Φραιμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/11)

Να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για το Europa League θέλει ο Ολυμπιακός.

Φραιμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming

Φραιμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για το Europa League θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός παίζει το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση στα νοκ – άουτ του Europa League. Αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Φράιμπουργκ (19:45).

Όλα ή τίποτα για τον Ολυμπιακό στο αφιλόξενο περιβάλλον της Γερμανίας. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ αντιμετωπίζει την Φράιμπουργκ (19:45) για την 5η αγωνιστική του Europa League. Ψάχνει το διπλό που θα του επιτρέψει να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ξεκάθαρα δεδομένα

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα για τους Πειραιώτες. Με 4 βαθμούς, ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει για να πλησιάσει την Φράιμπουργκ και την Γουέστ Χαμ, που ισοβαθμούν στην κορυφή του πρώτου ομίλου. Ακόμα και έτσι πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται ήδη και το – πιο ρεαλιστικό – ενδεχόμενο της κατάληψης της 3ης θέσης, η οποία οδηγεί στο Europa Conference League.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να «σβήσει» την αρνητική του παράδοση στην Γερμανία (οκτώ ήττες, μία νίκη, μία ισοπαλία σε δέκα ματς) και να φτάσει σε ένα σπουδαίο τρίποντο, κόντρα σε μία ομάδα που τον έχει κερδίσει δύο φορές στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα. Εκτός δράσης είναι οι τραυματίες Τζάκσον Πορόζο και Νίκολας Φρέιρε. Έτσι, οι Ανδρέας Ντόι και Παναγιώτης Ρέτσος θα ξεκινήσουν – ως οι μοναδικές επιλογές – στα στόπερ. «Σίγουροι» για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Καμπί. Μία θέση διεκδικούν οι Μασούρας και Αλεξανδρόπουλος. Ανάλογα φυσικά με την τακτική προσέγγιση και το σύστημα που θα επιλέξει ο Μαρτίνεθ.

Στην άλλη μεριά, η Φράιμπουργκ γνωρίζει πως ακόμα η ισοπαλία είναι αρκετή για να της δώσει την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Europa League. Θέλει να συνεχίσει στο… τέμπο των προηγούμενων αγώνων της κόντρα στον Ολυμπιακό. Τόσο πέρσι, όσο και στο ματς της 1ης αγωνιστικής της φετινής διοργάνωσης, οι Γερμανοί έμειναν αήττητοι κόντρα στην ελληνική ομάδα, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Εκτός δράσης οι τραυματίες Γκίντερ, Κέιτελ. Κούμπλερ, Κιερέ, Φίλιπ, Ρολ και Ροζενφέλντερ, εξαιρετικά αμφίβολος ο Σαλάι.

Φραιμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming: Απίστευτη επίθεση Καστίγιο σε Τζόρτζεβιτς

Ο Νέρι Καστίγιο εξαπέλυσε επίθεση στον Πέτραγκ Τζόρζεβιτς.

«Γελάς και το πας και καλά στην πλακίτσα. Όχι Τζόλε, δεν τους πήρα τηλέφωνο εγώ. Εγώ δεν έπαιρνα, δεν πήρα και ούτε θα πάρω ποτέ δημοσιογράφο. Άλλος ήταν αυτός που τα έκανε αυτά. Μάντεψε. Εύκολη είναι η απάντηση, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Θα ήθελα να πω στα παιδιά τους Betarades και σε εσένα Τζόλε να κάνουμε όλοι μαζί μια ωραία συνέντευξη. Να ειπωθούν αλήθειες και όχι χαμογελάκια και πράγματα που δεν ισχύουν.

Εγώ θα το ήθελα πολύ να μας ακούει ο κόσμος για όλα αυτά που λέω και λες. Για να δούμε, θα γίνει ποτέ ή δε θα τολμήσεις. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς.

Αυτά είναι τα στατιστικά σου μεγάλε Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό. Τότε είχαμε πολύ καλύτερη ομάδα απ’ όλους και κάναμε 30 ευκαιρίες. Λογικό να υπήρχαν πέναλτι. Αυτό το λέω για να μην το πάνε αλλού, ότι και καλά παίρναμε πέναλτι μαϊμού. Μέσο όρο τότε εύκολα υπήρχαν δέκα πέναλτι τη χρονιά.  Ήρθε ο Ριβάλντο και δεν τον άφησες να βαράει πέναλτι. Παγκόσμιο Κύπελλο πήρε. Σε καταλαβαίνω μεγάλε Τζόρτζεβιτς, ήσουν έξυπνος, τα χρειαζόσουν για να φαίνεται στο τέλος της χρονιάς ότι έχεις 17 γκολ. Ο κόσμος ξεχνάει πως μπήκαν και λέει 17.

Δηλαδή αν μειώνω τα γκολ από πέναλτι που βλέπω, κάθε χρόνο θα είχες 5-6 γκολ. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς νευρίασες και σε ενόχλησε τότε που είχα πει αυτό. Είναι αλήθεια βλέπεις. Εγώ για τα γκολ μίλησα μεγάλε Τζόρτζεβιτς, μην τρελαίνεσαι και με θυμάσαι κάθε φορά που μιλάς. Δεν είπα ότι ήσουν κακό. Παιχταράς ήσουν, απλά είπα πέντε αλήθειες και τρελάθηκες. Γελάω έτσι όπως γελάς κι εσύ. Τουλάχιστον γέλα φυσιολογικά, μην έχεις ψέμα και στο γέλιο, ήμαρτον».

Τι είπε ο Τζόρτζεβιτς και προκάλεσε την έκρηξη του Καστίγιο

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε για πολλά θέματα στους Betarades, ενώ αναφέρθηκε στις κλίκες στον Ολυμπιακό, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Νέρι Καστίγιο.

Μια συνέντευξη επί παντός του επιστητού έδωσε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στους Betarades, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τις κλίκες που υπήρχαν στον Ολυμπιακό. Ο «Τζόλε» αφού εξήγησε ότι δεν γίνεται να κάνεις παρέα και με τους 25 παίκτες σε ένα ρόστερ, αναφέρθηκε στο λάτιν λόμπι και τόνισε πως όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά, τότε… έβγαιναν τα φίδια.

«Δεν υπήρχαν κλίκες στον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς να κάνεις παρέα με 25 άτομα. Ερχεται ο Χ Τζιοβάνι, που δεν ξέρει ελληνικά, είναι λογικό να τον βοηθήσουν ο Λουτσιάνο, ο Καστίγιο. Οταν πάει η ομάδα καλά, όλα είναι καλά. Όταν η ομάδα δεν πάει καλά, αρχίζει το ένα λόμπι, μετά το άλλο, βγαίνουν τα φίδια. Είναι λογικό αυτό το πράγμα. Το λόμπι ένα, το λόμπι δύο και δημιουργούνται προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο η ατάκα που προκάλεσε την αντίδραση του Νέρι Καστίγιο ξεκίνησε από ερώτηση περί παικτών που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά δεν έπαιξαν ποτέ.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση από τους Betarades προς τον Τζόλε αφορούσε σε όσους παίκτες πήγαν στον Ολυμπιακό και αγωνίζονταν στη θέση του που δεν έπαιξαν ποτέ με τον άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού να απαντά: «Σας πήρε ο Καστίγιο τηλέφωνο;».

Οι δύο δημοσιογράφοι γέλασαν και απάντησαν αρνητικά.

Συνθήκες παραμονής για Ποντένσε

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δείχνει πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και πέραν του δανεισμού του από τη Γουλβς.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποτέλεσε μια από τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, επιστρέφοντας στο λιμάνι με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς. Από την πρώτη στιγμή, ο Πορτογάλος εξτρέμ έδειξε πως θέλει να μείνει στην ομάδα και δεν αντιμετώπισε τον δανεισμό του ως κάτι προσωρινό.

Οι εμφανίσεις του με τους «ερυθρόλευκους» δείχνουν ότι ο 28χρονος αναγεννήθηκε στην Ελλάδα, ενώ και ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο περνά πολύ καλά στη χώρα μας, αγοράζοντας μάλιστα και σπίτι στα νότια προάστια, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως».

Ο Ποντένσε είναι ένας από τους επτά παίκτες που αποκτήθηκαν με μορφή δανεισμού στο ρόστερ του Ολυμπιακού και σύντομα η διοίκηση θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για το μέλλον τους. Από την πλευρά του ο Πορτογάλος άσος δείχνει με κάθε τρόπο ότι θέλει να μείνει στους Πειραιώτες, γνωρίζοντας πως δύσκολα θα τον περιμένει θέση στο ρόστερ της Γουλβς πίσω στην Αγγλία.

Η οψιόν αγοράς έχει οριστεί ανάμεσα στις δύο ομάδες στα 5 εκατ. ευρώ και στον Ολυμπιακό θα κληθούν να αποφασίσουν το επόμενο διάστημα εάν θα την ενεργοποιήσουν. Με την αγωνιστική εικόνα που έχει φέτος ο Ποντένσε, αλλά και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να ρίξει… άγκυρα στο λιμάνι, φαίνεται πως είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για μείνει και τα επόμενα χρόνια.

Φραιμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr