ΠΑΟΚ – Παναιτωλικος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (12/11)

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός Live streaming

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικος Live streaming: Να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικος Live streaming | PAOK Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (17:30) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον ΠΑΟΚ. Περιμένει την ομάδα του Αγρινίου με στόχο νέο «τρίποντο» για να μείνει κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου την προηγούμενη αγωνιστική «άλωσε» το «Γ. Καραϊσκάκης». Νικώντας με το άκρως εντυπωσιακό 2-4 τον Ολυμπιακό, στέλνοντας βροντερό μήνυμα διεκδίκησης του τίτλου. Φυσικά, θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί για να παραμείνει σε κοντινή απόσταση από την κορυφή (20 βαθμοί).

Στον ίδιο ευρωπαϊκό ρυθμό

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Φάληρο ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Όπως φυσικά και το αποτέλεσμα που «έσβησε» τις κακές εντυπώσεις από την ήττα στο ντέρμπι που είχε προηγηθεί από την ΑΕΚ (2-0). Τώρα ακολουθεί μια νέα ευρωπαϊκή αποστολή στην κατάμεστη και άκρως ενθουσιασμένη Τούμπα.

Οι 3/3 νίκες ως τώρα έχουν καταστήσει τον «δικέφαλο» ως το απόλυτο «αφεντικό» του ομίλου του Conference League. Μάλιστα είναι και μία εκ των μόλις τριών ομάδων σε όλη τη διοργάνωση που συνεχίζουν με το απόλυτο των νικών, μαζί με Φενέρμπαχτσε και Βικτόρια Πλζεν.

Φυσικά μοναδικός στόχος απέναντι στην Αμπερντίν είναι μια νέα νίκη για το 4/4. Έτσι θα γίνει άλλο ένα βήμα πρωτιάς, στην κούρσα με την Άιντραχτ που ακολουθεί με 6 βαθμούς. Ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει το πολυπόθητο απευθείας εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Σκωτίας θέλησε να κάνει τη ζημιά στον αγώνα του Pittodrie Stadium καθώς προηγήθηκε 2-0. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν τρομερή ανατροπή με γκολ στο 73’ (Ντεσπόντοφ), το 84’ (Βιεϊρίνια) και το κερασάκι στην τούρτα στο 96’ με το πέναλτι του Σβαμπ για να πάρει μια μεγαλειώδη νίκη.

Αυτή τη φορά στην Τούμπα καλείται να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη. Δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας, καθώς η Αμπερντίν έχει καταφέρει να μαζέψει έναν μόλις βαθμό σε τρεις αγώνες, δίχως άγχος για να κάνει το 4/4 και να συνεχίσει ως το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικος Live streaming: Μόνο νίκη στην Τούμπα

Μετά το Φάληρο ακολούθησε το ισόπαλο 2-2 με την Αμπερντίν στην Τούμπα. Έτσι, ναι μεν σταμάτησε το σερί νικών στον όμιλο του Conference League. Ωστόσο, εξασφαλίστηκε μίνιμουμ η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση κατάληψης της δεύτερης θέσης του ομίλου η πρόκριση αφορά τους «32». Αντίθετα, σε περίπτωση πρωτιάς στην κούρσα με την Άιντραχτ η πρόκριση θα είναι απευθείας στους «16».

Από την πλευρά της η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προσπαθεί αλλά δεν έχει καταφέρει να ξεκολλήσει από τον πυθμένα της κατάταξης. Με μόλις μία νίκη σε 10 αγώνες και μόλις 6 γκολ ενεργητικό, με αποτέλεσμα να διαθέτει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Η εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης (0-1) έριξε τους Αγρινιώτες στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Έτσι, δεν έχουν πολυτέλεια να μην κυνηγήσουν όσο μπορούν το καλό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ έχει απίστευτη παράδοση απέναντι στον Παναιτωλικό. Έχει 17 σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας (μάλιστα στις 10 εξ αυτών κράτησε ανέπαφη την εστία του), ενώ την τελευταία φορά που η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να κόψει βαθμούς από τον «δικέφαλο» του Βορρά ήταν το Νοέμβριο του 2015 στην Τούμπα (0-0).

Ρατσιστική συμπεριφορά καταγγέλει η Αμπερντίν

Με επίσημή της ανακοίνωση η Αμπερντίν καταγγέλει πως ο Γκουέγ έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς με την απάντηση του ΠΑΟΚ να έρχεται άμεσα και να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είναι όλα προϊόν φαντασίας»…

Για μία ακόμα φορά οι Σκωτσέζοι επιχειρούν να δυναμιτήσουν το κλίμα. Μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα της Τούμπας η Αμπερντίν με επίσημη ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Παπ Χαμπίμπ Γκουέγ έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Ο Γκουέγ έχει τη συμπαράσταση όλων των συμπαικτών του και όλου του συλλόγου.

Ως σύλλογος έχουμε μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή διάκρισης ή ρατσιστικής κακοποίησης».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν άφησε αναπάντητα τα μυθεύματα της Αμπερντίν και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ουδέποτε στην Τούμπα έχει υπάρξει ρατσιστική συμπεριφορά, η οποία δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς ανεκτή. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ξεκάθαρα προϊόν φαντασίας, καθώς δεν υπέπεσε στην αντίληψη κανενός επίσημου της διοργάνωσης. Αντίθετα, ήταν εμφανής η προκλητική συμπεριφορά των αναπληρωματικών της Αμπερντίν στη φάση της ισοφάρισής τους και προς τιμήν τους οι φίλαθλοι δεν αντέδρασαν καθόλου».

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικος Live streaming: Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου: «Αν δεχτώ αρνητική ερώτηση, καληνύχτα!»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ισοπαλία με την Αμπερντίν, στάθηκε στην επιτυχία του ΠΑΟΚ να προκριθεί στην επόμενη φάση του Conference League, όντας αήττητος στην έως τώρα πορεία του. Χαρακτηριστικό πως δεν θέλησε να δεχτεί αρνητική ερώτηση στην συνέντευξη τύπου!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου :

Για το τι μετράει πιο πολύ, το 2/2 στην άμυνα ή οι 20 τελικες στην επίθεση: «Το είπα πριν έρθω στην συνέντευξη Τύπου, αν σήμερα δεχτώ αρνητική ερωτηση, θα σας πω οτι προκριθήκαμε και καλό βράδυ. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε και αξίζαμε την νίκη.

Βρισκόμαστε αήττητοι μετά από 10 ματς στην Ευρωπη, στην επόμενη φαση της διοργάνωσης, ενώ θυμάμαι την αρνητικότητα που υπήρχε μετά την πρώτη αγωνιστική στο εντός έδρας με την Μπεϊταρ. Έχουμε κάνει βήματα μπροστά σημαντικά ως ομάδα.

Συνεχίζουμε στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο παρά αυτό το αποτέλεσμα που δεν μας άρεσε βάσει της προσπάθειάς μας. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Καταλαβαίνω οτι η ομάδα βρίσκεται σε μια κατάσταση πίεσης αυτή την περίοδο. Φτιάξαμε πολλές φάσεις, πετύχαμε δυο γκολ. Ειναι άδικο για εμάς το αποτέλεσμα, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο.

Στόχος μας ηταν η πρόκριση και τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από μια σέντρα από τα δεξια, αλλά γενικότερα δεν δεχτήκαμε φάσεις.

Είμαι… τρελαμένος αλλά πάντα λέω την αλήθεια, το δεύτερο γκολ της Αμπερντίν στο ματς ήρθε από ενα μεγάλο λάθος του διαιτητή, γιατί στην αρχή της φάσης γινεται καθαρό φάουλ στον Σαματα. Μετά γίνεται η μεγάλη μπαλιά, που κερδίζει το φάουλ η Αμπερντίν και πετυχαίει το γκολ, σε ένα φάουλ που δόθηκε πολύ εύκολα στον αντίπαλο».

«Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε»

Για το αν πιστεύει οτι ο ΠΑΟΚ κάνει γρήγορα βήματα μπροστά προς τον στόχο: «Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και τώρα θα πάμε στο ματς με την Άιντραχτ για να πάρουμε την πρώτη θέση. Πρέπει να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί ψυχολογικά, αυτό θα μας βοηθήσει και για το παιχνιδι στην Γερμανία.

Δεν είναι εκεί το τελευταίο ματς, έχουμε και την τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας. Αυτός ειναι ο στόχος μας, το πρώτο ματς μετά από αυτο ή καλύτερα το… επόμενο. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να εκμεταλλεύεται την καθε κατάσταση, το καθε λαθος του αντιπάλου. Για τις εντός Ελλάδας διοργανώσεις, είμαστε εντός διεκδίκησης. Με τον τρόπο που είναι δομημένη η ομάδα μας, πρέπει να κοιτάζουμε το ματς με τον Παναιτωλικό. Μόνο έτσι θα πάρουμε το μάξιμουμ από καθε ματς που για εμάς ο στόχος ειναι οι τρεις βαθμοί».

Για το γκολ του Σαμάτα και την είκονα του: «Οι άνθρωποι στην Θεσσαλονικη ειναι απαιτητικοί γενικά και όχι μόνο με τον Σαμάτα. Υπάρχουν παίκτες που πιο εύκολα προσαρμόζονται, αλλά δεν ειναι πολλοί. Και ειναι κάποιοι άλλοι που θέλουν μια πιο μεγάλη περιόδο για να προσαρμοστούν σε μια νέα κατασταση. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τον Σαμάτα, στην προπόνηση δείχνει μεγάλη θέληση, μεγαλη υπευθυνότητα. Βήμα – βήμα γίνεται καλύτερος, τον βοηθάμε όλοι και τον στηρίζουμε για να αντιμετωπίσει καλύτερα τα επόμενα ματς. Δίνει τα πάντα για την ομάδα και τα πράγματα θα λειτουργήσουν καλύτερα και για τον ίδιο».

Για τα αρκετά γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ και αν θεωρεί συγκυριακό το γεγονός ότι δέχεται δυο γκολ ανα ματς: «Σας ευχαριστώ πολύ, καληνύχτα!»

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικος Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News