Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/10)

Αστερας Τριπολης - ΑΕΚ Live Streaming

Nα περάσει απ’ την Τρίπολη και να συνεχίσει με νίκες θέλει η ΑΕΚ.

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live streaming | AEK Live Streaming:

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (16:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην επιστροφή στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες ταξιδεύει στην Αρκαδία. Σε μια αποστολή η οποία παραδοσιακά κρύβει κινδύνους και παγίδες.

Οι γηπεδούχοι του Μίλαν Ράσταβατς θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση του αήττητου τριών αγώνων απέναντι στην ΑΕΚ, έχοντας ως τώρα 2-2-3 στο πρωτάθλημα (8 βαθμοί).

Νιώθει την πίεση η ΑΕΚ

Από την πλευρά τους οι νταμπλούχοι έχουν χάσει βαθμούς και έδαφος στην κούρσα της κορυφής (14 βαθμοί). Έχοντας τη μοναδική ως τώρα ήττα τους στην επαρχία (2-0 από τον ΟΦΗ). Επίσης, γνωρίζουν πως μόνο με «διπλό» θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα στο «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Για να τα καταφέρουν όμως θα πρέπει να ξεπεράσουν σε άλλο ένα παιχνίδι και τις σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα, του Λιβάι Γκαρσία και του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς κι ενώ ακολουθεί νέα εκτός έδρας ευρωπαϊκή αποστολή, αυτή τη φορά για το Europa League, στη Μασσαλία απέναντι στη Μαρσέιγ. Αντίθετα ετοιμοπόλεμος θα είναι ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Αστέρας με αιχμή τις αντεπιθέσεις στοχεύει να χτυπήσει τις αδυναμίες της ΑΕΚ στα μετόπισθεν. Αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι το 3-0 στο εξ αναβολής ματς με τον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους σε κανένα εκ των 12 επίσημων αγώνων τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ΑΕΚ μετράει 17 νίκες σε 32 αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο, στις τελευταίες τρεις επισκέψεις στην Τρίπολη έχει μείνει στην ισοπαλία (1-1, 0-0, 1-1).

Στην Αρκαδία η παράδοση είναι απολύτως μοιρασμένη, με 5 νίκες για κάθε ομάδα και 6 ισοπαλίες. Τελευταία νίκη του Αστέρα ήταν το 2-0 το 2017 και τελευταίο «διπλό» της «Ένωσης» το 1-2 το 2020.

Πλάνα χωρίς Λιβάι για Τρίπολη και Μασσαλία

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live streaming: Έτσι θα γίνει η παραλαβή εισιτηρίων για τον αγώνα στο Βελοντρόμ

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φίλους της ΑΕΚ που πήραν εισιτήριο για το ματς με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία, πώς θα το παραλάβουν.

Ισχυρή θα είναι η παρουσία των φίλων της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Μαρσέιγ την Πέμπτη (26/10, 19:45) στο Βελοντρόμ. Οπαδοί της Ένωσης έχουν κλείσει ήδη τα εισιτήριά τους και η παραλαβή τους μπορεί να γίνει και στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Μασσαλία, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σας ενημερώνει πως αρχίζουν οι παραλαβές των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τη Μαρσέιγ.

Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω της πλατφόρμας aekfc.gr μπορούν να τα παραλάβουν είτε στην Ελλάδα, είτε στη Γαλλία ως εξής:

* Την Παρασκευή 20/10 και το Σάββατο 21/10 από τις 12.00 έως τις 16.00 από το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου).

* Την ημέρα του αγώνα από το meeting point για τους φιλάθλους της ΑΕΚ στη Μασσαλία, από τις 14.00 έως τις 16.00.

Το σημείο συνάντησης στη Μασσαλία

Το σημείο συνάντησης που ορίστηκε για τους φίλους της ομάδας μας που θα ταξιδέψουν στη Γαλλία είναι το PARC CHANOT. Δίπλα στο Στάδιο Βελοντρόμ. Η συγκέντρωση των οπαδών της ΑΕΚ στο εν λόγω meeting point και η οργανωμένη μετάβασή του εντός του γηπέδου είναι υποχρεωτική.

Οι πύλες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 16.00. Το σημείο συνάντησης θα λειτουργήσει από τις 14.00. Παρακαλείστε για την έγκαιρη άφιξή σας, καθώς θα υπάρξει αυστηρός σωματικός έλεγχος πριν την είσοδό σας στη θύρα.

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live streaming: Σενάριο για τον Χλίνσον του Άγιαξ

Στην Ολλανδία θεωρούν πως ο νεαρός Ισλανδός μέσος θα ταίριαζε στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Ένα ολλανδικό δημοσίευμα μπλέκει την ΑΕΚ με παίκτη του Άγιαξ! Ο λόγος για τον Κρίστιαν Χλίνσον, ο οποίος είναι 19χρονος Ισλανδός κεντρικός μέσος. Το καλοκαίρι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Βέβαια, ο νεαρός άσος είναι πολύ δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής και η ιστοσελίδα footballtransfers τον συνδέει με την Ένωση.

Ο Χλίνσον μετακόμισε στο Άμστερνταμ το 2020. Έκτοτε μετά 79 παιχνίδια, 15 γκολ και 13 ασίστ με τις μικρές ομάδες του Άγιαξ. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η ΑΕΚ θα του ταίριαζε, όπως προκύπτει το SciSports. Είναι η βάση δεδομένων που εξετάζει ποιοι παίκτες ταιριάζουν σε ποιες ομάδες εξετάζοντας μια σειρά από παραμέτρους.

«Αυτή τη στιγμή, ο Χλίνσον δεν είναι έτοιμος να πετύχει στον Άγιαξ. Γι’ αυτό μοιάζει καλή ιδέα γι’ αυτόν να μετακομίσει προσωρινά σε μια άλλη ομάδα, για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής σε υψηλό επίπεδο. Η ΑΕΚ μοιάζει να είναι ο καλύτερος προορισμός γι’ αυτόν. Στην ελληνική πρωτεύουσα, ο Χλίνσον μπορεί να εξελιχθεί καλά και έχει την προοπτική να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΚ του ταιριάζει απόλυτα, όπως και ο σχηματισμός. Και η Ορλάντο Σίτι θα του ταίριαζε πολύ, καθώς θα είχε περισσότερες προοπτικές να αγωνιστεί στο MLS. Αλλά το επίπεδο δεν είναι τόσο υψηλό και δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες εξέλιξης», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο Χλίνσον έχει συμβόλαιο με τον Άγιαξ έως το 2026. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για τον δανεισμό του στην ΑΕΚ, ωστόσο δύσκολα έχει κάποια βάση. Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ δεν ψάχνει παίκτη στη μεσαία γραμμή, όπου διαθέτει αρκετές λύσεις, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News