ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/11)

ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΚ Live Streaming

Να περάσει από τους Ζωσιμάδες μετά την επανέναρξη θέλει η ΑΕΚ.

ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΚ Live Streaming | AEK Live Streaming:

Να περάσει από τους Ζωσιμάδες μετά την επανέναρξη θέλει η ΑΕΚ.

Επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚ. Αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα (17:00) στους «Ζωσιμάδες» για την 12η αγωνιστική της Super League.

Λίγο μετά τη διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για ένα ματς που είναι φαινομενικά εύκολο. Ωστόσο, παραδοσιακά κρύβει αρκετές δυσκολίες. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (17:00). Σίγουρα θα παίξει με την ταμπέλα του φαβορί. Ωστόσο, γνωρίζει πως οι γηπεδούχοι θα δώσουν ό,τι έχουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Να συνεχίσει με νίκες

Η «Ένωση» κέρδισε εύκολα τη Λαμία με 3-0 πριν την διακοπή. Έτσι ανέβηκε στους 24 βαθμούς, παραμένοντας κοντά στον πρωτοπόρο (28β.) Παναθηναϊκό. Βέβαια, η ΑΕΚ πρέπει να «χτίσει» σερί για να… σβήσει κάποιες γκέλες που θα μπορούσε να αποφύγει. Όπως για παράδειγμα τις ισοπαλίες με την Κηφισιά και τον Πανσερραϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός φορ επέστρεψε με πρόβλημα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα και δεν θα ενισχύσει τους συμπαίκτες του, όμως το ιατρικό δελτίο της «Ένωσης» είναι άδειο. Κάτι που επιτρέπει στο τεχνικό επιτελείο να καταστρώσει τα πλάνα του με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο και Πόνσε. Με τους Τσούμπερ, Μάνταλο, Γαλανόπουλο και Ελίασον να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Στην άλλη μεριά, ο ΠΑΣ είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει την υπέρβαση. Αντιμετωπίζει ήδη πρόβλημα σχετικά με την βαθμολογική συγκομιδή του. Οι Ηπειρώτες βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας με μόλις 7 βαθμούς. Αγνοούν τη νίκη από τις 20 Αυγούστου! Από τότε μέχρι και σήμερα, ο ΠΑΣ κατέγραψε εφτά ήττες και τέσσερις ισοπαλίες σε έντεκα αγώνες για όλες τις διοργανώσεις.  Όπως είναι προφανές, το κλίμα στον σύλλογο απέχει από το να χαρακτηριστεί ιδανικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΣ κέρδισε στο περσινό ματς με 2-1, τερματίζοντας ένα σερί τεσσάρων νικών της ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες».

ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΚ Live Streaming: Νοκ άουτ με ΠΑΣ ο Λιβάι, τρέχει για Μπράιτον

ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΚ Live Streaming: Πινέδα για το Μεξικό: «Είμαστε μία ενωμένη, μία υγιής ομάδα»

Tο Μεξικό ζορίστηκε πολύ από την Ονδούρα για να προκριθεί στο Final Four του Concacaf Nations League και να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Copa America του 2024, με τον άσο της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα να κρατά τα θετικά.

Μιλώντας στα μεξικανικά ΜΜΕ, ο Πινέδα υποστήριξε πως η αγχώδης αυτή νίκη είναι ένα καλό μάθημα για την Εθνική ομάδα της χώρας του. «Μας χρησιμεύει ως εμπειρία. Προερχόμασταν από ένα καλό παιχνίδι με τη Γερμανία και λέγαμε πως πάμε να παίξουμε με την Ονδούρα και μας περιμένει ένα περίπλοκο ματς. Έπρεπε να πιάσουμε πάτο για να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος και να μην μειώνουμε καμία ομάδα», είπε ο Πινέδα.

«Δεν ήταν εύκολο να περάσουμε, αλλά τα καταφέραμε και το απολαύσαμε», είπε ακόμη ο Πινέδα. «Δεν κερδίζεις πάντα. Όταν το κάνεις πρέπει να το απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς» ανέφερε επίσης ο άσος της ΑΕΚ που αναφέρθηκε στο κλίμα στην ομάδα.

«Έχουμε μια πολύ υγιή ομάδα, πολύ ενωμένη, είναι σημαντικό να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Όλοι τρέξαμε, όλοι παλέψαμε. Αυτή είναι η ένωση που έχουμε», υπογράμμισε ο Πινέδα που επί ημερών Χαϊμέ Λοθάνο στην Εθνική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής.

ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΚ Live Streaming: Βγήκε και πάλι νικητής! Πήρε εξιτήριο ο Κώστας Νεστορίδης

Ο Κώστας Νεστορίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφήνοντας πίσω του την τελευταία περιπέτεια της υγείας του.

Νικητής βγήκε από την τελευταία περιπέτεια της υγείας του ο Κώστας Νεστορίδης. Ο θρύλος της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις 18/11. Bρισκόταν σε καταστολή, αλλά ανταποκρίθηκε στη φαρμακευτική αγωγή και ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Σήμερα πήρε εξιτήριο, όπως ενημέρωσε ο γιος του Γιώργος μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook:

«Βγήκαμε…!!! Είναι πολύ αδύναμος αλλά ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά!!! Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τις ευχές και το ενδιαφέρον για την υγεία του Πατέρα μου.. Καλημέρα!!».

ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΚ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News