Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (05/11)

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live streaming

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής.

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live streaming | Olympiacos – PAOK Live Streaming:

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής.

O Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League (19:30).

Άλλη μία αγωνιστική με ντέρμπι στο πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να περιμένει τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Διαφορετική ψυχολογία

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να συνεχίσει στο μονοπάτι των νικών. Προέρχεται από την άνετη νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο (0-2) που ήταν… συνέχεια του θριάμβου στο Europa League επί της Γουέστ Χαμ (2-1).

Εξάλλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει εξαιρετικές επιδόσεις, καθώς ως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε μετρούσε 5/5 νίκες. Τώρα ψάχνει άλλο ένα «τρίποντο» για να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ντέρμπι ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-0) που συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση και απουσία απειλής προς την αντίπαλη εστία.

Για τον ΠΑΟΚ ζητούμενο είναι να έχει εκ νέου υψηλά στάνταρ απόδοσης και αποτελεσματικότητας. Θα έχει ως παράδειγμα την εμφάνιση στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εκεί μπορεί να έμεινε στο 2-2, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε των καθυστερήσεων, κρατώντας τη νίκη στα χέρια του.

Εξάλλου ο «δικέφαλος» θέλει να πάρει καλό αποτέλεσμα για να περιορίσει τις ζημιές που έχει υποστεί εκτός Τούμπας. Σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες, αποτελέσματα που τον έχουν αναγκάσει να χάσει έδαφος στην κούρσα της κορυφής.

Πέρυσι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν 4 φορές στο πρωτάθλημα. Με 2/2 για τον Ολυμπιακό στα Playoffs (3-1, 0-1), ενώ ο ΠΑΟΚ νίκησε στο Φάληρο στην κανονική περίοδο (1-2) και στο 0-0 είχε μείνει το ματς της Τούμπας.

Όσο για τα τελευταία 10 παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 νίκες του ΠΑΟΚ, μία εκ των οποίων ήταν στο περσινό αντίστοιχο ματς.

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live streaming: «Ο Σαββίδης είναι συνέχεια κοντά στην ομάδα – Θέλω πολύ να φτάσουμε στον τελικό του Conference»!

Αποκαλυπτικός ο μέσος του ΠΑΟΚ, Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο οποίος μίλησε σε ΜΜΕ της Ρωσίας και αναφέρθηκε στις έως τώρα εμπειρίες του με τον Δικέφαλο, τα ευρωπαϊκά ματς αλλά και τα ελληνικά ντέρμπι, ενώ εξέφρασε την επιθυμία – πεποίθησή του ότι ο Δικέφαλος μπορεί να βρεθεί στον τελικό του Conference League.

Σε ό,τι αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Οζντόεφ είπε: «Για μένα αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να γίνει ένα σπουδαίο ματς. Έχουν καλή ομάδα, το ίδιο και εμείς. Για να δούμε, ο πιο δυνατός θα κερδίσει. Δεν έχω εμβαθύνει ακόμα στην ιστορία της κόντρας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά όταν ήρθα στην ομάδα, αμέσως μου είπαν ότι δεν τους αρέσει το κόκκινο χρώμα εδώ. Ρώτησα, «Γιατί;» Απάντησαν: «Ολυμπιακός». Για τον ΠΑΟΚ αυτός είναι ο πιο σημαντικός αντίπαλος. Αν και γνώμη μου: το χρώμα δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Το κύριο πράγμα είναι να τους νικήσουμε».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και το αν είναι έκπληξη αυτή: «Καθόλου! Έχουμε καλή ομάδα, ποιοτικούς παίκτες και ικανό προπονητικό επιτελείο. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ αν έπαιζε στην Ρωσία θα πάλευε για την πρώτη θέση. Η πρώτη τετράδα στην Ελλάδα είναι πολύ δυνατές ομάδες. Επομένως, δεν με εκπλήσσει η επιτυχία μας στην Ευρώπη. Να δώσουμε ο Θεός να φτάσουμε στον τελικό! Το θέλω πολύ».

Για το αν έχει γνωρίσει τον Ιβάν Σαββίδη και το πόσο κοντά στην ομάδα είναι: «Προσωπικά όχι. Συναντηθήκαμε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Τηλεφώνησε ο Ιβάν Σαββίδης και μιλήσαμε. Μετά την κουβέντα μας, αποφάσισα ότι θα πάρω μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Δεν έρχεται στα αποδυτήρια, αλλά είναι όλη την ώρα κοντά στην ομάδα. Κάνει βιντεοκλήσεις, επικοινωνεί με την ομάδα, ανησυχεί για εμάς και είναι δίπλα μας».

Μαρτίνεθ: «Μπορούμε τρεις νίκες έως τη διακοπή»

Το απόλυτο των νικών στα τρία παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Γουέστ Χαμ και Αστέρα Τρίπολης ζητά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα, ενώ φροντίζει να ντοπάρει και ψυχολογικά τους παίκτες του.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μένουν στην εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και τον περιμένουν πιο δυνατό και πιο αποφασισμένο για τη νίκη. Γι’ αυτό δεν εφησυχάζουν και ο Ισπανός τεχνικός ζητά από τους παίκτες του να μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι και να ψάξουν το γκολ.

Ένα ακόμη στοιχείο που θέλει να διορθώσει ο Μαρτίνεθ, είναι το γεγονός ότι στα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δεν θέλει να… τριτώσει το κακό και κόντρα στον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό ζητά προσοχή, προκειμένου να μη βρεθεί η ομάδα του να κυνηγά το σκορ. Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις αντέδρασε και ισοφάρισε, αλλά το θέμα είναι να μη βρεθεί πάλι σε αυτή τη θέση.

Ο 42χρονος προπονητής συνηθίζει να μιλά στους παίκτες του συνεχώς και τους ζητά να τα δώσουν όλα για το 3Χ3 έως τη διακοπή. «Ξέρω ότι μπορείτε να κερδίσετε και τον ΠΑΟΚ και στο Λονδίνο και στην Τρίπολη. Αυτό έχετε δείξει έως τώρα. Έχουμε την ποιότητα να κάνουμε το τρία στα τρία έως τη διακοπή», είπε ο Μαρτίνεθ μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του.

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live streaming: Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για Κουλιεράκη στρέφουν την Μίλαν αλλού!

Ο ΠΑΟΚ αξιώνει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. αναγκάζοντας την Μίλαν να στραφεί σε πιο… φθηνές λύσεις, αν και ο Χανιώτης στόπερ ήταν στα πρώτα ονόματα για τους ροσονέρι!

Ο Κουλιεράκης έλαβε υψηλή βαθμολογία από τον Chief Scout της Μίλαν, Τζέφρι Μονκάντα, στο report που παρέδωσε στo club. Ωστόσο, οι αξιώσεις του ΠΑΟΚ οδηγούν τους ροσονέρι σε άλλες πιο φθηνές λύσεις.

Το αντίτιμο των 10 τουλάχιστον εκατ. ευρώ που ζητά ο ΠΑΟΚ κρίθηκε ιδιαίτερα υψηλό από τους ανθρώπους της Μίλαν. Παρά το γεγονός πως η περίπτωση του «Κούλιε» ξεχώρισε!

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ιταλίας, η Μίλαν στρέφεται σε εναλλακτικές λύσεις. Όπως αυτή του Μαξίμ Εστίβ, ο οποίος αγωνίζεται στη Μονπελιέ και είναι επίσης 21 ετών, αριστεροπόδαρος με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το 2025. Επίσης εξετάζουν και αυτήν του Κέλι Λόιντ της Μπόρνμουθ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Είναι βέβαιο πως οι ροσονέρι θα κινηθούν τον Ιανουάριο για απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Καθώς, ταλαιπωρούνται από σοβαρά προβλήματα τραυματισμών στα μετόπισθεν και έχουν φουλάρει τις μηχανές τους για να βρουν τον «εκλεκτό» που θα… κουμπώνει και στο budget τους.

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News