ΑΕΚ – Αγιαξ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/10)

ΑΕΚ – Αγιαξ Live Streaming

Μεγάλη δοκιμασία για την ΑΕΚ που υποδέχεται τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ – Αγιαξ Live Streaming | AEK Live Streaming:

Σπουδαίο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άγιαξ (19:45) και γνωρίζει πως δεύτερη νίκη στους ομίλους του Europa League θα της δώσει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ήττα από τον ΟΦΗ (2-0) ανήκει ήδη στο παρελθόν και η ΑΕΚ ετοιμάζεται για ένα μεγάλο ματς. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται τον Άγιαξ (19:45). Θέλει να δώσει συνέχεια στο τεράστιο διπλό επί της Μπράιτον στην Αγγλία (3-2). Έτσι, θα μπει από νωρίς σε θέση ισχύος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Πατάει το ευρωπαϊκό κουμπί

Η «Ένωση» σόκαρε την Ευρώπη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Γνωρίζει ότι το ματς με τον Άγιαξ μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία του ομίλου. Άλλωστε, τα παιχνίδια στην έδρα της ήταν εξαρχής τα πιο σημαντικά για την ΑΕΚ, που καλείται να ανταποκριθεί ξανά σε μία αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων.

Οι Ολλανδοί διανύουν ίσως την πιο δύσκολη και επεισοδιακή περίοδο των τελευταίων ετών. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέτρησαν πέντε ματς χωρίς νίκη μέχρι το 3-2 επί της Βαλβάικ. Πάντως, το συγκεκριμένο δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα, αφού υπήρξε διακοπή λίγο πριν το τέλος λόγω σοβαρού τραυματισμού του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Μεταξύ άλλων, ο Άγιαξ ηττήθηκε στην έδρα του από την Φέγενορντ με 4-0, σε ένα ματς που συνοδεύτηκε με πρωτοφανή επεισόδια από τους φιλάθλους του συλλόγου.

Αν μπει στην εξίσωση και το 3-3 με την Μαρσέιγ, είναι ξεκάθαρο ότι ο «Αίαντας» ψάχνει άμεσα μία αντίδραση. Μία νίκη που θα του επιτρέψει να ανέβει ψυχολογικά και να νιώσει πιο «άνετος» στο Europa League.

Από την μεριά της, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους παίκτες που «κουβάλησαν» πέρσι το μεγαλύτερο φορτίο μέχρι την κατάκτηση του νταμπλ. Έτσι, όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμπραμπατ, Τσούμπερ και Πόνσε. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Βίντα, ενώ σίγουρα εκτός δράσης ο Λιβάι Γκαρασία λόγω θλάσης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2018/2019, με τον Άγιαξ να κερδίζει και στις δύο αναμετρήσεις (3-0, 2-0).

ΑΕΚ – Αγιαξ Live Streaming: «Τα ιατρικά θέματα των παικτών δεν είναι αστεία υπόθεση»

Με κοινή ανάρτησή τους, οι Γιάννης Καραλής και Τάσος Τσατάλης ξεκαθάρισαν ότι απαγορεύεται στον οποιονδήποτε να διακινεί «πληροφορίες» για ιατρικά θέματα των παικτών της ΑΕΚ.

Προς μεγάλη μας έκπληξη κι αντίστοιχο προβληματισμό, έχουμε παρατηρήσει εδώ κι αρκετό διάστημα το φαινόμενο διακίνησης «πληροφοριών» για ιατρικά ζητήματα της ομάδας, μέσω των social media η και διαδικτυακών phorum. Τόσο σε δημόσιες αναρτήσεις όσο και σε σχόλια, αλλά και σε μηνύματα που διακινούνται και αρκετά από αυτά φθάνουν και σε μας από φίλους της ομάδας που επίσης προβληματίζονται από αυτό το φαινόμενο.

Έχουμε παρατηρήσει πως στην διακίνηση αυτών των «πληροφοριών» που δημιουργούν απόλυτα λανθασμένες εντυπώσεις στις περισσότερες αν όχι σε όλες τις περιπτώσεις, σε μεγάλο ποσοστό συμμετέχουν συγκεκριμένοι χρήστες-λογαριασμοί τους οποίους έχουμε υπόψη μας, ενώ στην διάθεση μας είναι και πολλές από αυτές τις αναρτήσεις ή μηνύματα.

Προειδοποιούμε όλους όσοι είτε από αφέλεια, είτε επειδή θέλουν να κάνουν επίδειξη ως δήθεν γνώστες, είτε επειδή θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα πρωταγωνιστούν σε αυτό το θλιβερό φαινόμενο, να σταματήσουν άμεσα.

Δεν μας είναι άγνωστοι, ούτε μας είναι άγνωστο το περιεχόμενο των πληροφοριών που διακινούν εδώ και πολύ καιρό. Τα ιατρικά ζητήματα της ομάδας και τα προσωπικά δεδομένα των παικτών δεν είναι αστεία υπόθεση. Απαγορεύεται στον οποιονδήποτε να διακινεί «πληροφορίες» γι΄ αυτά.

Ας αντιληφθούν έστω και τώρα την σοβαρότητα των απαράδεκτων ενεργειών τους κι ας σταματήσουν. Σε διαφορετική περίπτωση να είναι σίγουροι πως ως υπεύθυνοι της ομάδας για τέτοιου είδους ζητήματα δεν θα μείνουμε αδρανείς. Θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε την διοίκηση της ΠΑΕ και να προτείνουμε να προβεί σε όλες τις δέουσες νομικές ενέργειες. Είναι η πρώτη και η τελευταία προειδοποίηση από πλευράς μας.

Στον Άγιαξ ο Φαν Χάαλ με χρέη συμβούλου στα αθλητικά ζητήματα

Σπουδαία κίνηση από τον Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίοες επιστρέφει στον Άγιαξ με τα χρέη του συμβούλου.

Τα κομμάτια του προσπαθεί να μαζέψει ο ευρωπαϊκός αντίπαλος της ΑΕΚ, Άγιαξ. Έχει αρχίσει τραγικά τη σεζόν, ενώ πρόσφατα παραιτήθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου.

Σε αυτό το ξεκίνημα λοιπόν, σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο Λουίς Φαν Χάαλ. Όπως ανακοίνωσε ο ολλανδικός σύλλογος, θα αναλάβει χρέη συμβούλου στο Εποπτικό Συμβούλιο του club, κυρίως όσον αφορά τα αθλητικά ζητήματα.

«Θέλω να βοηθήσω τον Άγιαξ. Αυτή τη στιγμή περνάω ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου στην Πορτογαλία. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί καλά με τον ρόλο μου ως εξωτερικός σύμβουλος. Είμαι πρόθυμος να προσφέρω τις ποδοσφαιρικές μου γνώσεις στο Εποπτικό Συμβούλιο. Πρέπει να βρούμε την αθλητική μας ταυτότητα. Έτσι, θα επιστρέψουμε στην κορυφή και όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε σε αυτό», δήλωσε ο Φαν Χάαλ.

ΑΕΚ – Αγιαξ Live Streaming: Η ευχή του αρχηγού της Βάαλβαϊκ για το ματς με τον Άγιαξ

Είναι ο βασικός επιθετικός της Βάαλβαϊκ, υποστηρίζει τη Φέγενορντ και βγήκε δημοσίως και ευχήθηκε στην ΑΕΚ να καταφέρει την Πέμπτη να κερδίζει τον Άγιαξ.

Ο λόγος για τον 35χρονο σέντερ φορ και αρχηγό της Βάαλβαϊκ, Μίκιελ Κράμερ. Σε τηλεοπτική του εμφάνιση τη Δευτέρα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ΑΕΚ ενόψει του ματς της Πέμπτης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Κράμερ είναι γεννημένος στο Ρότερνταμ. Ουδέποτε έχει κρύψει ότι είναι οπαδός της Φέγενορντ και δήλωσε: «Σίγουρα ελπίζω να μην πάρουν πόντους για εκείνους και για τον συντελεστή της χώρας στο ματς της Αθήνας. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κερδίσουν την ΑΕΚ, ας κερδίσουν οι Έλληνες».

ΑΕΚ – Αγιαξ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News