Αμπερντιν - ΠΑΟΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/10)

Αμπερντιν - ΠΑΟΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/10)

Ακόμη ένα βήμα πρόκρισης και πρωτιάς θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στη Σκωτία.

Αμπερντιν – ΠΑΟΚ Live streaming | PAOK Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Σκωτία απέναντι στην Αμπερντίν (22:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μπει ιδανικά στον όμιλο με 2/2 νίκες απέναντι σε Ελσίνσκι (2-3) και Άιντραχτ (2-1). Είναι επικεφαλής και ψάχνει το 3/3 στο Pittodrie Stadium κόντρα στην Αμπερντίν. Θέλει να κάνει το πλέον καθοριστικό βήμα πρόκρισης στα νοκ άουτ του Conference League, όντας απόλυτο αφεντικό.

Ο «δικέφαλος» σε 8 αγώνες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των προκριματικών έχει αποδεχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικός. Με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες και φυσικά θέλει να επεκτείνει αυτό το αήττητο σερί.

Από νίκη σε νίκη

Στη δεύτερη φετινή επίσκεψη στη Σκωτία στόχος είναι νέα νίκη μετά το 1-2 επί της Χαρτς στα προκριματικά. Με την Αμπερντίν από την πλευρά της να στοχεύει στην πρώτη νίκη στον όμιλο. Στην πρεμιέρα «λύγισε» από την Άιντραχτ (2-1) κι έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Ελσίνκι.

Για τον ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει το προβάδισμα από τους γηπεδούχους και να διατηρήσει την απόσταση από την δεύτερη Άιντραχτ, με στόχο πλέον την πρωτιά μετά τον θρίαμβο επί της ομάδας της Φρανκφούρτης στην Τούμπα, που σφραγίστηκε χάρη στο γκολ του Κουλιεράκη στο 90’.

Η άνετη νίκη επί του Ατρομήτου (2-0) διατήρησε τον ΠΑΟΚ κοντά στην κορυφή στο πρωτάθλημα. Σειρά έχει η επιστροφή στην Ευρώπη απέναντι σε μια ομάδα που δυσκολεύεται εντός των τειχών.

Η ομάδα του Μπάρι Ρόμπσον που τερμάτισε 3η στην περσινή Premiership της Σκωτίας. Ωστόσο, φέτος έχει περιοριστεί στην 8η θέση με μόλις δύο νίκες σε 9 αγωνιστικές.

Ο «δικέφαλος» πριν τις φετινές αναμετρήσεις με τη Χαρτς είχε συναντήσει άλλη μία φορά ομάδα από τη Σκωτία. Συγκεκριμένα τη Ρέιντζερς στο Κύπελλο UEFA το 1998, με ήττα στη Γλασκώβη (2-0) και 0-0 στην Τούμπα, που σήμανε τον αποκλεισμό του.

Αμπερντιν – ΠΑΟΚ Live streaming: Έχει υποστεί ζημιές το γήπεδο της Αμπερντίν, τι συναντά ο ΠΑΟΚ στην Σκωτία

Σύμφωνα με την τοποθέτηση του διευθύνοντα συμβούλου της Αμπερντίν, η κακοκαιρία «Μπάμπετ» προκάλεσε ζημιές ακόμη και στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Όπως μετέφερε ο Alan Burrows, το Richard Donald Stand και το Main Stand στο Pittodrie έχουν υποστεί ζημιές από τους ανέμους και τις πλημμύρες, αν και δεν φαίνεται πως θα βάλουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, με τη σέντρα να έχει οριστεί στις 22:00 ώρα Ελλάδας το βράδυ της Πέμπτης.

Η αστυνομική διεύθυνση της Σκωτίας ανακοίνωσε εχθές ότι ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Αμπερντίν. Πρόκειται για το τρίτο θύμα της κακοκαιρίας στη Σκωτία, ενώ άλλοι δύο άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο στην Αγγλία.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στη Σκωτία μέχρι την Παρασκευή. Κάτι που αποτελεί πάγια τακτική των ασπρόμαυρων να διευρύνουν τη διαμονή τους στα μακρινά εκτός έδρας ταξίδια.

Αποτελεί επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου και του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να… ταλαιπωρούνται όσο το δυνατόν λιγότεροι οι ποδοσφαιριστές αλλά και για να έχουν το χρόνο να προσαρμόζονται στις συνθήκες που συναντούν.Και η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στη Σκωτία στον απόηχο μίας σφοδρής κακοκαιρίας, συναντώντας χαμηλές θερμοκρασίας ενώ την ημέρα του αγώνα, υπάρχει πρόβλεψη για βροχές και καταιγίδες.

«Αυτά τα παιχνίδια είναι… όνειρο – Κορυφαία ομάδα ο ΠΑΟΚ!»

Ο Σλόμπονταν Ρούμπεζιτς μίλησε στο κανάλι της Αμπερντίν για το ματς με τον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας τέτοια παιχνίδια ως… όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή, ενώ εκθείασε τον Δικέφαλο.

“Αυτά είναι παιχνίδια τα οποία… ονειρεύεσαι. Όταν είσαι μικρός, ονειρεύεσαι το Champions League, αλλά κι αυτά τα παιχνίδια είναι αντίστοιχα μεγάλα. Βρίσκεις απέναντί σου top ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι μία κορυφαία ομάδα της Ελλάδας. Έχει ένα μεγάλο μπάτζετ, με top-level παίκτες. Μερικοί από αυτούς έχουν αγωνιστεί στην Premier League και στην Championship”, ανέφερε αρχικά ο άσος της Αμπερντίν και συνέχισε:

“Έχουμε αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού τους, τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία τους. Θα είμαστε 100% προετοιμασμένοι για το παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Τα παιχνίδια της Ευρώπης είναι διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη, θέλεις να δείξεις ότι είσαι μία καλή ομάδα κι ότι μπορείς να κερδίσεις οποιονδήποτε αντίπαλο. Όλα τα παιχνίδια είναι ανοικτά, μπορείς να τα κερδίσεις ή να χάσεις“.

Αμπερντιν – ΠΑΟΚ Live streaming: «Τεράστιας σημασίας μια ενδεχόμενη νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Ο ποδοσφαιριστής της Αμπερντίν, Τζέιμι ΜακΓκραθ, μίλησε στα ΜΜΕ της Σκωτίας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (26/10 – 22:00) και τόνισε την σημασία της αναμέτρησης για την ομάδα του, η οποία θα τα δώσει όλα για το τρίποντο, όπως ο ίδιος σημείωσε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξέρουμε που βρισκόμαστε στον όμιλο. Είχαμε μια καλή εμφάνιση στη Φρανκφούρτη από την οποία δεν πήραμε βαθμούς. Ιδανικά θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει εντός έδρας την Ελσίνκι, όμως δεν μας βγήκε. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρώπη, κάθε ομάδα έχει τα δικά της δυνατά και αδύνατα σημεία.

Θα είναι κάτι τεράστιο αν μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό θα μας βάλει ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, ενόψει και του παιχνιδιού στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές μεγάλες βραδιές ακόμα και θα ήταν ωραίο για εμάς να συνεχίσουμε με νίκες.

Έχουν απομείνει τέσσερις αγώνες και στο τραπέζι υπάρχουν δώδεκα βαθμοί. Θέλουμε να πάρουμε τους πρώτους τρεις κόντρα στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (26/10, 22:00).

Προφανώς στην έδρα μας έχουμε καλύτερες πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε. Ξέρουμε πως θα έχουμε σημαντική υποστήριξη από τον κόσμο μας, κι αυτό θα είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για εμάς.  Αν παίξουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, τότε θα έχουμε μια πραγματικά καλή ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν τα παιχνίδια με του Δικεφάλου με τη Χαρτς θα βοηθήσουν την Αμπερντιν: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Χαρτς στα προκριματικά και μπορούμε να μάθουμε από αυτό. Παράλληλα, εγώ ήμουν μέλος της Εθνικής Ιρλανδίας που αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ελλάδα, οπότε ξέρω πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί εκεί».

Αμπερντιν – ΠΑΟΚ Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News