Ολυμπιακος – Λαμια Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (3/9)

Ολυμπιακος – Λαμια Live streaming

Ολυμπιακος – Λαμια Live streaming: Να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λαμία.

Ολυμπιακος – Λαμια Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση υποδέχεται τη Λαμία (20:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Ψάχνοντας την επιμήκυνση του απόλυτου που έχει στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε το καθήκον της και στον δεύτερο αγώνα των Playoffs των προκριματικών με την Τσουκαρίτσκι και με το 0-3 στη Σερβία, σε συνδυασμό με το 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» εξασφάλισε εύκολα και απλά θέση στους ομίλους του Europa League.

. Olympiacos Live Streaming

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Τώρα επιστρέφει στο πρωτάθλημα, όπου περιμένει η Λαμία, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν εντός έδρας, όπως άρχισαν τον «μαραθώνιο» και αναζητώντας το 3/3 στη Super League.

Μετά τις νίκες με Πανσερραϊκό (2-0) και Ατρόμητο (4-0) σειρά έχει η Λαμία. Έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους δύο δικούς της αγώνες πρωταθλήματος, χάνοντας στο φινάλε τη νίκη στον Βόλο (2-2), την οποία πανηγύρισε όμως απέναντι στον Άρη (1-0).

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου με ηγέτη τον Καρλίτος που έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας (δύο γκολ, μια ασίστ) έχει κάνει καλό ξεκίνημα. Θέλει να αποφύγει την περσινή περιπέτεια όπου εξασφάλισε την παραμονή στον τελευταίο αγώνα των Playouts.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του παρότι βρίσκεται σε φάση διαρκών αλλαγών υπό τις οδηγίες του Μαρτίνεθ έχει δείξει υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Σε έξι επίσημα παιχνίδια έχει 5 νίκες και μία ισοπαλία, με 14-2 γκολ και 9 διαφορετικούς σκόρερς, με πρώτο τον Μασούρα των τριών γκολ στα δύο τελευταία ματς.

Οι αναμετρήσεις με τη Λαμία είναι ιστορικά «μονόλογος» για τον Ολυμπιακό. Έχει 12/12 στο πρωτάθλημα και με συνολικά τέρματα 32-2, έχοντας επικρατήσει 2-0 και 0-3 στα δύο περσινά παιχνίδια. Στο Φάληρο μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ με 13-0 τέρματα σε 6 αγώνες.

Οι μοναδικές επιτυχίες της Λαμία είναι στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Με 2 ισοπαλίες και τη νίκη-πρόκριση στο «Γ. Καραϊσκάκης» (0-1) στα προημιτελικά του 2019.

Ολυμπιακος – Λαμια Live streaming: Κλήρωση φωτιά για ΑΕΚ, μπορούν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός!

Η ΑΕΚ βρέθηκε σε όμιλο Champions League, ο Παναθηναϊκός είχε μια κλήρωση μετρημένη, ενώ ο Ολυμπιακός πήρε ίσως τον πιο αδύναμο αντίπαλο από το 4ο γκρουπ.

Γνωστοί έγιναν οι οχτώ όμιλοι του φετινού του Europa League, με τριπλή μάλιστα ελληνική εκπροσώπηση, αφού θα συμμετάσχουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Την πιο δύσκολη αποστολή έχει δίχως άλλο η Ένωση, που κληρώθηκε σε έναν όμιλο… φωτιά, έναν όμιλο “Champions League”, μιας και θα βρει μπροστά της τον Άγιαξ, τη Μαρσέιγ και την Μπράιτον.

Από εκεί και πέρα η κλήρωση ήταν στα “μέτρα” τόσο του Ολυμπιακού (1ος όμιλος), όσο και του Παναθηναϊκού. Οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν με τη Γουέστ Χαμ, την Φράιμπουργκ και την Μπάτσκα Τόπολα, έχουν δηλαδή στον όμιλό τους τον πιθανώς πιο αδύναμο αντίπαλο που θα μπορούσαν από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας.

Όσο για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στον 6ο όμιλο και θα βρει απέναντί του τις Βιγιαρεάλ, Ρεν και Μακάμπι Χάιφα.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος κάθε ομίλου περνάει απευθείας στους “16” της διοργάνωσης, ενώ ο δεύτερος, θα αντιμετωπίσει σε διπλούς νοκ άουτ αγώνες κάποιον 3ο από το Champions League, με “έπαθλο” την πρόκριση στους “16”. Σε περίπτωση αποκλεισμού του εκεί, πηγαίνει… σπίτι του.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση του ομίλου τους στο Europa League, θα πάνε στον ενδιάμεσο γύρο του Conference League και θα αντιμετωπίσουν κάποια ομάδα που τερμάτισε 2η στον όμιλό της στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση, για να προκριθούν στους “16” του θεσμού. Ολυμπιακος Live Streaming

Μαρτίνεθ: «Όλοι οι όμιλοι είναι δύσκολοι, εμπιστευόμαστε την ομάδα, στόχος μας η πρόκριση»

Το δικό του σχόλιο για την κλήρωση του Ολυμπιακού έκανε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να αναφέρει μεταξύ άλλος πως μοναδικός στόχος των Πειραιωτών είναι η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την κλήρωση του Ολυμπιακού:

«Δεν υπάρχει καμία επιλογή, έτσι είναι η Ευρώπη, Αυτές οι διοργανώσεις είναι απαιτητικές. Όλοι οι όμιλοι είναι δύσκολοι. Αυτός είναι ο τρόπος να γίνεις καλύτερος, αυτό θέλουμε και εμείς και αυτός είναι ένας καλός τρόπος για εμάς.

Όποτε βάζουμε τη φανέλα μας ο στόχος είναι η νίκη. Τωρα είναι η φάση των ομίλων, στο τέλος θα πάρουμε την θέση που μας αξίζει. Εμπιστευόμαστε την ομάδα μας και έχουμε αυτοπεποίθηση και τώρα αλλά και για το μέλλον. Έχουμε μία διαδικασία που ακολουθούμε και με ποιοτική δουλειά θα κάνουμε κάτι ακόμη καλύτερο.

Όπως είπαμε εχουμε αυτοπεποίθηση. Συνεχώς θα γινόμαστε καλύτεροι. Κάθε φορά που βάζεις νέο στόχο το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία. Έχουμε πολύ καλή νοοτροπία και πιστεύω έτσι θα συνεχίσουμε. Έχουμε την τύχη να είμαστε ένας σύλλογος που δέχεται τεράστια βοήθεια από τους οπαδούς του. Όλοι γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός διαφέρει σε αυτό, έχουμε μία έξτρα δύναμη στο πλευρό μας, μας κάνουν πολύ δυνατούς και έχουμε σκοπό να το εκμεταλλευτούμε.

Για πρώτο ματς θα ήθελα κάποιο που θα κερδίζαμε. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν βιαζόμαστε, Οι ομάδες χτίζονται σιγά σιγά.»

Ολυμπιακος – Λαμια Live streaming: Μαρινάκης: «Ήρθε η ώρα οι ελληνικές ομάδες να πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη»

Ενωτικός ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την κλήρωση του Europa League, λέγοντας πως φέτος είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλες τις ελληνικές ομάδες να πρωταγωνιστήσουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. «Δύσκολη κλήρωση», είπε για αυτή του Ολυμπιακού, ωστόσο επεσήμανε ότι πιστεύει στην ομάδα.

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού: «Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση, απέναντι σε δυο ομάδες από τα τρία μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Είναι κάτι που το περιμέναμε γιατί μέχρι σήμερα οι κληρώσεις μας ήταν πάντα δύσκολες. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στην ομάδα, βλέπουμε κάτι καλύτερο σίγουρα φέτος και πιστεύουμε ότι θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Με τον κόσμο μας να είναι κοντά και αν η ομάδα στηθεί ακόμη καλύτερα, με τους νέους παίκτες που έχουν έρθει που χρειάζονται και μια περίοδο προσαρμογής. Είμαστε αισιόδοξοι».

Για την παρουσία τριών ελληνικών ομάδων στην κλήρωση του Europa: «Καιρός ήταν να έχουμε και άλλους εκπροσώπους μας στην Ευρώπη γιατί για πολλά χρόνια ήμασταν μόνο εμείς. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε 4 ομάδες στους ομίλους και ακόμη καλύτερα θα ήταν να είχαν περάσει και στο Champions League. Όταν οι αντίπαλοί μας προοδεύουν, προοδεύουμε και εμείς. Θέλουμε η Ελλάδα να πηγαίνει καλά, οι ελληνικές ομάδες να πηγαίνουν καλύτερα. Έχει έρθει η ώρα να πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό. Εύχομαι ειλικρινά ό,τι καλύτερο για τις ομάδες μας, να περάσουν και να αποδείξουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει μεγάλη πρόοδο».

Για την περσινή πορεία σε σχέση με φέτος: «Η περσινή πορεία μας δεν ήταν καλή, βέβαια υπήρξαν πολλοί λόγοι οι οποίοι βοήθησαν σε αυτό. Εμείς κοιτάμε μπροστά φέτος και θεωρούμε ότι θα πάμε καλύτερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή, το τεχνικό τιμ, το ρόστερ. Όλοι είμαστε πάνω από την ομάδα και είμαι πολύ αισιόδοξος».

Ολυμπιακος – Λαμια Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News