ΠΑΟΚ – Αμπερντιν Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (9/11)

ΠΑΟΚ – Αμπερντιν Live streaming

Να συνεχίσει με το απόλυτο στον όμιλό του θέλει ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Αμπερντιν Live streaming | PAOK Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Αμπερντίν (19:45) στην Τούμπα με στόχο το 4/4 στον όμιλο του Conference League και άλλο ένα βήμα για την πρωτιά.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τον εμφατικό θρίαμβο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-4) που εκτόξευσε τον ενθουσιασμό σε ομάδα και κόσμο στα ύψη, επιστρέφει σε ευρωπαϊκό ρυθμό. Θέλει να συνδυάσει την εορταστική ατμόσφαιρα στην Τούμπα με άλλο ένα «τρίποντο»!

Στον ίδιο ευρωπαϊκό ρυθμό

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Φάληρο ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Όπως φυσικά και το αποτέλεσμα που «έσβησε» τις κακές εντυπώσεις από την ήττα στο ντέρμπι που είχε προηγηθεί από την ΑΕΚ (2-0). Τώρα ακολουθεί μια νέα ευρωπαϊκή αποστολή στην κατάμεστη και άκρως ενθουσιασμένη Τούμπα.

Οι 3/3 νίκες ως τώρα έχουν καταστήσει τον «δικέφαλο» ως το απόλυτο «αφεντικό» του ομίλου του Conference League. Μάλιστα είναι και μία εκ των μόλις τριών ομάδων σε όλη τη διοργάνωση που συνεχίζουν με το απόλυτο των νικών, μαζί με Φενέρμπαχτσε και Βικτόρια Πλζεν.

Φυσικά μοναδικός στόχος απέναντι στην Αμπερντίν είναι μια νέα νίκη για το 4/4. Έτσι θα γίνει άλλο ένα βήμα πρωτιάς, στην κούρσα με την Άιντραχτ που ακολουθεί με 6 βαθμούς. Ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει το πολυπόθητο απευθείας εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Σκωτίας θέλησε να κάνει τη ζημιά στον αγώνα του Pittodrie Stadium καθώς προηγήθηκε 2-0. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν τρομερή ανατροπή με γκολ στο 73’ (Ντεσπόντοφ), το 84’ (Βιεϊρίνια) και το κερασάκι στην τούρτα στο 96’ με το πέναλτι του Σβαμπ για να πάρει μια μεγαλειώδη νίκη.

Αυτή τη φορά στην Τούμπα καλείται να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη. Δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας, καθώς η Αμπερντίν έχει καταφέρει να μαζέψει έναν μόλις βαθμό σε τρεις αγώνες, δίχως άγχος για να κάνει το 4/4 και να συνεχίσει ως το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά.

ΠΑΟΚ – Αμπερντιν Live streaming: Η… έπαρση της Αμπερντίν και η απάντηση του ΠΑΟΚ

Η Αμπερντίν «πλήρωσε» την έπαρσή της στην Σκωτία. «Πληγώθηκε» εκ του αποτέλεσματος από τον ΠΑΟΚ που έδωσε την απάντησή του στο φινάλε – Τι ακριβώς όμως συνέβη στο Pittodrie Stadium.

Δύο 24ωρα πριν τη δεύτερη συνάντηση του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν, αυτήν την φορά στο γήπεδο της Τούμπας, τα ΜΜΕ της Σκωτίας έχουν… δημιουργήσει θέμα περί πρόκλησης του Δικεφάλου. Καλώντας -μάλιστα- και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια για μία σύντομη τοποθέτηση.

«Ακούστε, δεν προσπαθούσαμε να προκαλέσουμε κανέναν. Ήταν η συγκίνηση του να σκοράρεις τόσο αργά στο παιχνίδι. Τα συναισθήματα μας όλα ξεχύθηκαν αυθόρμητα. Παλεύαμε και θέλαμε τρεις βαθμούς. Ξέρω ότι ο τρόπος που κερδίσαμε δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσει η Αμπερντίν, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Το θέμα παραμένει «καυτό» για τους Σκωτσέζους, με τον 30χρονο αμυντικό της Αμπερντίν, Νίκι Ντέβλιν, να ρίχνει λάδι στη φωτιά με τις δηλώσεις του, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε στα μούτρα μας».

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει παρασκήνιο από το ματς στη Σκωτία. Καθώς, όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκι Ντέβλιν, στο 2-0 της Αμπερντίν, σε μία προσπάθεια να προκαλέσει τον προπονητή του Δικεφάλου, έστελνε… φιλάκια στον πάγκο του ΠΑΟΚ και στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά την επική ανατροπή του Δικεφάλου, με τους ασπρόμαυρους να σπεύδουν μπροστά στους οπαδούς τους, ρωτήθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αν είχε διάθεση για… φιλάκια ή αν του έφυγε. Ακολούθησαν συστάσεις από τον Κυριάκο Κυριάκο να μην προκαλεί, πόσω μάλλον τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας. Καθώς δεν συνάδουν τέτοιες ενέργειες με έναν επαγγελματία παίκτη του επιπέδου του…

Αποφασισμένος για Νέα Τούμπα και προπονητικό ο Ιβάν – Ζήτησε συσπείρωση, έρχεται ενίσχυση!

Εξελίξεις προέκυψαν από τον σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει το σύνθημα για προπονητικό και Νέα Τούμπα. Απόλυτη στήριξη σε Ραζβάν Λουτσέσκου, ενίσχυση του Δικεφάλου ενόψει Γενάρη.

  1. Νέα Τούμπα και προπονητικό

Αυτό που απορρέει από πλευράς ΠΑΟΚ είναι πως το προπονητικό κέντρο βρίσκεται -πια- σε διαδικασία υλοποίησης. Με τις ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες να είναι προ των πυλών. Αναφορικά με τη Νέα Τούμπα, εκφράστηκε ακόμη μια φορά η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει. Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε απροσδόκητα εμπόδια.

 

  1. Στήριξη με πράξεις στον Ραζβάν

Στο τραπέζι τέθηκε και το αγωνιστικό, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να επισημαίνει «έχουμε σύμπνοια με τον Ραζβάν στο ότι πρέπει πάντα να επικεντρώνουμε την απόλυτη προσοχή μας στο αμέσως επόμενο ματς». Ο Σαββίδης εκδήλωσε την διάθεσή του να συνεχίσει την ενίσχυση τον Γενάρη, με δεδομένο πως η ομάδα ανταποκρίνεται στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

ΠΑΟΚ – Αμπερντιν Live streaming: «Μέγιστη συσπείρωση»

  1. Σύμπνοια και συσπείρωση!

Εκεί που θα πρέπει να σταθεί κανείς είναι και στο κομμάτι της συσπείρωσης που ζήτησε ο πρόεδρος του Δικεφάλου. Επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως ο ΠΑΟΚ άλλαξε το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από τις «μάχες» που έδωσε:

«Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς την έγκριση του οποίου δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια. Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα. Προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε».

Γι΄αυτό και ζήτησε να υπάρχει απολύτως υγιές κλίμα μέσα και γύρω από την Τούμπα. Τόνισε ιδιαιτέρως ότι: «η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση. Πίστη και στήριξη στην ομάδα, που πια θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες. Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και όλοι πρέπει να στοχεύσουμε εκεί. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας. Όταν καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όταν δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους».

ΠΑΟΚ – Αμπερντιν Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News