ΑΕΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/8)

ΑΕΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming

Να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα θέλει η ΑΕΚ.

ΑΕΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming | AEK Live Streaming:

Μετά από ένα δεκαήμερο γεμάτο… Ευρώπη, η ΑΕΚ μπαίνει – για λίγο – σε ρυθμούς Super League με το εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στον Πανσερραϊκό (21:30).

Το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ έντονο για την ΑΕΚ. Κλήθηκε να διαχειριστεί το ψυχολογικό βάρος από τα θλιβερά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και να ανταποκριθεί σε τρία ματς υψηλής έντασης και μεγάλης αγωνιστικής σημασίας.

Η αποστολή κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Έστω και αν χρειάστηκαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις του δεύτερου αγώνα, από Αραούχο και Βίντα, για τη μεγάλη πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.

Πριν λίγες μέρες, η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Αντβέρπ στο Βέλγιο με 1-0. Είναι ξεκάθαρο ότι η προσοχή και το μυαλό κάθε παίκτη στα αποδυτήρια «κοιτά» προς τη μεριά της ρεβάνς της 30ης Αυγούστου. Η «Ένωση» θα παλέψει για την ανατροπή και θα προσπαθήσει να βρει το γκολ που άξιζε – με βάση την εικόνα της – στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα

Μέχρι τότε όμως, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πρέπει να μπει σε… καθεστώς Super League για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν. Μετά την αναβολή στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, η ΑΕΚ ξεκινά από την 2η αγωνιστική και υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Πανσερραϊκό (21:30). Ο «Δικέφαλος» έχει την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί για τη νίκη. Όμως θα πρέπει να διαχειριστεί τις απουσίες του τραυματία Λιβάι Γκαρσία και του τιμωρημένου Έκι Πόνσε.

Επίσης, θεωρείται δεδομένο πως ο Αλμέιδα θα προχωρήσει σε αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ομάδα του. Ίσως δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Όπως για παράδειγμα ο Μήτογλου, ο Μοχαμαντί, ο Πισάρο και ο Μάνταλος.

Στην άλλη πλευρά, ο Πανσερραϊκός γνωρίζει ότι θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Όμως θέλει να δείξει ξανά καλό πρόσωπο, όπως έκανε και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-0 στην πρεμιέρα της Super League. Όμως παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Δεν προλαβαίνει ο Λιβάι Γκαρσία τη ρεβάνς με την Αντβέρπ

ΑΕΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming: Ρεκόρ 10-6-4 φέτος το ελληνικό ποδόσφαιρο

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μπει πολύ δυνατά αυτό το καλοκαίρι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες, με την Ελλάδα να διατηρεί πλέον ολοζώντανες τις ελπίδες για την κατάκτηση της προνομοιούχου 15ης θέσης. Αυτά είπε για την ειδική βαθμολογία της UEFΑ ο εξπέρ στα UEFA Rankings, Ανδρέας Δημάτος.

Αναλυτικά η ανάλυση του Media Consultant της UEFA:

«Μετά τις νίκες του Ολυμπιακού κόντρα στην Τσουκαρίτσκι και του ΠΑΟΚ απέναντι στην Χαρτς, η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσία τεσσάρων από τους πέντε εκπροσώπους με συμμετοχή στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Για δεύτερη μόλις φορά την τελευταία 10ετία και πρώτη με όλες τις ομάδες σε προκριματική διαδικασία.

Οι δύο νίκες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού και οι διαχειρίσιμες ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι ένας ικανοποιητικός απολογισμός για την χώρα μας την πρώτη εβδομάδα των play off των προκριματικών σε Champions, Europa και Conference League.

Αν, μάλιστα η Ένωση και το Τριφύλλι προκριθούν σε όμιλο Champions League και με δεδομένο ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν έχουν λόγο να μην κάνουν δεύτερη νίκη κόντρα σε Τσουκαρίτσκι και Χαρτς, η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα την επόμενη εβδομάδα να συγκεντρώσει σημαντικά περισσότερους βαθμούς απ’ ότι πέρυσι σε ολόκληρη τη χρονιά!

Η χώρα μας με τέσσερις εκπροσώπους στους ομίλους και με δυο ή και μια πρόκριση στην φάση των ομίλων του Champions League, έχει σοβαρές πιθανότητες να μπει από εφέτος στο παιχνίδι της επανάκτησης της 15ης θέσης στη βαθμολογία της UEFA. Για πέντε ομάδες στην Ευρώπη από τη μεθεπόμενη περίοδο και πάλι.

Tι σημαίνει η 15η θέση για την Ελλάδα

Αν η χώρα μας καταφέρει να επανακτήσει την 15η θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA, τότε θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει πέντε ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δύο στα προκριματικά του Champions League, μια στο Europa League και δύο στα προκριματικά του Conference League.

ΑΕΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming: «Τρέχαμε για ν’ αποφύγουμε τον χούλιγκαν, έχω σπασμένο χέρι και πόδι»

Ο οπαδός της ΑΕΚ με την κόκκινη μπλούζα και φίλος του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά αγνώστων δραστών.

Την πόρτα της ανακρίτριας πέρασε ο φίλος του Μιχάλη. Το μοιραίο βράδυ σε πολλά βίντεο φαίνεται να τρέχει στο πλάι του εκλιπόντος.

Ο Αριστείδης (όπως είναι το όνομά του), ανέφερε στην κατάθεσή του ότι έτρεχε μαζί με τον Μιχάλη. Προσπαθούσαν να αποφύγουν έναν χούλιγκαν που κρατούσε ρόπαλο και τους κυνηγούσε. Αυτό, αποτυπώνεται και από το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο μάρτυρας- «κλειδί», όπως έχει χαρακτηριστεί, είπε ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον αδικοχαμένο Μιχάλη. Επισήμανε ότι έχει σπασμένο χέρι (τοποθετήθηκε λάμα) και πόδι. Επίσης, κατέθεσε πως χτυπήθηκε και στο κεφάλι. Άγνωστο παραμένει, ωστόστο, το ποια ήταν η απάντησή του για το μαχαίρι που κρατούσε. Κι αν ήρθε σε ακούσια επαφή με τον Μιχάλη ή αν ήταν αυτόπτης μάρτυς της δολοφονίας.

ΑΕΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News