Αρης - Αραρατ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (3/8)

Να κλειδώσει την πρόκριση στο σπίτι του θέλει ο Άρης κόντρα στην Αραράτ.

Αρης – Αραρατ Live streaming | Aris Live Streaming:

Ήρθε η ώρα για την πρόκριση στον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την Αραράτ (21:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ψάχνουν νίκη για να κερδίσουν το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η πρεμιέρα στην Αρμενία δεν κύλησε όπως θα ήθελε, όμως σίγουρα ολοκληρώθηκε χωρίς… απώλειες. Ο Άρης εμφανίστηκε ασύνδετος και με αρκετά ζητήματα στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι. Όμως τελικά έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Αραράτ. Αποτέλεσμα που σαφώς διατηρεί την ταμπέλα του φαβορί δίπλα στην ομάδα του Τόλη Τερζή.

«Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Δεν είχαμε καλές αποστάσεις και δεν κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο γήπεδό μας όμως, η κατάσταση θα είναι διαφορετική», ανέφερε ο τεχνικός του Άρη σχετικά με το ματς, περιμένοντας σίγουρα περισσότερα από την πλειοψηφία των παικτών του.

.Aris Live Streaming

Αλλάζει για την πρόκριση

Βέβαια, όλα δείχνουν πως θα γίνουν παρεμβάσεις στις επιλογές για την αρχική ενδεκάδα. Ο Τερζής θα προτιμήσει ένα πιο επιθετικό σχήμα, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα προτιμηθεί ο Μορόν για την κορυφή της επίθεσης. Θέση βασικού διεκδικούν και οι Πάβιτσιτς, Κάρλσον και Φεράρι.

Αντίθετα, εκτός δράσης θα μείνει και σε αυτό το ματς ο Γιακούμπ Μπράμπετς. Ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής του Άρη αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Δεν προλαβαίνει να είναι στο 100% της κατάστασής του για το κρίσιμο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην άλλη μεριά, η Αραράτ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και είναι έτοιμη να κυνηγήσει μία μεγάλη πρόκριση. Οι Αρμένιοι γνωρίζουν ότι χρειάζονται μία ιστορική υπέρβαση για να τα καταφέρουν. Ωστόσο, έδειξαν και στο πρώτο ματς ότι μπορούν να κάνουν ζημιές και δεδομένα θα κυνηγήσουν το γκολ που θα βάλει πίεση στον Άρη και, ταυτόχρονα, θα τους δώσει ελπίδες για να φτάσουν κοντά σε ένα τεράστιο διπλό.

Θυμίζουμε πως ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Τέλος ο Νταμπό από τον Άρη

Αρης – Αραρατ Live streaming: Kαι επίσημα στο επιτελείο ο Αλμπέρτο Πουίγ Αλκάιντε

Την πρόσληψη του Αλμπέρτο Πουίγ Αλκάιντε στην τεχνική ηγεσία ως συνεργάτη του Απόστολου Τερζή ανακοίνωσε σήμερα ο Άρης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Alberto Puig Alcaide εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας αναλαμβάνοντας χρέη συνεργάτη του Αποστόλου Τερζή.

Ο Ισπανός, που γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 1988, έχει εργαστεί –μεταξύ άλλων- σχεδόν σε όλα τα κλιμάκια των ακαδημιών της FC Barcelona, καθώς και στις ακαδημίες της RCD Espanyol (είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A)».

Άρης: Προχωρημένες συζητήσεις με Ανεμπά για την θέση του στόπερ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ισμαήλ Ανεμπά βρίσκεται ο Άρης, αναφορικά με την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνας.

Η περίπτωση του Βίκτορ Ρουίθ δεν προχώρησε για τον Άρη, με τους «κιτριμόμαυρους» να εξετάσουν τις εναλλακτικές τους και να καταλήγουν στην περίπτωση του Ισμαήλ Ανεμπά, για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο 24χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό στην οποία αγωνίστηκε τις τελευταίες δύο σεζόν καταγράφοντας συνολικά 67 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 30 την περσινή σεζόν.

Άρχισε την καριέρα του στην ομάδα του Στρασβούργου το 2017 και τον Ιούλιο του 2021 πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος στη Σοσό, με την οποία είχε γεμάτες χρονιές.

Ο ύψους 1,85 αμυντικός, είναι στην κορυφή της λίστας των κιτρινόμαυρων, όπου υπάρχουν και ακόμη 2-3 περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, με την υπόθεση του Ανεμπά να παίρνει την τελική της έκβαση σύντομα.

Αρης – Αραρατ Live streaming: Επιμένουν στην Ισπανία για Άρη και Μοντόγια

Το όνομα του Μαρτίν Μοντόγια ήρθε στην μεταγραφική επικαιρότητα του Άρη τις προηγούμενες ημέρες, λόγω δημοσιευμάτων στην Ισπανία.

Ο 32χρονος δεξιός μπακ δεν υπολογίζεται από την Μπέτις. Σύμφωνα με ΜΜΕ της ιβηρικής χώρας διαπραγματεύεται με τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι πάντως δεν έχουν σχολιάσει κάτι σχετικά.

Την ίδια ώρα ωστόσο, στην Ισπανία, επιμένουν να γράφουν ότι ο έμπειρος μπακ είναι σε συζητήσεις με τον Άρη:

“Η αποχώρηση του Μαρτίν Μοντόγια είναι δεδομένη. Ο Καταλανός δεξιός μπακ έχει πρόταση από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Αν την αποδεχθεί θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Λόρεν Μορόν, που πρόσφατα υπέγραψε στην ελληνική ομάδα”, αναφέρει η ιστοσελίδα comuniate.com.

Αρης – Αραρατ Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News