ΑΕΚ – Αντβερπ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/8)

Να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League θέλει η ΑΕΚ.

ΑΕΚ – Αντβερπ Live Streaming

ΑΕΚ – Αντβερπ Live Streaming | AEK Live Streaming:

Το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν έφτασε για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Αντβέρπ (22:00). Θα κυνηγήσει την ανατροπή που θα δώσει σάρκα και οστά στο όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Όλα ή τίποτα για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά την ήττα στο Βέλγιο με 1-0, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να κυνηγήσει την ανατροπή και να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη πρόκρισης στην κεντρική σκηνή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με μόνο στόχο την πρόκριση

Η «Ένωση» πρέπει να ξεπεράσει την γκέλα με τον Πανσερραϊκό (1-1) και ο Αλμέιδα αναμένεται να ρίξει στη μάχη όλα τα διαθέσιμα «όπλα» του. Εκτός μάχης παραμένει ο Λιβάι Γκαρσία, κάτι που σημαίνει ότι ο Έκι Πόνσε θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης. Διαθέσιμος είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος ενδέχεται να πάρει τη θέση του Γιώργου Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ.

Από εκεί και πέρα, «σίγουροι» για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Τσούπερ και οι Άμραμπατ, Ελίασον θα διεκδικήσουν τη θέση στα δεξιά. Το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως οι περισσότεροι παίκτες από τον βασικό κορμό δεν επιβαρύνθηκαν με πολλά λεπτά συμμετοχής στο ματς με τον Πανσερραϊκό, αφού είναι ξεκάθαρο ότι όλοι στην ΑΕΚ έχουν «κυκλώσει» της ρεβάνς των πλέι-οφ του Champions League.

Στην άλλη πλευρά, η Αντβέρπ ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να κρατήσει το αρχικό της προβάδισμα. Οι παίκτες του Μαρκ Φαν Μπόμελ θα είναι ξεκούραστοι, αφού αναβλήθηκε – μετά από σχετικό αίτημα – ο αγώνας με τη Γάνδη για το πρωτάθλημα Βελγίου. Ο τεχνικός της Αντβέρπ ήταν πολύ χαρούμενος μετά την προσπάθεια της ομάδας του στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ. Κυρίως όμως με την εικόνα της αμυντικής λειτουργίας της, ειδικά μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μπατάιγ στο 51ο λεπτό. Ο 24χρονος αμυντικός είναι η μοναδική αγωνιστική απώλεια των περσινών πρωταθλητών Βελγίου, που θα προσπαθήσουν να φτάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του Champions League.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στους ομίλους του Europa League.

«Η ΑΕΚ παίζει καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε, αλλά ελπίζω πως θα προκριθούμε»

ΑΕΚ – Αντβερπ Live Streaming: Ο Ντέμης για Πανσερραϊκό και… Μάντσεστερ Σίτι

«Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή. Δεν είδα ευθύνη Χρυσόπουλου, είδα να είναι σε φάση ένας με δύο. Πρέπει να διαλέξει έναν από τους δύο να μαρκάρει», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης. που εξήρε την Ένωση για την εικόνα της. «Θυμόμαστε ματς με 81% κατοχή, μόνο η Μάντσεστερ Σίτι τέτοια κατοχή», συμπλήρωσε ο Νικολαΐδης.

«Το μυαλό των παικτών της ΑΕΚ δεν ήταν στην Αντβέρπ. Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά. Ο Φαν Βέερτ δεν εκτέλεσε σωστά το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ», ήταν το αρχικό σχόλιο του Νικολαΐδη.

Όσο για το ματς με την Αντβέπ: «Η ΑΕΚ δεν έχει τόσο καλό αντίπαλο ως ο Παναθηναϊκός. Αν δεν είναι άτυχη, θα περάσει. Είναι καλύτερη ομάδα από την Αντβέρπ».

Για να σπεύσει στη συνέχεια να αναφερθεί στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό: «Ο Πανσερραϊκός είχε τύχη, στο Καραϊσκάκη ήταν άτυχος χάνοντας ένα πέναλτι».

«Αν θέλουμε να βάλουμε όλες τις φάσεις του Πανσερραϊκού ως χαμένες ευκαιρίες, τότε η ΑΕΚ έπρεπε να βάλει 8 γκολ. Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή. Η ΑΕΚ έκανε τα πάντα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Ήταν άτυχη. Έκανε τελικές, μπήκε από το πλάι, κάθετα, έπαιξε όπως έπρεπε. Σε πολύ καλή μέρα τα χαφ της δεν έκαναν ούτε ένα λάθος. Πολύ καλός ο Γιόνσον, που ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού. Αυτή είναι η ΑΕΚ που μας αρέσει. Μπορεί να δέχθηκε ένα, θα μπορούσε να βάλει 3-4 γκολ»

Για τον Φαν Βεέρτ: «Για Φαν Βέερτ ήταν μέρα ατυχίας. Σκεφτείτε όμως ότι ο Φαν Βέερτ ήταν σε όλες τις φάσεις μέσα και δεν είναι εύκολο», επισήμανε, ενώ αναφερόμενος στις διαιτηττικές αποφάσεις υπογράμμισε: «Συμφωνώ με τις αποφάσεις του διαιτητή και του VAR. Μία χαρά ήταν οι αποφάσεις του διαιτητή».

«Το ματς θα μπορούσε χωρίς υπερβολή να ήταν 3-1. Αν η ΑΕΚ είναι έτσι στα υπόλοιπα 30 ματς πόσα πιστεύει κανείς πως θα χάσει», είπε ακόμη ο Ντέμης.

ΑΕΚ – Αντβερπ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr