Ολυμπιακος – Εφες Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/10)

Ολυμπιακος - Εφες Live Streaming

Δεύτερη σερί νίκη για να χτίσει σερί ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές.

Ολυμπιακος – Εφες Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Δεύτερη σερί νίκη για να χτίσει σερί ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές.

Ολυμπιακός εναντίον Εφές στο ΣΕΦ (22:00) για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι περιμένει τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά απέναντι στην ανανεωμένη Εφές.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχοντας ρεκόρ 2-2 στο πρώτο καρέ αγωνιστικών του «μαραθωνίου» θέλει να επανέλθει σε θετικό πρόσημο. Για αυτό θέλει να επικρατήσει σε δεύτερο σερί ματς στο Φάληρο, μετά τη δραματική νίκη επί της Παρτιζάν στην παράταση (98-94).

Να χτίσει σερί

Στην αναμέτρηση με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Ακόμα και στο -14 στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά παρά τις σοβαρές απουσίες (ΜακΚίσικ, Σίκμα, Μπραζντέικις) κατάφερε να… επιζήσει και να πανηγυρίσει μια σπουδαία για ψυχολογικούς λόγους νίκη, καθώς ακολούθησε την ήττα στο Μιλάνο.

Αναμφίβολα η νίκη επί της Παρτιζάν έχει δώσει μεγάλη ώθηση στους «ερυθρόλευκους» που τώρα θα αντιμετωπίσουν τους ανανεωμένους πρωταθλητές Τουρκίας.

Η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης της διετίας 2021-2022 πέρασε στη μετά Εργκίν Αταμάν εποχή. Με τον Ερντέμ Τσαν στο τιμόνι και πολλές αλλαγές στο ρόστερ, με σημαντικότερη αποχώρηση του Βασίλιε Μίτσιτς.

Η Εφές έχει επίσης ρεκόρ 2-2 στην Euroleague, καθώς μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα με τις ήττες από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, στη διαβολοβδομάδα έκανε το καθήκον της με νίκες στην Πόλη επί Βιλερμπάν και Βαλένθια. Πλέον αναζητά το πρώτο «διπλό» της σεζόν στο Φάληρο.

Η αναμέτρηση στο ΣΕΦ θα είναι αισίως η 48η στη σύγχρονη προϊστορία των δύο ομάδων από το 2001 ως και την περσινή σεζόν! Ανάμεσα σε αυτές έχουν γίνει σπουδαίες αναμετρήσεις, σε δύο σειρές Playoffs. Το 2013 και το 2017, όπου σε αμφότερες προκρίθηκε ο Ολυμπιακός με το ίδιο σκορ (3-2). Φυσικά συγκαταλέγεται ο ημιτελικός του Final Four το 2022, τον οποίο έκρινε υπέρ της Εφές ο Βασίλιε Μίτσιτς στο φινάλε.

Ωστόσο στο ΣΕΦ την τελευταία διετία «μίλησαν» οι νταμπλούχοι Ελλάδας (87-85, 76-70). Σπάζοντας έτσι ένα κακό σερί 6 αγώνων με νίκες της τουρκικής ομάδας και στις δύο έδρες.

Ολυμπιακος – Εφες Live Streaming: «Αν θεωρήσουμε ότι είναι απλό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα βρεθούμε στο καναβάτσο»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι «αιωνίων», τονίζοντας ότι κανένας δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό.

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Έχει συσσωρευτεί μεγάλος όγκος κόπωσης από πολύ νωρίς αλλά είμαστε επαγγελματίες αθλητές, αυτό μας αρέσει να κάνουμε. Έχουμε και το τεχνικό τιμ, τους γυμναστές, τους φυσικοθεραπευτές μας να φροντίσουν ώστε να υπάρχει σωστή αποσυμφόρηση σε αυτούς που καταπονήθηκαν παραπάνω και σιγά σιγά να παίξουμε όλοι μαζί. Έχεις ακούσει ποτέ κάποιο παίκτη να λέει πάμε για προπόνηση; Όλοι θέλουμε να παίζουμε αγώνες και αυτό μας αρέσει να κάνουμε».

Για τα συνεχόμενα ματς: «Δεν βλέπω κάπου σταματημό σε όλο αυτό. Να εμπιστευτούμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και που μας λένε να κάνουμε και να προσπαθήσει ο καθένας μόνος του να προσφέρει παραπάνω ξεκούραση στον οργανισμό του».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό: «Στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ φάνηκε τι σημαίνουν τα ντέρμπι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό και όποιος νομίζει από εμάς ότι θα είναι κάτι απλό ή σημαίνει κάτι το ότι έχουμε κερδίσει δυο φορές τον Παναθηναϊκό, εκεί θα είναι η μεγάλη παγίδα και έτσι μπορείς να βρεθείς στο καναβάτσο και στην άσχημη πλευρά.

Τα σερί ανήκουν στην ιστορία. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που αν κερδίσεις βάζεις μία διεκδικήτρια του τίτλου μία ήττα από κάτω σου. Δεν μπορείς να είσαι αφελής και να μην είσαι πεινασμένος σε ένα τέτοιο παιχνίδι που θα σου δώσει το πάνω χέρι. Δεν υπάρχουν πολλά μυστικά. Σίγουρα μπορεί να ετοιμάσουν οι προπονητές κάποια τρικ όμως έχουμε δει πως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται από τις λεπτομέρειες, από τη μία φάση, από την αποφασιστικότητα, από τις 50-50 μπάλες. Πρέπει να είμαστε το ίδιο πεινασμένοι με τα προηγούμενα».

Τσαν: «Περνάμε μία έντονη περίοδο, πλέον κοιτάμε τον Ολυμπιακό»

Ο Ερντέμ Τσαν σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Εφές κόντρα στην Μπαχτσεσεχίρ στάθηκε στο ματς ομάδας του με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Euroleague (26/10, 22:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας, πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι. Φυσικά, δεν είναι εύκολο μετά από συνεχόμενους αγώνες σε διπλή εβδομάδα. Αυτό είναι ένα ψυχικό παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είχε επίσης ελλείψεις, έχουμε και τραυματισμούς. αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι η δικαιολογία μας.

Στο παιχνίδι, το δεύτερο και το τέταρτο δεκάλεπτο Αμυνθήκαμε πολύ καλά. Αυτό οφείλεται στην άμυνά μας, κερδίσαμε πόντους παίζοντας έξυπνα στην επίθεση και μοιράζοντας την μπάλα. Ο τρόπος που ανοίξαμε το ματς στο πρώτο δεκάλεπτο και το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ άσχημα.

Αυτό δείχνει ότι δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι ψυχολογικά. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε, Περνάμε μια έντονη περίοδο. Τώρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Ολυμπιακος – Εφες Live Streaming: «Είμαι Ολυμπιακός, από τον ΠΑΟΚ έφυγα ως διωγμένος»

Ο Παναγιώτης Φασούλας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα ολυμπιακά του αισθήματα, αλλά και στον τρόπο που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή «Μπαμπά-δες»:

«Είμαι Ολυμπιακός. Το εξηγώ πάντα, αλλά δεν με καταλαβαίνουν. Οι ΠΑΟΚτσήδες με βρίζουν γι’ αυτό. Εγώ από τον ΠΑΟΚ έφυγα διωγμένος. Δε με ήθελε ο κόσμος. Εγώ είμαι παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας. ΠΑΟΚτσής άρρωστος. Φτάσαμε σε ένα σημείο η παρουσία μου να τους κουράσει.

Με κατηγορούσαν για ότι κι αν έκανε η ομάδα. Ακόμη και τα λεφτά που ξόδευε η ομάδα, τα χρέωναν όλα σε μένα. Κι ακόμη περισσότερα. Φτάσαμε στο σημείο να βγαίνω αλλαγή και να χειροκροτούν επειδή με έβγαλε ο προπονητής. Όταν τελείωσε η χρονιά λοιπόν, που με χρωστούσαν και λεφτά, ζήτησα να πληρωθώ, μου αρνήθηκαν και είπα ότι θα φύγω.

Μου έσπασαν το αυτοκίνητο δυο φορές στη Θεσσαλονίκη, πριν ακόμη κάνω προσφυγή. Έφυγα με το αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη, ήρθα στη Γλυφάδα και δεν ξανά γύρισα εκεί. Σε τέτοια περίπτωση ή θα κλειστείς στον εαυτό σου ή θα πας σε μια ομάδα που μισούν και θα δείξεις για χρόνια ότι είσαι εδώ.

Και θα πάρω τίτλους και θα γίνω αρχηγός του Ολυμπιακού. Και δήμαρχος Πειραιά. Έτσι απαντάς σε αυτούς, που πετούσαν τσιμεντόλιθους στο σπίτι της μάνας μου επειδή κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, στο κύπελλο UEFA. Βεβαίως, όχι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες. Πως έγινα Ολυμπιακός; Ε, όταν χωρίζεις την γυναίκα σου και παντρεύεσαι μια νέα, δεν μπορείς να είσαι ακόμη ερωτευμένος με την πρώην».

Ολυμπιακος – Εφες Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News