ΑΕΚ – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (04/12)

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming

Να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα θέλουν ΑΕΚ και Άρης στο μεταξύ τους ντέρμπι.

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming | AEK Live Streaming:

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:00). Στο ντέρμπι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στη Super League.

Μετά την Ευρώπη επιστροφή στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία καλείται να πάρει τη νίκη για να συνεχίσει ακάθεκτη στην κούρσα κορυφής, η οποία συνεχίζεται με λεπτομέρειες να χωρίζουν τους διεκδικητές.

Οι νταμπλούχοι (27 βαθμοί) έχουν ως μεγάλο όπλο την «Αγιά Σοφιά». Ωστόσο, μετρούν ήδη δύο απώλειες στον φετινό «μαραθώνιο» (1-1 με Ολυμπιακό και Πανσερραϊκό) και στοχεύουν στην 3η συνεχόμενη νίκη τους.

Ψάχνει δυνάμεις η ΑΕΚ, νέα έκπληξη ο Άρης

Το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι να ανακτήσει δυνάμεις σωματικά και πνευματικά μετά την ήττα από την Μπράιτον στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Europa League (0-1) που σήμανε μαθηματικά το τέλος των ελπίδων πρόκρισης στη διοργάνωση, αλλά άφησε φυσικά ανοικτή την 3η που οδηγεί σε ευρωπαϊκή συνέχεια στο Conference League, κάτι που θα κριθεί στο φινάλε του ομίλου, απέναντι στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Στην αντίπερα όχθη ο Άρης παρατάσσεται στην Αθήνα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου νίκησε τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-0), αναγκάζοντας τον πρωτοπόρο στην πρώτη του εκτός έδρας απώλεια, με την πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι να έχει ανοίξει την όρεξη για νέο καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο.

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να δείξουν πως η νίκη επί των «πράσινων» δεν ήταν… πυροτέχνημα, σε μία δύσκολη δοκιμασία εκτός έδρας, για να βελτιώσουν την επίδοση μακριά από το «σπίτι» τους, καθώς μετρούν μία νίκη (0-2 στο Βόλο) και μία ισοπαλία (0-0 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ) σε πέντε αγώνες.

Πέρυσι η ΑΕΚ έκανε το 4/4 απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης σε κανονική περίοδο και Playoffs (0-2, 3-0, 3-1, 1-2), απαντώντας έτσι στις τρεις σερί νίκες του Άρη την προηγούμενη σεζόν, η τελευταία εκ των οποίων (3-2) μάλιστα είχε αφήσει την «Ένωση» εκτός Ευρώπης.

Στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις ως γηπεδούχος η ΑΕΚ έχει 6 νίκες, έναντι 2 νικών του Άρη και τεσσάρων ισοπαλιών.

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming : «Δεν έπεσε δακρυγόνο εντός της OPAP Arena»

Διευκρινήσεις για τα αγγλικά δημοσιεύματα περί δακρυγόνων στο γήπεδο της ΑΕΚ μετά το ματς με την Μπράιτον, έδωσε η ΠΑΕ.

Έκταση έχουν πάρει τα δημοσιεύματα στην Αγγλία για δακρυγόνα που έπεσαν στο γήπεδο της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα με την Μπράιτον. Η αλήθεια όμως είναι κάπως διαφορετική.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε κάποιες διευκρινήσεις για τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Μετά το σφύριγμα της λήξης υπήρξε μια μικρή ένταση με τους οπαδούς της Ένωσης που αποχωρούσαν και κινήθηκαν προς την εξέδρα των Άγγλων. Μια διμοιρία των ΜΑΤ τους απώθησε, αλλά χωρίς να κάνει χρήση χημικών.

Ένα δακρυγόνο έπεσε έξω από το γήπεδο, κοντά στην είσοδο της θύρας των φιλοξενουμένων. Από εκεί προκλήθηκε η επίδραση στους Άγγλους, που φαίνεται να καλύπτουν τα πρόσωπά τους. Ωστόσο, μέσα στον χώρο του γηπέδου δεν έπεσαν χημικά. Ενώ δεν συνέβη και κάτι που θα δικαιολογούσε μια τέτοια κίνηση από την πλευρά της αστυνομίας.

«Νέα βρετανική κλοπή στην Αθήνα»

Οι Άγγλοι δεν χαρίστηκαν στην Μπράιτον για τη νίκη επί της ΑΕΚ από την Αθήνα.

«Η Μπράιτον πραγματοποίησε την πιο ωμή κλοπή στην Αθήνα, από τότε που ο λόρδος Έλγιν έκλεψε κάποιες χιλιάδες τόνους μαρμάρων πριν από 200 χρόνια. Το εύστοχο πέναλτι του Ζοάο Πέδρο έστειλε τους γλάρους στα νοκ άουτ του Europa League. Και εξασφάλισε μια αξιομνημόνευτη αρπαγή νίκης επί της ΑΕΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Sun».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ιστοσελίδα αφιερωμένη στην Μπράιτον. Ασκεί δριμεία κριτική στην ομάδα και σε ένα ευφάνταστο κείμενο σημειώνει πως οι Βρετανοί διέπραξαν μια ακόμη κλοπή στην Αθήνα, εκτός από τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

«Εκτός από τα μάρμαρα του Παρθενώνα, οι Βρετανοί διέπραξαν μια ακόμη μεγαλύτερη ληστεία από την Ελλάδα. Παραπέμπουμε στο διοικητικό συμβούλιο της UNESCO που εξετάζει αυτά τα πράγματα την περίπτωση της νίκης της Μπράιτον επί της ΑΕΚ με 1-0.

Το πώς η ομάδα έφτασε στο ημίχρονο χωρίς να βρεθεί πίσω στο σκορ από την ΑΕΚ ήταν μεγαλύτερο μυστήριο από το γιατί ο διευθυντής κάστινγκ του Mama Mia πίστευε ότι ο Πιρς Μπρόσναν θα μπορούσε να τραγουδήσει ABBA.

Οι «γλάροι» ήταν αργοί, βαρύτατοι και σπάταλοι στην κατοχή. Ήταν σαν να είχαν απολαύσει παραπάνω ουζάκια κάτω από τον ήλιο του Αιγαίο. Ειλικρινά, ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει; Είναι ευχάριστο αλλά ισχυρό πράγμα.

Η ΑΕΚ έκανε ευκαιρία μετά την ευκαιρία. Μόνο που αυτή τη φορά, το έγκλημα διέπραξε η Μπράιτον. Ο κύριος Europa League Ζοάο Πέδρο σημείωσε το πέμπτο του γκολ στη διοργάνωση -τέσσερα εκ των οποίων πέναλτι- για να εξασφαλίσει ότι η Μπράιτον θα νικήσει την ΑΕΚ με 1-0.

Ληστεία στο φως της ημέρας. Μάλλον όπως στις αρχές του 1800, όταν η λεηλασία των προαναφερθέντων Μαρμάρων ρτου Παρθενώνα, είχε ως αποτέλεσμα το Βρετανικό Μουσείο να έχει στην κατοχή του ένα αρχαίο ελληνικό τεχνούργημα».

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming: «Ακόμα και σε μια ήττα, μπορείς να έχεις νικήσει – Στόχος να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε το σύνθημα για πρόκριση της ΑΕΚ στο Conference League.

Στα θετικά από το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράιτον στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα. Μετά τη λήξη μίλησε στο μεξικανικό δίκτυο FOX, τονίζοντας πως στόχος είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά ο Πελάδο ανάφερε:

«Από τη μία άποψη, κρίνοντας από το αποτέλεσμα, είναι κρίμα. Πιστεύω ότι κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο, ακόμα και σε μια ήττα μπορείς να έχεις νικήσει. Από αυτή την οπτική το βλέπω, η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής. Κόντρα σε μια ομάδα που έχει φτιαχτεί με 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ήμασταν ανταγωνιστικοί, τους βάλαμε δύσκολα. Κόντρα σε έναν αντίπαλο που παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.  Τι να πω για το πέναλτι… Έδωσαν έξι σε βάρος μας σε αυτή την διοργάνωση. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Να είμαστε στο Conference League ειδικά ξέροντας ότι ο τελικός είναι στο γήπεδό μας».

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News