ΠΑΟΚ - Βολος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/9)

ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming

Να συνεχίσει με νίκες και στο πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Βολος Live Streaming | PAOK Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ με τον τίτλο του φαβορί υποδέχεται τον Βόλο στην Τούμπα την Τετάρτη το βράδυ (20:30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά τις δύο σερί «γκέλες» στο εγχώριο πρωτάθλημα (ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ και 0-0 στο ντέρμπι με τον Άρη) απάντησε με δύο εντυπωσιακές νίκες. Έτσι, βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου τόσο απέναντι στην Ελσίνκι, όσο και με τον ΠΑΣ στου Ζωσιμάδες έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι δύο νίκες με σκορ 3-2 και 3-1 επιβεβαιώνουν το λόγου το αληθές και ο Ρουμάνος προπονητής θα συνεχίσει με το ίδιο πλάνο. Η έλευση του Ντεσπόντοφ έχει προσθέσει ποιότητα στη γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ, ενώ ο Κωνσταντέλιας έχει βρει τον καλό του εαυτό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μέσα στους Ζωσιμάδες σκόραρε δύο γκολ και ήταν βασικός πρωταγωνιστής.

Με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Ο Λουτσέσκου απέναντι στον Βόλο δεν υπολογίζει τους Μάρκος Αντόνιο και Φελίπε Σοάρες, οι οποίοι είναι τραυματίες. Από την άλλη, στον αέρα είναι η συμμετοχή του Μέιτε. Σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν αγωνιστεί θα παίξει βασικός ο Σβαμπ, ενώ στην επίθεση οι Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον και Τόμας είναι φαβορί για το αρχικό σχήμα με τους Ζίβκοβιτς και Σαμάτα να είναι σε ρόλο «μπαλαντέρ». Στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους και το γεγονός ότι μετά τον Βόλο, την Κυριακή, ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Λουτσέσκου θέλει να κάνει την ανάλογη διαχείριση ενέργειας.

Ο Βόλος σε 5 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς και αναζητεί την πρώτη του νίκη (0-2-3). Η αποστολή των παικτών του Κώστα Μπράτσου είναι δύσκολη μέσα στην Τούμπα. Οι Βολιώτες την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν (1-2) από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Πανθεσσαλικό» και από το παιχνίδι έφυγαν λαβωμένοι.

Οι Σιέλης και Ντέλετιτς τραυματίστηκαν και θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Θεωρώ ότι το μεγάλο μας πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό, αλλά ψυχολογικό. Πρέπει να το βρούμε μόνοι μας και να το λύσουμε», τόνισε ο προπονητής του Βόλου, Κωστας Μπράτσος μετά την ήττα από τους Αρκάδες.

ΠΑΟΚ – Βολος Live streaming: Πλέον δεν μιλάμε μόνο για την ποιότητα του Τάισον

Στην «ασπρόμαυρη» ζυγαριά μπαίνουν κι άλλα πράγματα δεδομένης της σπουδαίας προσωπικότητας του 35χρονου και της επιρροής που έχει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του club. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί μία φιγούρα άκρως αγαπητή εντός αποδυτηρίων, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να έχει βρει τον ιδανικό παρτενέρ εντός του γκρουπ. Δεν είναι τυχαίο πως οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν ένα από τα αχώριστα δίδυμα ενώ ο Βραζιλιάνος περίμενε πως και πως την άφιξη του αρχηγού στην καλοκαιρινή προετοιμασία, κινούμενοι παντού μαζί…

Ο Τάισον έχει εξελιχθεί και σε ένα «πατρικό» πρότυπο στα αποδυτήρια του Δικεφάλου. Δεν είναι μυστικό πως υπάρχει μία σχέση… λατρείας με τον Κωνσταντέλια. Ο Βραζιλιάνος έχει σημειώσει πολλές φορές πως το στυλ του θυμίζει λατίνο ποδοσφαιριστή. Είναι εκείνος που φροντίζει να… πουσάρει τον «Ντέλια», να τον εκπαιδεύει και να τον έχει διαρκώς από κοντά. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο 20χρονος ανταπέδωσε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο Τάισον έχει την ίδια νοοτροπία με μένα, χαίρομαι το ποδόσφαιρο μαζί του, μαθαίνω πολλά πράγματα απ΄ αυτόν».

Και δεν είναι μόνο ο Κωνσταντέλιας καθώς και ο Στέφανος Τζίμας μπήκε χθες στο… στόχαστρο του Τάισον, υπενθυμίζοντάς του ότι… έχει ακόμη υποχρεώσεις ως μαθητής: «Αύριο έχεις σχολείο, οκ;», με τον 17χρονο να απαντάει «ασφαλώς». Η συνέχεια δόθηκε σήμερα καθώς ο Τζίμας σήκωσε το γάντι και «απάντησε» στον Τάισον με μία φωτογραφία από το σχολείο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ο… πάτερ φαμίλιας Τάισον τον συνεχάρη και κάπου εκεί έκλεισε ο υπέροχος διάλογος των δύο ποδοσφαιριστών που έδωσαν μια διαφορετική νότα στην ασπρόμαυρη επικαιρότητα.

Σαφώς πρόκειται για λεπτομέρειες που όμως «μαρτυρούν» πολλά και για την ποιότητα του Τάισον ως χαρακτήρα αλλά και για τις σχέσεις που «χτίζονται» και διαμορφώνονται εντός του γκρουπ. Με τους μικρούς να βρίσκονται υπό την σκέπη των έμπειρων, έχοντας μία εξαιρετική προσέγγιση!

ΠΑΟΚ – Βόλος Live streaming: «Στα ραντάρ της Γιουβέντους ο Κουλιεράκης»

Πέραση φαίνεται πως έχει στην Ιταλία ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, καθώς μετά την Μίλαν και η Γιουβέντους έχει στη λίστα της τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Μετά το ζωηρό ενδιαφέρον της Μίλαν κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περίοδου, φαίνεται πως και η Γιουβέντους «ψάχνεται» με την περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport βρίσκεται πλέον στη λίστα της «Γηραιάς Κυρίας» για την ανανέωση της αμυντικής της γραμμής.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα (25/9) της πασίγνωστης αθλητικής εφημερίδας, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι μαζί με τρεις παίκτες στην shortlist των «μπιανκονέρι»:

«Η Γιουβέντους έχει σημαδέψει τις περιπτώσεις των Πάβλοβιτς της Σάλτσμπουργκ, Ντούκχι από την Ουνιόν Βερολίνου, Μπέλα-Κοτσάπ από την Σάουθαμπτον και τον Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ ως αντικαταστάτες του Άλεξ Σάντρο που ετοιμάζεται να αναχωρήσει από το Τορίνο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία», σημειώνεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας που αναπαράγεται από λογαριασμούς που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Γιουβέντους στο Twitter.

ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας ξεπέρασε ήδη τον περσινό αριθμό των γκολ του!

Με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ξεπέρασε ήδη στην φετινή σεζόν τα τρία περσινά τέρματα που πέτυχε, φτάνοντας πλέον τα 4 σε 12 εμφανίσεις.

Καθοριστική ήταν η συμβολή του Γιάννη Κωνσταντέλια στο διπλό του ΠΑΟΚ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, με το νεαρό μεσοεπιθετικό να βρίσκει δύο φορές δίχτυα και να χαρίζει στην ομάδα του μαζί με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς τους τρεις βαθμούς.

Με αυτά τα δύο γκολ και σε συνδυασμό με τα τέρματα που πέτυχε απέναντι σε Μπεϊτάρ και Χαρτς, ο Ντέλιας έφτασε τα 4 γκολ σε 12 εμφανίσεις, ξεπερνώντας από τα τέλη Σεπτέμβρη τα 3 που σκόραρε την περασμένη σεζόν σε 37 ματς.

Είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αλλά και ο ίδιος δουλεύουν ώστε να έρχεται πιο εύκολα σε επαφή με το γκολ, μιας και η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ μένει να φανεί αν θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

ΠΑΟΚ – Βολος Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News