Κηφισια - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (4/11)

Να περάσει από την Καισαριανή όπου αντιμετωπίζει την Κηφισιά θέλει η ΑΕΚ.

Κηφισια - ΑΕΚ Live Streaming

Κηφισια – ΑΕΚ Live Streaming| AEK Live Streaming:

Μετά από ακόμα μία νίκη σε ντέρμπι, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά (20:00) για την 10η αγωνιστική της Super League.

Η «Ένωση» αντέδρασε μετά την ήττα στην Γαλλία από την Μαρσέιγ και ήταν καταπληκτική στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κυριάρχησε για ακόμα μία φορά κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Έτσι, έφτασε εύκολα στη νίκη (2-0) με γκολ των Ορμπελίν Πινέδα και Νίκλας Ελίασον.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο «Δικέφαλος» έφτασε τους 20 πόντους. Βρίσκεται μία «ανάσα» από τον 2ο Ολυμπιακό (21β.) και τον πρωτοπόρο (22β.) Παναθηναϊκό. Επιπρόσθετα, η ΑΕΚ έμεινε ξανά αήττητη σε ντέρμπι, αφού νωρίτερα στη σεζόν κέρδισε το «τριφύλλι» (2-1) και έμεινε στο 1-1 με τους Πειραιώτες.

Μετράει επιστροφές

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός φορ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αναμένεται να αγωνιστεί. Όπως και οι Αλεξάντερ Κάλενς – Πέτρος Μάνταλος, οι οποίοι είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς του Σαββάτου. Αντίθετα, οι Σέρχιο Αραούχο, Εχσάν Χατζισαφί και Ζίνι παραμένουν εκτός δράσης. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού επίκεται το σημαντικό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (9/11) για το Europa League.

Για την Κηφισιά το ματς είναι σαφώς πολύ δύσκολο. Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει πως η ομάδα του πρέπει να προχωρήσει σε μεγάλη υπέρβαση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι πάντως δεδομένο πως η Κηφισιά θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με την ήττα από τον Βόλο (2-1). Εκεί μπήκε στοπ σε ένα εξαιρετικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Αυτήν την στιγμή, η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται στους εφτά βαθμούς και στο +2 από τον 13ο ΠΑΣ Γιάννινα και τον 14ο Βόλο, ενώ έχει πίσω της τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό, που έχουν μαζέψει έξι βαθμούς. Η Κηφισιά έχει θετικό πρόσημο στα μέχρι στιγμής αποτελέσματά της (μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες), ωστόσο πρέπει να βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι, αφού έχει δεχτεί ήδη 18 γκολ.

Ο Αραούχο για την ανανέωση Μάνταλου με την ΑΕΚ: «Μπράβο, ο καλύτερος»

Κηφισια – ΑΕΚ Live Streaming: Κοντογκμπιά: «Από την υπέροχη ατμόσφαιρα με την ΑΕΚ στην αηδία με τη Λυών»

Στα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή πριν από το ντέρμπι με τη Λυών αναφέρθηκε ο άσος της Μαρσέιγ, Ζοφρί Κοντογκμπιά στη συνέντευξη Τύπου της Μαρσέιγ ενόψει του ματς με τη Λιλ.

Όταν, λοιπόν, ο άσος των Μασσαλών κλήθηκε να μιλήσει για όσα συνέβησαν, έσπευσε να επισημάνει την υπέροχη ατμόσφαιρα που υπήρχε δύο 24ώρα νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο, στο «Βελοντρόμ» στο ματς με την ΑΕΚ..

«Νιώθω απογοήτευση ακόμη και αηδία για όσα έγιναν», είπε ο άσος της Μαρσέιγ. «Περιμέναμε πως και πως αυτό το ματς μετά τη νίκη μας επί της ΑΕΚ, θέλαμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι. Ζήσαμε όλοι σε ανθρώπινο επίπεδο όσα άσχημα έγιναν», προσέθεσε και επισήμανε: «Είδαμε μία υπέροχη εικόνα την Πέμπτη με την ΑΕΚ με το γήπεδο να είναι sold out και την Κυριακή έγιναν όσα έγιναν. Ναι μεν τα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο, αλλά είναι απαράδεκτο».

Κηφισια – ΑΕΚ Live Streaming: «Ο Άγιαξ ήταν διακαής επιθυμία της γυναίκας μου»

Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι του Άγιαξ ο Τζον Φαν’τ Σιπ.

«Ο Άγιαξ είναι ο σύλλογος μου και θέλω να τον βοηθήσω. Φυσικά το σκέφτηκα και το συζήτησα στο σπίτι. Η γυναίκα μου με στήριξε σε αυτό, παρόλο που μπορεί να μην είναι πλέον εδώ. Το άκουσα αυτό από αυτήν, με ενίσχυσε και έκανε την απόφασή μου  εύκολη», είπε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Φαν’τ Σιπ αποκάλυψε πως η σχέση του με τη σύζυγό του ξεκίνησε, όταν έπαιζε στον Άγιαξ. «Η πρώτη συνάντηση ήταν στον Άγιαξ. Το γεγονός ότι θα μπορούσα να επιστρέψω σε έναν ρόλο ως πιθανός προπονητής ήταν η διακαής επιθυμία της», ανέφερε ακόμη ο Φαν’τ Σιπ.

Ο Φαν’τ Σιπ μίλησε και για το τι θα πει στους παίκτες του. «Θέλω να ακούσω τι νιώθουν και τι συμβαίνει στο μυαλό τους. Τελικά, εξαρτάται από εμένα και το τεχνικό επιτελείο να ενισχύσουμε αυτήν την αυτοπεποίθηση όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να δώσουμε σαφήνεια. Αλλά πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουν ότι παίζουν για τον Άγιαξ. Αυτό σημαίνει να τολμάς, να μην κρύβεσαι και να φέρεις πίσω το ποδόσφαιρο του Άγιαξ πιο γρήγορα. Αυτοί είναι οι πρώτοι στόχοι που εμείς ως τεχνικό επιτελείο πρέπει να μεταφέρουμε», είπε.

Όσο για τον Βαλκάνη επισήμανε: «Είναι πολύ σημαντικός και δείχνει ξεκάθαρα τι θέλουμε».

«Ελπίζω και θα ήθελα να βοηθήσω τα παιδιά, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Βλέπεις ότι περνάνε δύσκολα και αυτό είναι λογικό. Η προσδοκία σε έναν σύλλογο όπως ο Άγιαξ είναι να γίνεσαι πάντα πρωταθλητής. Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε έναν δεσμό εμπιστοσύνης, να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο και να είμαστε ξεκάθαροι», κατέληξε ο Φαν’τ Σιπ.

Κηφισια – ΑΕΚ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr