Αρης – Ατρομητος live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/11)

Επειγόντως βαθμούς ψάχνουν στο μεταξύ τους ματς Άρης και Ατρόμητος.

Αρης – Αστέρας Live Streaming

Αρης – Ατρομητος live streaming | Aris Live Streaming:

Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο (20:15).

Η 10η αγωνιστική της Super League «συνοδεύεται» με ένα πολύ σημαντικό ματς για τον Άρη και τον Ατρόμητο. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την ομάδα του Περιστερίου (20:15) και το τρίποντο για τους δύο αντιπάλους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θεωρείται ζωτικής σημασίας, για διαφορετικούς πάντως λόγους.

Να φτιάξουν σερί

Οι γηπεδούχοι έκαναν αυτό που έπρεπε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0). Πλέον, «τρέχουν» σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα, αφού προηγήθηκε η δύσκολη νίκη επί του Πανσερραϊκού (1-0) και το 1-1 με την Κηφισιά. Τώρα, παίζοντας για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην έδρα του, ο Άρης ψάχνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του. Έτσι, θα επιτρέψει στο κυνήγι θέσης στην πρώτη τετράδα της Super League. Για την ώρα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην 6η θέση (14β.), τρεις βαθμούς πίσω από τον 4ο ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, o Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μόουζες Οντουμπάτζο, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία και Λούκας Ρουπ. Επίσης, εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Ζαν Ζουλ και Κίκε Σαβέριο.

Στην άλλη μεριά, ο Ατρόμητος θα παίξει στη Θεσσαλονίκη για μία νίκη που θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο σύλλογος του Περιστερίου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά το 3-2 επί του Παναιτωλικού. Έτσι, o Σάσα Ίλιτς ξεκίνησε ιδανικά την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, που δεν είχε νικήσει σε κανένα ματς από την έναρξη της σεζόν.

Το θετικό για τον Σέρβο τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Εκτός δράσης βρίσκεται μόνο ο τραυματίας Τζοβάρας. Έτσι, εκτός απροόπτου, ο Ίλιτς θα στηριχτεί στους έντεκα που έφεραν τη μεγάλη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Σε ό,τι αφορά την προϊστορία στα ματς των δύο ομάδων, ο Άρης δεν έχει χάσει στα τελευταία έξι παιχνίδια του κόντρα στον Ατρόμητο. Σε αυτό το διάστημα, οι Θεσσαλονικείς κατέγραψαν τέσσερις νίκες, ενώ δύο αναμετρήσεις έμειναν στην ισοπαλία. Η τελευταία νίκη του Ατρόμητου ήρθε πριν τρία χρόνια, το 2020.

Ίλιτς: «Ο Ατρόμητος είναι ένα φανταστικό κλαμπ»

Αρης – Ατρομητος live streaming: «Είμαι χαρούμενος στoν Άρη – Στόχος μoυ να κερδίσω κάτι»

Για τo διάστημα που βρίσκεται στoν «Κλ. Βικελίδης» έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Φράνκο Φεράρι, αποκαλύπτοντας την επιθυμία του να κατακτήσει έναν τίτλο ή να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τoν Άρη.

«Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή, η ομάδα βρίσκεται τώρα στην πρώτη εξάδα, εκεί δηλαδή που θέλουμε να βρισκόμαστε. Είμαστε ικανοποιημένοι για τις δύο νίκες και την παρουσία της ομάδας. Φυσικά πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και κυρίως να κερδίσουμε το σημαντικό ματς που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή με τον Ατρόμητο».

-Στα δύο τελευταία παιχνίδια και ειδικά στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η απόδοσή σου ήταν εξαιρετική. Ποιος είναι ο λόγος για την βελτίωση σου;

«Όταν έχεις τόσες πολλές αλλαγές μπροστά σου, αλλάζεις ομάδα, πόλη, πρέπει να μάθεις τους συμπαίκτες σου, τον προπονητή, χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστείς. Νιώθω κι εγώ ότι βελτιώθηκα σημαντικά στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά το αφήνω εκεί. Αισθάνομαι, έχω την υποχρέωση να δώσω περισσότερα. Συνεχίζω να δουλεύω για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα, γιατί μπορώ να το κάνω».

-Πόσο ήθελες και περίμενες το πρότζεκτ του Άρη; Βρήκες τα πράγματα όπως ήλπιζες; Τι στόχους έχεις με την ομάδα του Άρη;

«Φυσικά ήξερα πολύ καλά τον Άρη, έπαιξα τρία χρόνια στον Βόλο και τον είχα αντιμετωπίσει. Μίλησα και με όλους τους Αργεντινούς παίκτες του Άρη, που έπαιξαν νωρίτερα στην ομάδα. Μου είπαν τα πάντα με λεπτομέρειες για την ομάδα, για την πόλη. Για τον απίστευτο τρόπο που ζει ο κόσμος κάθε παιχνίδι, για την αντιπαλότητα με τον ΠΑΟΚ. Κάτι που το έχω ζήσει καθώς και εγώ κατάγομαι από το Ροζάριο, με τρομερή αντιπαλότητα ανάμεσα σε δύο ομάδες. Φυσικά θέλω να κερδίσω κάτι με τον Άρη. Ξέρω ότι η Λίγκα είναι πολύ ανταγωνιστική, αλλά ασφαλώς θέλω κάτι. Θέλω Ευρώπη, θέλω ένα τρόπαιο, ίσως το κύπελλο. Είναι ο στόχος μου».

«H Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αδέκαστη, να μην θρηνήσουμε άλλον Άλκη»

Καυστική ανακοίνωση σχετικά με το οπαδικό επεισόδιο που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στην οδό Βούλγαρη της Θεσσαλονίκης εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιδρούν για την απόφαση προφυλάκισης των οπαδών της ομάδας που ήταν παρόντες στο σημείο. Υπογραμμίζουν πως «η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αδέκαστη» ενώ ξεκαθαρίζουν ότι παρακολουθούν την υπόθεση και θα πράξουν τα δέοντα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς:

«Μας προκαλεί έκπληξη, απορία και έντονη δυσφορία η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία κρίθηκαν προσωρινά προφυλακιστέοι εννέα φίλαθλοι του ΑΡΗ για το συμβάν της περασμένης Κυριακής στην περιοχή Βούλγαρη.

Συμβάν για το οποίο δεν έφεραν καμία ευθύνη, καθότι δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από… άλλους οπαδούς, οι οποίοι, μέρα μεσημέρι, διέσχισαν ανενόχλητοι (!!!) μια μεγάλη απόσταση από την Ανατολική Θεσσαλονίκη μέχρι τη Βούλγαρη, υπό την ανοχή των οργάνων της Τάξης.

Αφού από ευτύχημα γλιτώσαμε έναν… νέο Άλκη, ω του θαύματος, οι εννέα φίλαθλοι του ΑΡΗ, που δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ οι… άλλοι οπαδοί αφέθηκαν ελεύθεροι!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ…

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρακολουθεί την υπόθεση και θα πράξει τα δέοντα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν θέλει να θρηνήσουμε άλλον Άλκη και δεν θα επιτρέψει… συμψηφισμούς της Δικαιοσύνης.

Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αδέκαστη και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη.

Ο νοών νοείτω…».

Αρης – Ατρομητος live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr