Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (2/11)

Φενερμπαχτσε - Ολυμπιακος Live Streaming

Αντίδραση μετά την «σφαλιάρα» από τον Παναθηναϊκό ψάχνει ο Ολυμπιακός.

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Αντίδραση μετά την «σφαλιάρα» από τον Παναθηναϊκό ψάχνει ο Ολυμπιακός. Μεγάλο ματς στην Τουρκία, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει (19:45) την Φενέρμπαχτσε των Δημήτρη Ιτούδη, Γιώργου Παπαγιάννη, Νικ Καλάθη και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Σημαντικό ντέρμπι στην 6η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο «Ulker Sports And Event Hall» την Φενέρμπαχτσε (19:45). Γνωρίζοντας πως θα έχει δύσκολο έργο κόντρα σε μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την εποχή στην Ευρώπη.

Με το ίδιο πρόσωπο

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ξεκίνησε εντυπωσιακά τον φετινό μαραθώνιο. Για την ώρα μετρά ρεκόρ 4-1, καθώς και έξι συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Με εξαίρεση την ήττα στην Ισπανία από την Βαλένθια (77-74), η παρέα των Γιώργου Παπαγιάννη (9,6 πόντοι, 2,8 ριμπάουντ, 1,2 μπλοκ ανά ματς), Νικ Καλάθη (4,6 πόντοι, 2,8 ασίστ, 3,2 ριμπάουντ μέσο όρο) και Τάιλερ Ντόρσεϊ (12,3 πόντοι, 2,7 ριμπάουντ, 2 ασίστ ανά ματς με 43,8% στο τρίποντο) κυριάρχησε απόλυτα σε όλα τα παιχνίδια της. Κερδίζοντας την Ολίμπια Μιλάνο (85-82), τον Παναθηναϊκό (83-69), την Βιλερμπάν (101-86) και την Μπάγερν Μονάχου (76-67).

Στην άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με… πληγωμένη την ψυχολογία του. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ηττήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τον Παναθηναϊκό για την Basket League (54-66). Θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα με μία νίκη που σίγουρα θα αποτελεί και «δήλωση» για τη συνέχεια της Euroleague.

Οι Πειραιώτες, που μετρούν τρεις νίκες και δύο ήττες μετά τα πέντε πρώτα παιχνίδια τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο έμπειρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ ο εκρηκτικός Αμερικανός βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας. Συνεπώς, η επάνοδός του αναμένεται μέσα στις επόμενες δέκα μέρες.

Σε ό,τι αφορά τα πιο πρόσφατα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι με έξι νίκες στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις του απέναντι στη Φενέρ, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους τέσσερις φορές μέσα στο 2023. Οι νίκες μοιράστηκαν ακριβώς στη μέση (δύο νίκες οι Πειραιώτες, δύο και η Φενέρ).

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming: Ιτούδης: « Ο Ολυμπιακός έχει φτιαχτεί για το Final-4»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μια μέρα πριν από τον αγώνα της ομάδας του με τους «ερυθρόλευκους» αποθέωσε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η Φενέρμπατχε θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό αύριο το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη και ο Δημήτρης Ιτούδης ξέρει καλά ότι η αποστολή της ομάδας του είναι πολύ δύσκολη. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του αποθέωσε την ομάδα του Ολυμπιακού.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για να παίξει στο Final Four. Έχουν μεγάλη εμπειρία. Παίζουν καλό μπάσκετ. Πρόκειται για μια physical ομάδα» ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης και συνέχισε: «Έχουν παίκτες οι οποίοι μπορούν να σουτάρουν και να δημιουργήσουν. Επιπλέον, είναι αποτελεσματικοί και στα επιθετικά ριμπάουντ. Για να αποκτήσουμε το πάνω χέρι σε αυτό το ματς θα πρέπει να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε αυτούς σε όλους αυτούς τους τομείς. Και φυσικά πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί από την πρώτη στιγμή».

Πίτερς: «Δεν πιστεύω ότι θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο με τις χαμένες βολές»

Σκληρή δουλειά χρειάζεται για να μην ξαναχαθούν τόσες βολές τόνισε ο Άλεκ Πίτερς, πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Στις χαμένες βολές του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Άλεκ Πίτερς, κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για την Κωνσταντινούπολη και το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε με κάτι τέτοια χάνει τον ύπνο του, ενώ τόνισε ότι δεν θεωρεί ότι θα ξανασυμβεί τέτοια αστοχία.

«Είναι από τις καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις τον ύπνο σου. Προσωπικά δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να αστοχεί σε δύο σερί βολές. Απλά μετά έχεις δύο επιλογές. Να δουλέψεις σκληρά και να το βελτιώσεις ή να το ξεχνάς και προχωράς στα επόμενα παιχνίδια. Δεν πιστεύω ότι θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο» είπε ο Πίτερς.

Σχολιάζοντας την ήττα από τον Παναθηναϊκό, σημείωσε: «Ποτέ δεν νιώθεις ωραία ύστερα από μια τέτοια ήττα. Τώρα έχουμε μια άλλη πρόκληση μπροστά μας και δη το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε όπου πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Στα περσινά play-offs μας έπαιξε πολύ σκληρά και δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο σε αυτό το ματς. Οπότε πρέπει να βάλουμε όλη την προσπάθειάς μας προκειμένου να φύγουμε με τη νίκη».

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming: Ο Μοτεγιούνας έβαλε τέλος στα σενάρια επέκτασης της Euroleague

Ο CEO της Euroleague τόνισε πως δε θα υπάρξει wild card για τη σεζόν 2024-25 παρά τις φήμες.

«Στοπ» στις φήμες για επέκταση της Euroleague, έβαλε ο CEO της διοργάνωσης Παούλιους Μοτεγιούνας. Σε συνεντευξή του τόνισε πως δε σκέφτεται να φέρει νέες ομάδες στο θεσμό την επόμενη σεζόν. Παρά το ότι ο τελικός θα γίνει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

«Δεν πρόκειται να επεκταθούμε αυτή τη στιγμή. Δεν το σκεφτόμαστε για την επόμενη σεζόν”, υπογράμμισε το Λιθουανό στέλεχος. “Προφανώς, το Λονδίνο και το Παρίσι είναι βασικές αγορές για τις οποίες πάντα μιλούσαμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα εκεί, αλλά πιστεύουμε ότι δεν έχει ωριμάσει ακόμα. Είμαστε χαρούμενοι που και οι δύο αγορές έχουν ομάδες στο EuroCup. Είναι ένα πρώτο βήμα για να παίξουμε στην Ευρωλίγκα.

Υπάρχουν μέσα ενημέρωσης που λένε ότι το Παρίσι θα είναι ιδιοκτήτης wild card για την Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν. Δεν είναι αλήθεια. Αν κερδίσει το EuroCup, μπορεί να είναι στην EuroLeague, γιατί αυτό είναι το σκαλοπάτι. Αλλά πρόκειται για μια ψευδή πληροφορία. Αναλύουμε την αγορά, παρακολουθούμε πώς αποδίδει η ομάδα και την υποστηρίζουμε να παίξει στο EuroCup όπως όλες οι άλλες ομάδες, αλλά οι συζητήσεις για την wild card – δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχουν σχέδια επέκτασης για την επόμενη σεζόν”, τονίζοντας ότι η επέκταση είναι προς το παρόν “δευτερεύον θέμα για τη λίγκα».

Ενώ, για την περίπτωση να υπάρξουν παιχνίδια στο Ντουμπάι ανέφερε: «Ναι, είμαστε σε συζητήσεις με το Ντουμπάι. Πρόκειται για μια διαδικασία διαπραγμάτευσης. Είναι μια ενδιαφέρουσα αγορά. Είμαστε πρόθυμοι να την αναλύσουμε. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια παρουσίαση για τους συλλόγους μόλις όλα τελειώσουν. Και θα αποφασίσουμε. Προφανώς, η αγορά της Μέσης Ανατολής είναι κάτι που εξετάζει το ΝΒΑ, το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα εξετάζουν αυτή την αγορά. Η Ευρωλίγκα δεν αποτελεί εξαίρεση».

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News