Ολυμπιακος – Φραιμπουργκ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/9)

Ολυμπιακος – Φραιμπουργκ Live streaming

Πρεμιέρα κόντρα στη Φράιμπουργκ για τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa.

Ολυμπιακος – Φραιμπουργκ Live streaming | Olympiacos Live Streaming: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00) για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με στόχο το νικηφόρο ποδαρικό στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για 13η συνεχόμενη σεζόν βρίσκεται σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αρχίζει τις μάχες της απέναντι στην Φράμπουργκ στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου, όπου βρίσκονται επίσης Γουέστ Χαμ και Μπάτσκα Τόπολα.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πέρυσι στη φάση των ομίλων. Η γερμανική ομάδα έφυγε νικήτρια από το Φάληρο (0-3), ενώ η αναμέτρηση του δεύτερου γύρου είχε λήξει ισόπαλη (1-1).

Αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν φυσικά η ιστορία να γραφτεί διαφορετικά. Έχοντας ξεπεράσει με επιτυχία τα εμπόδια της Γκενκ (1-0, 1-1) και της Τσουκαρίτσκι (3-1, 0-3) στη διαδικασία των προκριματικών.

Αντίστοιχα θετικά έχει αρχίσει και ο «μαραθώνιος» του πρωταθλήματος για τους Πειραιώτες, με τρεις νίκες και το 1-1 με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συνολικά είναι αήττητοι σε οκτώ επίσημους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη (6-2-0), έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Olympiacos Live Streaming

Πρεμιέρα με το δεξί

Πλέον ο στόχος είναι το καλό σερί να συνεχιστεί και στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού ομίλου. Έτσι, θα αποτελέσει παρελθόν η περσινή ευρωπαϊκή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός πέρυσι κατέγραψε ιστορικό χαμηλό σε όμιλο του Europa League, με μόλις δύο βαθμούς. Επίσης, αναζητά και την πρώτη του νίκη απέναντι σε Γερμανούς έπειτα από 11 αγώνες, με τελευταία επιτυχία να είναι το 3-1 επί της Ντόρτμουντ στον όμιλο του Champions League τη σεζόν 2011/2012.

Έκτοτε ακολούθησαν 10 συνεχόμενες ήττες και η περσινή ισοπαλία με την Φράιμπουργκ.

Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία από το 2012, πέρυσι έφτασε στους «16» του Europa League όπου αποκλείστηκε από την Γιουβέντους. Τώρα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες εντός συνόρων (5-0 από την Στουτγκάρδη, 2-4 από την Ντόρτμουντ), μετά το 2/2 στην εκκίνηση της Bundesliga.. ΑΕΚ Live Streaming

Ολυμπιακος – Φραιμπουργκ Live streaming: Με μία αλλαγή κόντρα στην Φράιμπουργκ

Ίδια κατά τα 10/11 σε σχέση με το ντέρμπι στη Ν.Φιλαδέλφεια, αναμένεται να είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στην Φράιμπουργκ.

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (21/9) αγώνα με τη γερμανική ομάδα, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, όπου ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν φαίνεται να ετοιμάζει εκπλήξεις.

Σε μία αλλαγή αναμένεται να προχωρήσει ο Ισπανός τεχνικός, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα τη θέση του Κίνι στο αριστερό άκρο της άμυνας, θα πάρει ο Ορτέγκα.

Από εκεί και πέρα ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε οι άλλοι τρεις της άμυνας, Μαντί Καμαρά και Έσε στο κέντρο, με τους Μασούρα, Ποντένσε, Φορτούνη, πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Χρόνο συμμετοχής πάντως αναμένεται να πάρει αυτή τη φορά και ο Σολμπάκεν, μπαίνοντας ως αλλαγή.

Το αντίο του Σισέ στον Ολυμπιακό: «Αξέχαστες αναμνήσεις, 6 χρόνια αγνής αγάπης»

Ο Πάπε Σισέ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μετά από 6 χρόνια. Με ανάρτησή του στο instagram ο Σενεγαλέζος αμυντικός αποχαιρέτησε την ομάδα και τον κόσμο της, ευχαριστώντας τους πάντες για την αγάπη και τη στήριξη που εισέπραξε.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί εδώ και λίγες μέρες ο Πάπε Σισέ. Έπειτα από 6 χρόνια στο Λιμάνι όπου μέτρησε 151 συμμετοχές, με 17 γκολ και 2 ασίστ. Ως ποδοσφαιριστής της Αντάνα Ντέμιρσπορ πλέον, ο 28χρονος αμυντικός αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους» και τον κόσμο τους, δηλώνοντας πως ο σύλλογος και οι οπαδοί του θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Σισέ:

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτές τις 6 σεζόν στην ομάδα. Φεύγω με ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης και εκτίμησης για όσα μου έδωσε η ομάδα. Εδώ μπόρεσα να εξελιχθώ ως άνθρωπος και να αναπτυχθώ και να διαπρέψω ως παίκτης. Εδώ είχα τη μεγάλη τιμή και περηφάνια να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε 2 περιπτώσεις.

Εδώ ανακάλυψα το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου, έπαιξα στην Ευρώπη και έλαβα τις πρώτες μου κλήσεις στην Εθνική για το Κόπα Αφρικα και το Παγκόσμιο. Ο Rock θα έχει πάντα σε ένα ξεχωριστό μέρος της καρδιάς του για όλους εσάς. Μου αποδείξατε πως και εσείς θα με έχετε για πάντα στην καρδιά σας. Φεύγω με αξέχαστες αναμνήσεις και αυτό χάρη σε εσάς. Έξι χρόνια καθαρής αγάπης. Ολυμπιακός».

Ολυμπιακος – Φραιμπουργκ Live streaming: Ο πολύτιμος Πασχαλάκης και το νέο συμβόλαιο

Το προσεχές καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Πασχαλάκη με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, σύντομα θα ανοίξει η συζήτηση ανανέωσής του.

Κομβικός και φέτος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο 34χρονος τερματοφύλακας συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τα «ερυθρόλευκα». Έτσι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξεκινά από αυτόν τα πλάνα για κάθε ενδεκάδα.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έκανε κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις και κράτησε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι, όταν δεχόταν πίεση στο πρώτο 25λεπτο. Ειδικά η απόκρουσή του στην κεφαλιά του Μοχαμαντί ήταν εντυπωσιακή και σωτήρια.

Επίσημα δεν έχει ανοίξει ακόμα η συζήτηση για νέο συμβόλαιο στον έμπειρο γκολκίπερ, μιας και η τρέχουσα συμφωνία του λήγει το καλοκαίρι του 2024. Από τους Πειραιώτες δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια διερευνητική προσέγγιση στην πλευρά του Πασχαλάκη. Πάντως, αυτό θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει το προσεχές διάστημα. Εξάλλου, διανύει ίσως την πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του. Μάλιστα, δείχνει ότι μπορεί να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια.

Ολυμπιακος – Φραιμπουργκ Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News