Αρης – ΤΣΣΚΑ Σοφιας Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (9/7)

Αρης – Βολος Live Streaming

Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία του Άρη με φόντο την Ευρώπη.

Αρης – ΤΣΣΚΑ Σοφιας Live streaming | Aris Live Streaming:

Τα φιλικά του Άρη για τη νέα σεζόν συνεχίζονται. Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας (18:00).

Η ομάδα του Τόλη Τερζή προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους αγώνες του στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League. Περιμένει τον αντίπαλό από το Αραράτ – Εγνατία. Φυσικά, τα φιλικά παιχνίδια αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές και εύρεση του απαραίτητου αγωνιστικού ρυθμού.

Με την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τις 27 Ιουλίου, ο χρόνος μετρά αντίστροφα και δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση.

Οι «κίτρινοι» ασφαλώς δεν έχουν τη δυνατότητα να είναι έτοιμοι 100%. Ήδη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στοχεύουν να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή ετοιμότητα, κάτι που μπορεί να συμβεί μέσω των φιλικών.Aris Live Streaming

Τέταρτο τεστ

Ο Άρης θα δώσει το τέταρτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία. Απέναντι στην ομάδα της Σόφιας, η οποία προ ολίγων ημερών είχε αντιμετωπίσει σε φιλικό και τον Παναθηναϊκό επί αυστριακού εδάφους.

Στα τρία φιλικά που έχουν προηγηθεί, οι Θεσσαλονικείς έχουν αντιμετωπίσει δύο φορές τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (νίκη 1-0 στο πρώτο και ήττα 4-1 στο δεύτερο) και στο τρίτο την Μπότεφ στη Βουλγαρία όπου ηττήθηκαν με 1-0.

Ο Τόλης Τερζής κάνοντας τις σχετικές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα, προσπαθεί να «δέσει» το σύνολο που θα παραταχθεί στα προκριματικά του Conference League. Πλέον έχει στη διάθεσή του πλέον και τους Νέναντ Τζούρασεκ και Τζόναθαν Μενέντες που ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία.

Τα νέα αποκτήματα ασφαλώς έχουν δρόμο μπροστά τους ώστε να αφομοιώσουν όσα ζητά ο Έλληνας τεχνικός του Άρη.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Σόφιας έχει επίσης μπροστά της την αναμέτρηση με την Στεάουα Βουκουρεστίου στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League. Επίσης, στις 15/7 έχει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας.

Προπονητής εθνικής Ονδούρας: «Θα ‘σκότωνα’ τον Πάλμα, εάν μιλούσα για την απειθαρχία του»

ΑρηςΤΣΣΚΑ Σοφιας Live streaming : Πρόταση απ’ την ΑΕΚ στον Νταρίντα

Για το αν περνά καλά στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη: «Σίγουρα ναι. Βρήκα αυτό που έψαχνα, να παίζω συστηματικά στο τέλος της καριέρας μου, να νιώθω καλά, να είμαι ζεστός. Η οικογένειά μου είναι σε μόνιμες διακοπές στη Θεσσαλονίκη. Εντάξει, όχι ακριβώς. Αλλά όταν είμαστε στη διάρκεια της σεζόν και έχουμε μόνο μια προπόνηση τη μέρα, θα πάω στη θάλασσα το πρωί και μετά την προπόνηση. Τον Μάιο αγοράσαμε σπίτι σε ένα χωριό κοντά στη Θεσσαλονίκη. Είναι σε μικρή απόσταση από το προπονητικό κέντρο, κοντά στη θάλασσα, είναι ιδανικό.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο μου ταιριάζει. Παίζεται περισσότερο με τη μπάλα, δεν είναι δέσμιο των τακτικών όπως στη  Bundesliga. Γι’ αυτό φτάνω πιο εύκολα στο γκολ. Την τελευταία φορά που πέτυχα πέντε γκολ σε μισή σεζόν ήμουν στην Πίλσεν. Είμαστε στα προκριματικά του Conference League και η πρόκριση στους ομίλους θα είναι πολύ σημαντική για τον Άρη».

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί αντίπαλος με την Πίλσεν στα προκριματικά: «Δεν θα μου άρεσε αυτό. Δεν θέλω να αποκλείσουμε ο ένας τον άλλο, αλλά ας βρεθούμε σε έναν όμιλο»

Για το αν ο Άρης είναι ικανοποιημένος από την 5η θέση: «Όταν ήρθα τον χειμώνα, η σεζόν είχε εξελιχθεί έτσι που δεν μπορούσαμε να πάμε πιο ψηλά από την 5η θέση. Αυτός ήταν και ο στόχος, να βγούμε Ευρώπη. Και τη νέα σεζόν ο Άρης θέλει να ξαναβγεί Ευρώπη».

Για τους Έλληνες οπαδούς και το πάθος τους: «Λίγο μετά την άφιξή μου, χάσαμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο Ελλάδας. Οι οπαδοί δεν το πήραν καλά και μας έκαναν να το καταλάβουμε. Το ίδιο και η διοίκηση της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου. Μπορεί να γίνει πιεστικός».

«Θα τηρήσω το συμβόλαιό μου»

Για το αν μπορεί να κυκλοφορήσει άνετα στη Θεσσαλονίκη: «Είναι διαφορετικά από το μεγάλο Βερολίνο, όπου οι ποδοσφαιριστές χάνονται. Στη Θεσσαλονίκη, πολλοί με σταματούν, μου ζητούν να βγούμε μια φωτογραφία ή να τους δώσω αυτόγραφο».

Για το πώς συνήθισε στον ελληνικό τρόπο ζωής: «Είναι τεράστια η διαφορά. Για τους Έλληνες ο χρόνος είναι πιο σχετικός. Απλά παίρνουν τον χρόνο τους. Στη Γερμανία, δεν θα συνέβαινε να μην έρθει κάποιος στην ώρα του. Δεν είναι έτσι τα πράγματα στην Ελλάδα. Ομως οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί, ευγενικοί και φιλόξενοι. Ό,τι και να συμβεί, δεν έχω δει έναν νευριασμένο Έλληνα. Και φυσικά, το πρωί ο ήλιος συνήθως λάμπει, ο ουρανός είναι γαλανός και αυτό είναι ευχάριστο».

Για το αν είχε προτάσεις στην Ελλάδα: «Είχα μια από την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος την απέρριψε άμεσα. Έχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τον Άρη και θέλω να το τηρήσω. Ετσι, δεν είχα λόγο να φύγω από τον Άρη αυτό το καλοκαίρι. Νομίζω ότι σύστησα καλά τον εαυτό μου. Είμαι ένας από τους τέσσερις πιο έμπειρους παίκτες στα αποδυτήρια. Ελπίζω να συνεχίσω την εξέλιξη και τη νέα σεζόν. Να παίζω, να σκοράρω και να είμαι υγιής».

ΑρηςΤΣΣΚΑ Σοφιας Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News