης του πρωταθλήματος υποδομών. Με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν συγκεντρώσει 18 βαθμούς σε έξι αγώνες.

Το απόλυτο των νικών έχει και η Κ15 του Δικεφάλου. Βρίσκεται και αυτή στην κορυφή του Β’ ομίλου με 18 βαθμούς σε έξι αγώνες!

Απόλυτη κυριαρχία του ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Δικέφαλος πήρε δώρο από τον Παναιτωλικό στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και έμεινε στην κορυφή.

Κηφισια – ΠΑΟΚ Live streaming: Τα «ασπρόμαυρα» ρεκόρ μετά την τεσσάρα στην Τρίπολη

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη με 1-4, σε μία βραδιά όπου έγραψε κάποια ρεκόρ με το διπλό του.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα ήταν η πρώτη στην οποία σημείωσε τέσσερα γκολ στην Τρίπολη ο Δικέφαλος. Μέχρι τώρα ρεκόρ του ήταν η νίκη με 3-0 στην Αρκαδία στις 13 Ιανουαρίου 2019.

Αυτά τα τέσσερα τέρματα ήρθαν από τους Τόμας Μουργκ και Κίριλ Ντεσπόντοφ, οι οποίοι βρήκαν από δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι παρόμοιο, σε αγώνα πρωταθλήματος, έχει να συμβεί από τις 20 Ιανουαρίου 2018. Τότε ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-0 επί του Λεβαδειακού και σκόραραν ο Τζάλμα Κάμπος και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από δύο φορές. Το άλλο τέρμα είχε έρθει από τον Λέο Μάτος.

Ενδιάμεσα, σε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος, οι Νίκος Καρέλης και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είχαν βρει δίχτυα πάνω από δύο φορές στην αναμέτρηση Ακράτητος – ΠΑΟΚ 0-6, όπου ο Σέρβος έκανε χατ τρικ και ο Έλληνας επιθετικός έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα.

ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΜΟΥΡΓΚ

Ο Τόμας Μουργκ σημείωσε σε δεύτερο παιχνίδι δύο τέρματα. Είχε βάλει το όνομα του δίπλα σε δύο γκολ στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0 στην Τούμπα. Πλέον έχει 6 γκολ σε 11 αγώνες στη Stoiximan Super League. Ενώ είναι 7 σε 20 σε όλες τις διοργανώσεις της φετινής σεζόν. Μέχρι το άνοιγμα της φετινής σεζόν, πάντως, είχε 53 αγώνες στην Super League και 6 γκολ.

ΕΠΤΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ

Παράλληλα, αυτή ήταν η έβδομη διαδοχική νίκη για τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις. Η προηγούμενη φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν από τη σεζόν 2021-22. Τότε είχε μια νίκη επί της Λίνκολν για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πέντε για το πρωτάθλημα (Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΟΦΗ) και μια για το Κύπελλο Ελλάδος με την ΑΕΛ.

Κηφισια – ΠΑΟΚ Live streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News