ΠΑΟΚ – Αϊντραχτ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/10)

ΠΑΟΚ – Αϊντραχτ Live streaming

Να συνεχίσει με νίκη στο Conference και απέναντι στην Άιντραχτ θέλει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Αϊντραχτ Live streaming | PAOK Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Άιντραχτ στην Τούμπα (22:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχοντας 3/3 προκρίσεις στα καλοκαιρινά προκριματικά, άρχισε με ιδανικό τρόπο τον 7ο όμιλο της διοργάνωσης. Χάρη στο «διπλό» στο Ελσίνκι (2-3), όπου αν και έμεινε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή με επιβλητικό τρόπο για να πάρει το «τρίποντο».

Κόντρα στο φαβορί του ομίλου

Σειρά έχει η αναμέτρηση με το θεωρητικό φαβορί του 7ου ομίλου. Η νίκη και το 2/2 θα βάλει πολύ γερές βάσεις πρόκρισης για τον «δικέφαλο». Προέρχεται από ένα ντέρμπι πρωταθλήματος για γερά νεύρα στη Λεωφόρο.

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δύο φορές, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-2), καθώς δέχθηκε γκολ στο φινάλε των καθυστερήσεων.

Ωστόσο, τώρα ψάχνει με πάθος το «τρίποντο» απέναντι στην τροπαιούχο του Europa League το 2022. Με όπλο την Τούμπα, όπου είναι αήττητος την τρέχουσα σεζόν με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες (αμφότερες 0-0) εντός κι εκτός συνόρων και μάλιστα έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια (σ.σ. στο 2-1 με την Κηφισιά).

Συμμετέχοντας για 3η σερί σεζόν στο Conference League, σε 12 αγώνες στην Τούμπα στο πλαίσιο της διοργάνωσης έχει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Όσον αφορά την ομάδα της Φρανκφούρτης, στη δική της πρεμιέρα στον όμιλο νίκησε δύσκολα την Αμπερντίν (2-1). Εντός συνόρων η ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ έχει 4 ισοπαλίες (τρεις με σκορ 1-1 και μία «λευκή»), μία νίκη και μία ήττα, το 2-0 από τη Βόλφσμπουργκ στην τελευταία της υποχρέωση στην Bundesliga πριν επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα οι «αετοί» έχουν δεχθεί γκολ και στα 4 εκτός έδρας παιχνίδια τους σε πρωτάθλημα και Conference League. Αναζητούν το πρώτο τους «τρίποντο» εκτός Φρανκφούρτης, έχοντας 3 ισοπαλίες και μία ήττα.

ΠΑΟΚ – Αϊντραχτ Live streaming: Βιεϊρίνια: «Περιμένουμε πώς και πώς το ματς με την Άιντραχτ»

«Είναι μια δυνατή ομάδα η Φρανκφούρτη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, είναι μια ομάδα που πριν από δύο χρόνια κατέκτησε το Europa League, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουμε καταλάβει πως ειναι να παίζεις ανά 2-3 μέρες, οπότε θεωρώ ότι αύριο θα βγει μια ομάδα στο γήπεδο που θα παίξει και θα τα δώσει το 100% για να πάρει την νίκη»

Για τα τρία ματς που ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις: «Φυσικά είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Είμαστε έμπειρη ομάδα με έμπειρους παίκτες, αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξαναγίνει στο μέλλον. Με την Ελσίνκι δεν μας κόστισε αλλά μας κόστισε σε άλλα ματς. Αύριο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όχι στα 90′ λεπτά αλλά στα 95′ όσο κρατήσει το ματς».

Για το αν αυτό το ματς ειναι ένα κλειδί για την πρόκριση: «Ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στους ομίλους. Θεωρητικά αύριο θα είναι αντιμέτωπες οι δύο κορυφαίες ομάδες του ομίλου. Φυσικά σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι γιατί όποιος κερδίσει θα έχει προβάδισμα για την πρόκριση».

Για τους νεαρούς παίκτες: «Αυτά είναι τα παιχνίδια που περιμένουμε πως και πως να τα παίξουμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι αύριο, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Τα μικρά παιδιά αρχίζουν σιγά σιγά να ξέρουν πώς είναι να παίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Εμείς οι πιο έμπειροι τους βοηθάμε σε αυτά τα ματς. Έχουν πάρει παιχνίδια και ξέρουν πώς είναι σε αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας και την παρουσία των φίλων και των δύο ομάδων: «Εγώ θα ήθελα να έχω σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός φιλάθλους. Φυσικά για εμάς όταν ξέρουμε ότι είναι δίπλα οι οπαδοί μας νιώθουμε πιο καλά. Αυτό που θα ήθελα σε κάθε παιχνίδι θα είναι αυτό που θα γίνει αύριο, αλλά είναι δύσκολο να γίνει στην Ελλάδα».

ΠΑΟΚ – Αϊντραχτ Live streaming: Λουτσέσκου: «Ας τον δούμε τον κ. Γιοβάνοβιτς όταν του κλέψουν ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στα περί γελοίων δηλώσεων μετά το τέλος του ντέρμπι:

«Είμαι o προπονητής μιας ομάδας που έκλεψαν ένα πρωτάθλημα, αν δεν σας αρέσει το «έκλεψαν», ένα πρωτάθλημα που πήραν οι επιτροπές. Οπότε ο κύριος Γιοβάνοβιτς δεν ήταν σε αυτή την κατάσταση. Είμαι ο προπονητής μιας ομάδας που έχασε ένα Κύπελλο λόγω πολλών λαθών του διαιτητή, αν ήταν ένα δεν θα μιλάγαμε αλλά ήταν πολλά. Απόλαυσε ένα Κύπελλο που δεν κέρδισε από την ομάδα του, αλλά από τα λάθη του διαιτητή. Είμαι o προπονητής μιας ομάδας που έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές τον κύριο Γιοβάνοβιτς και δεν θυμάμαι ένα παιχνίδι να το έχουμε κερδίσει λόγω του διαιτητή. Πέρσι χάσαμε ένα Κύπελλο και δεν μίλησα, η ομάδα που κέρδισε το Κύπελλο το άξιζε 100%.

Πάντα όταν είναι να πω κάτι το αναλύω γιατί δεν θέλω να λέω ανακρίβιες αλλά μόνο αλήθειες. Είχα το θάρρος να πω για το ματς της Κυριακής ότι αν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με 3-1 στο ημίχρονο θα το αποδεχόμουν. Αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα ημίχρονο παίξαμε και δεύτερο ημίχρονο. Μετά επανήλθαμε, παλέψαμε, κερδίζαμε μέχρι το 95ο λεπτό. Δεν άσκησα κριτική στην ομάδα του και το πώς έπαιξε, δεν ανέφερα τον ίδιο. Σε όλη αυτή την ιστορία υπάρχει η υποκρισία των ανθρώπων. Είδα τι έγινε την Πέμπτη, είδα τι έγινε και πέρσι, η δουλειά μου είναι να αναλύω τι γίνεται.

Ο Παλάσιος χτύπησε το πόδι παίκτη του Αστέρα. Ο διαιτητής έδωσε φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού και από εκεί προήλθε το πρώτο του γκολ. Είδαμε να δίνεται στον Παναθηναϊκό πέναλτι για μαρκάρισμα έξω από την περιοχή. Μια φάση παρόμοια με αυτή που είχαμε εμείς στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Δεν βγήκαμε να φωνάξουμε μετά τον αγώνα ότι ήταν πέναλτι».

Λουτσέσκου: «Έχω το δικαίωμα να αντιδράσω»

Προσπαθώ να είμαι ισορροπημένος, αλλά όταν βλέπω όλα αυτά που γίνονται έχω το δικαίωμα να αντιδράσω. Την Κυριακή στο 90ο λεπτό ο διαιτητής έλεγε στον τέταρτο να δώσει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις. Υπήρξε ένα φάουλ στον Ζίβκοβιτς που δεν δόθηκε. ΄Εκεί κάναμε λάθος και εμείς που παίξαμε και μετά ο διαιτητής είπε ένα λεπτό παραπάνω. Για ποιον λόγο;

Υπήρχαν πολλές καταστάσεις στο παιχνίδι, ήταν προφανές ότι έσπρωχναν προς μια κατεύθυνση να έρθει ισοπαλία το παιχνίδι. Είδα πώς έσπρωχναν το παιχνίδι και έχω το δικαίωμα να το κρίνω. Δεν έκρινα το πώς έπαιξε ο Παναθηναϊκός, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε από μια άσχημη κατάσταση και έφτιαξε ομάδα να διεκδικεί πρωταθλήματα και να παίζει στην Ευρώπη. Αυτό είναι μερίδιο που αναλογεί στην δουλειά του Γιοβάνοβιτς.

Δεν έχει χάσει όμως ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο επειδή του το έκλεψαν. Εγώ είχα αυτή την πολύ άσχημη εμπειρία και έχω το δικαίωμα να μιλάω. Θέλω να τον δω να μιλάει μετά από αυτές τις καταστάσεις. Κύριε Γιοβάνοβιτς σας σέβομαι πολύ, είσαι ένας φανταστικός προπονητής αλλά η πραγματικότητα είναι αυτά που είπα».

ΠΑΟΚ – Αϊντραχτ Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News