Ρειντζερς - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/7)

Ρειντζερς - Ολυμπιακος Live Streaming

Τεστ υψηλής δυσκολίας για τον Ολυμπιακό στη Σκωτία.

Ρειντζερς – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiakos Live Streaming:

Φιλικό με υψηλό δείκτη δυσκολίας για τον Ολυμπιακό. Αντιμετωπίζει την Ρέιντζερς στο φημισμένο «Άιμπροξ» της Γλασκώβης (26/7, 21:45).

Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για ένα μικρό ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο θα συνοδευτεί με δύο αναμετρήσεις. Αρχικά, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ρέιντζερς στη Γλασκώβη (21:45), σε ένα «δυνατό» φιλικό για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.Olympiakos Live Streaming

Συμπληρώνει το παζλ

Ο Ισπανός τεχνικός προχώρησε ήδη στις πρώτες αποφάσεις του για το ρόστερ. «Έκοψε» τους Ζινκερνάγκελ, Μπουτούτσι και Πέπε, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα διαμορφώσει την τελική εικόνα για το έμψυχο δυναμικό που θα εμπιστευτεί.

Σε αυτό το πλάνο περιλαμβάνονται φυσικά και οι επερχόμενες προσθήκες. Το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός προχωρά στην ολοκλήρωση συμφωνιών με παίκτες που θα αποτελέσουν βασικά «κομμάτια» στη φετινή version του συλλόγου.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νικολάς Φρέιρε. Μάλιστα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά της νέας του ομάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο 29χρονος Αργεντινός ήρθε στην Ελλάδα από την Πούμας και αναμένεται να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην αμυντική γραμμή των «ερυθρόλευκων».

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνεθ περιμένει τον φορ που θα συμπληρώσει το δίδυμο με τον Ελ Αραμπί στο «9» και μένει να φανεί αν θα γίνουν άμεσα οι κινήσεις για εξτρέμ, χαφ και αριστερό μπακ.

Σε ό,τι αφορά την Ρέιντζερς, οι 2οι του περσινού πρωταθλήματος Σκωτίας ετοιμάζονται για τις μάχες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Γκενκ – Σερβέτ. Εκεί υφίσταται και η «σύνδεση» των Σκωτσέζων με τον Ολυμπιακό, αφού ο χαμένος της αναμέτρησης των Βέλγων με τους Ελβετούς θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρέιντζερς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της εντός συνόρων στις 5 Αυγούστου. Θα αντιμετωπίσει την Κιλμάρνοκ εκτός έδρας για την πρεμιέρα της Premiership.

«Θέλει Γκαστόν Ερνάντεζ ο Ολυμπιακός»

Πρόταση στη Σαν Λορέντζο για την απόκτηση του Γκαστόν Ερνάντεζ φέρεται να έχει κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Αργεντινούς.

Για έναν δεύτερο στόπερ κινείται ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, φαίνεται πως βρήκε τον «εκλεκτό» στην Αργεντινή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα του τάνγκο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Γκαστόν Ερνάντεζ της Σαν Λορέντζο, προσφέροντας 4 εκατ. δολάρια για να τον αποκτήσουν.

Ο 25χρονος αμυντικός, ο οποίος διαθέτει και ισπανικό διαβατήριο, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2024 με τη Σαν Λορέντζο. Φέτος μετρά 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε κι ένα γκολ.

Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες της Σαν Λορέντζο. Εκεί έχει αγωνιστεί σε όλη του την καριέρα, εκτός από μια σεζόν στη Σαν Μαρτίνς στη Β’ Αργεντινής.

Olympiakos Live Streaming

Ρειντζερς – Ολυμπιακος Live Streaming: Προσπαθεί για Χάιμε, στα υπόψη και ο Καμανό

Δύο περιπτώσεις εξτρέμ απασχολούν τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε πολλά μέτωπα για την ενίσχυσή του. Παράλληλα με την αναζήτηση φορ και δεύτερου στόπερ, ψάχνει και για εξτρέμ. Χθες οι Πορτογάλοι αποκάλυψαν το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Χάιμε της Φαμαλικάο. Ενώ στα υπόψη βρίσκεται και ο Φρανσουά Καμανό.

Ο 23χρονος Ισπανός εξτρέμ βρίσκεται υπό παραχώρηση, με την πορτογαλική ομάδα να θέλει να βάλει άμεσα 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της. Ο Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρεται για τον δεξιοπόδαρο άσο, ο οποίος πέρυσι μέτρησε 11 γκολ και 5 ασίστ σε 33 παιχνίδια.

Ωστόσο, δεν παίζει μόνος του, καθώς στο κόλπο για την απόκτηση του Χάιμε βρίσκονται οι Μπενφίκα και Πόρτο. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Κορδόν μιλά με τη Φαμαλικάο, με την οποία οι Πειραιώτες έχουν καλές σχέσεις, καθώς πέρυσι αγωνίστηκε εκεί ο Πέπε δανεικός.

Στο προσκήνιο βρίσκεται και η περίπτωση του Φρανσουά Καμανό. Ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο 27χρονος εξτρέμ δεν ανανέωσε με τους Ρώσους λόγω της κατάστασης που επικρατεί, αλλά έκανε πέρυσι μια εξαιρετική σεζόν. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπορντό και Μπαστιά και διαθέτει έκρηξη και καλά τεχνικά στοιχεία.

Μειώθηκε το πρόστιμο στον Μαρινάκη για τις δηλώσεις μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου

Με πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τις δηλώσεις του κατά του διαιτητή Γιάκομπ Κέλετ μετά το 1-1 της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, τον περασμένο Νοέμβριο.

Το αφεντικό του Ολυμπιακού είχε κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «ένα στημένο διαιτητή, μια στημένη Ομοσπονδία στην οποία λειτουργεί το παρακράτος, το οργανωμένο έγκλημα» και είχε τιμωρηθεί αρχικά με πρόστιμο 20.000 ευρώ από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Κατέθεσε έφεση ωστόσο, στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή και το πρόστιμο μειώθηκε σε 10.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την εξής απόφαση.

Δέχεται τυπικά κι εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του Ευάγγελου Μαρινάκη, Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά  της υπ’ αριθμ. 466/2023 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπως αυτή διορθώθηκε με την υπ’ αριθμ. 506/2023 απόφαση της ίδιας Επιτροπής.

Μεταρρυθμίζει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και επιβάλλει στον Ευάγγελο Μαρινάκη χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ.

(δημόσιες δυσμενείς κρίσεις – δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων, με δηλώσεις στις 06.11.2022 μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Super League)

Ρειντζερς – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News