Βόλος – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (3/9)

Βόλος – ΑΕΚ Live Streaming

Να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από την Άντβερπ και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα θέλει η ΑΕΚ.

Βόλος – ΑΕΚ Live Streaming | AEK Live Streaming:

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Θέλει να αντιδράσει μετά τον αποκλεισμό από την Αντβέρπ στα πλέι-οφ του Champions League.

Η κορυφαία διοργάνωση έμεινε απλά ένα… όνειρο για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» πάλεψε κόντρα στην Αντβέρπ. Όμως τα αμυντικά λάθη, η έλλειψη καθαρού μυαλού και η απουσία του Λιβάι Γκαρσία, σε συνδυασμό με την ψυχωμένη εμφάνιση των Βέλγων, έφεραν νέα ήττα (2-1) και – στα θετικά – μία θέση στους ομίλους του Europa League.

«Τα πολύ μικρά λάθη κάνουν τη διαφορά. Σε αυτές τις διοργανώσεις κάνεις ένα λάθος και μένεις εκτός. Το έχουμε δει πολλές φορές. Η ομάδα σε γενικές γραμμές ήταν καλά. Έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Το γκολ που βάλαμε ήρθε αρκετά αργά, αλλά εκτιμώ πως έδωσαν την ψυχή τους οι παίκτες. Βοήθησε και ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή χάθηκε ένα όνειρο, που δεν ξέρω αν ως προπονητής θα μπορέσω να το ξαναέχω», σημείωσε ο Αλμέιδα, ο οποίος καλείται να επαναφέρει τους παίκτες του σε ρυθμούς Super League αλλά και στις επιτυχίες.

Επιστροφή με νίκη στο πρωτάθλημα

Η ΑΕΚ στραβοπάτησε στο ματς με τον Πανσερραϊκό (1-1) και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μην μείνει από νωρίς πίσω από τους ανταγωνιστές της για την κούπα του πρωταθλητή. Για το ματς με τον Βόλο, το τεχνικό επιτελείο αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, αφού η εικόνα κόντρα στην Αντβέρπ δεν ήταν ικανοποιητική, με τον Λιβάι Γκαρσία να παραμένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Από τη μεριά τους, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας πάντως πως θα παίξουν με την ταμπέλα του αουτσάιντερ. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου αγνοεί τη νίκη από την έναρξη της σεζόν, καθώς έμεινε στο 2-2 με τη Λαμία προτού χάσει εύκολα από τον Παναθηναϊκό με 3-0. Παράλληλα, ο Βόλος, που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την απόκτηση των Κουεντίν Κορνετέ και Αλέξη Καλογερόπουλου, πρέπει να ξεχάσει τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία «τρέχει» σερί τριών νικών σε παιχνίδια της Super League στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κλήρωση φωτιά για ΑΕΚ, μπορούν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός!

Βόλος – ΑΕΚ Live Streaming: «Όμιλος επιπέδου Champions League και αυτό μας δίνει μεγάλο κίνητρο»

Για την κλήρωση της ΑΕΚ μίλησε ο Γιώργος Κοσμάς, λέγοντας πως ο όμιλος της Ένωσης είναι επιπέδου Champions League, ενώ επίσης ανέφερε πως αυτό είναι μεγάλο κίνητρο για όλη την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κοσμάς:

«Η επιδίωξη μας ήταν να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Προσπαθήσαμε σκληρά, δεν τα καταφέραμε αλλά ο όμιλος είναι επιπέδου Champions League. . Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Είναι ένας όμιλος Champions League παρότι είμαστε στο Europa. Αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τον οργανισμό ΑΕΚ και την ομάδας και για να σταθούμε στο ύψος.

Θέλαμε πολύ την πρόκριση κόντρα στην Αντβέρπ και στεναχωρηθήκαμε αλλά το κεφάλι έχει σηκωθεί ψηλά και δεν μπορείς να μένεις πίσω. Έχουμε ένα ακόμη κίνητρο για να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε στα μάτια τόσο μεγάλες ομάδες».

Βόλος – ΑΕΚ Live Streaming: «Δύσκολη η κλήρωση για την ΑΕΚ, αλλά όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο»

Ο Ράντεκ Κουχάρσκι έκανε ένα πρώτο σχόλιο για την κλήρωση της ΑΕΚ στο Europa League, όπου θα βρει απέναντί της Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον.

«Σήμερα είμαστε στην κλήρωση του Europa League, αλλά ο Άγιαξ και η Μαρσέιγ πέρυσι αγωνίζονταν στο  Champions League. Είναι δύσκολη η κλήρωση, αλλά πρεπει να το διαχειριστεί η ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.

Για το αν ΑΕΚ μπορεί να ονειρεύεται για διάκριση: «Ναι, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Είναι δύσκολος ο όμιλος,  αλλά εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας, και θα προσπάθήσουμε για το καλύτερο».

Για το τι πιθανότητες δίνει στην ΑΕΚ: «Είναι δύσκολο το γκρουπ, και δύσκολα μπορείς να  κάνεις πρόβλεψεις. Πιστέυουμε στις δυναότητες της ομάες, στους παίκτες, τους φίλους μας και θα παλέψουμε για τη δεύτερη ή την τρίτη θέση. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο».

Βόλος – ΑΕΚ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News