Αρης - Παναιτωλικος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/9)

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Άρης επιστρέφει στο Βικελίδης με στόχο τη νίκη κόντρα στους Αγρινιώτες.

Αρης – Παναιτωλικος Live streaming | Aris Live Streaming:

Μετά την αντίδραση που έδειξε στην Τούμπα, ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό (17:30) με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες.

H επιστροφή του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του Άρη έδωσε ώθηση στους παίκτες του συλλόγου. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στα τελευταία παιχνίδια. Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (3-2), οι κιτρινόμαυροι» έφυγαν αλώβητοι από την Τούμπα, αφού έμειναν στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης παρουσιάστηκε συγκεντρωμένος στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, έδειξε μεγάλη πρόοδο, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε και κάποιες ευκαιρίες για τη νίκη. Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο ότι ο πρωταρχικός της στόχος ήταν να μη δεχτεί γκολ και να φύγει με το «μηδέν».

Να αλλάξει την ψυχολογία του

Ο Άρης ανέβηκε ψυχολογικά και πλέον κοιτά με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα επόμενα παιχνίδια. Η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (17:30) συνοδεύεται μόνο με «πρέπει». Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μόνο το τρίποντο στο ματς της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προετοιμάζεται πάντως με αρκετά προβλήματα στο πλάνο της. Ο Λούκας Ρουπ βρίσκεται ήδη στη Γερμανία, ώστε να εξεταστεί από τον γιατρό που του έκανε την αρχική επέμβαση στο γόνατο. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βλάντιμιρ Νταρίντα, Κίκε Σαβέριο, Νέβεν Τζούρασεκ και Νταβίν Κάρλσον.

Στην άλλη μεριά, ο Παναιτωλικός ψάχνει άμεσα ένα μεγάλο αποτέλεσμα και την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά τις ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) και Πανσερραϊκό (1-1), η ομάδα του Αγρινίου υπέστη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό (5-0). Έτσι, θα παίξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως αουτσάιντερ για την πρώτη της νίκη στη Super League.

Ο Παναιτωλικός πρέπει να ξεπεράσει και την κακή παράδοση ως φιλοξενούμενος σε αγώνες με τον Άρη. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας μετρά μόλις μία νίκη. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι «έγραψαν» τρεις νίκες. Επιπρόσθετα, ο Άρης είναι αήττητος σε αυτές τις αναμετρήσεις από το 2019 μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, δεχτεί μόλις ένα γκολ σε τέσσερα ματς.

«Επιθετικό φάουλ στον Ντουκουρέ – Υποδειγματική η διαιτησία Παπαπέτρου»

Αρης – Παναιτωλικος Live streaming: Χαρούμενος ο Πάρντο

Ο Ρουμπέν Πάρντο έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, Μάλιστα, δήλωσε ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα του αγώνα και το γενικό κλίμα που επικρατούσε. O Ρουμπέν Πάρντο ήταν από τα νέα πρόσωπα του Άρη, κάνοντας με τον ΠΑΟΚ το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Ισπανός παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στη χώρα του, όπου φιλοξενούνται αποσπάσματα από όσα είπε:

«Το ντεμπούτο μου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ήταν εντυπωσιακό. Το ποδόσφαιρο βιώνεται εδώ με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο», είπε μεταξύ άλλων ο Πάρντο ο οποίος για την προσαρμογή του, σχολίασε: «Την πρώτη εβδομάδα ρώτησα τον εαυτό μου τι έκανα εδώ, αλλά προσαρμόστηκα αμέσως». Στη συνέχεια, το άρθρο επισημαίνει για τον νέο παίκτη του Άρη πως… «απέρριψε την προσφορά ανανέωσης από τη Λεγκανές και ακόμη αρκετές ακόμη προτάσεις από άλλους συλλόγους της δεύτερης κατηγορίας. Στα 30 του χρόνια, η Θεσσαλονίκη είναι ο νέος του επαγγελματικός προορισμός».

Συνελήφθη ο 32χρονος οπαδός που άναψε πυρσούς στο ΠΑΟΚ – Άρης

Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε την σύλληψη ενός 32χρονου οπαδού. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο ΠΑΟΚ – Άρης, άναψε τρεις «ναυτικούς πυρσούς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Η Αστυνομία συνεχίζει τη δράση της στο πλαίσιο τήρησης της νομοθεσίας στη διάρκεια των αθλητικών γεγονότων.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (18/09), 32χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα Βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και Νομοθεσίας «Περί Φωτοβολίδων και Πυροτεχνημάτων».

Το βράδυ της Κυριακής (17/09) στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας άναψαν πυρσούς με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Ο 32χρονος άναψε τρεις (3) πυροτεχνικές κατασκευές τύπου «ναυτικός πυρσός» οπότε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Αρης – Παναιτωλικος Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News