ΑΕΚ – Αντβερπ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (8/7)

Πανσερραϊκος – ΑΕΚ Live Streaming

Το δεύτερο φιλικό της ομάδας του Αλμέιδα επί ολλανδικού εδάφους.

ΑΕΚ – Αντβερπ Live streaming | AEK Live Streaming:

Η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται και η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Αντβέρπ (14:30). Αυτό θα είναι το δεύτερο φιλικό της στην Ολλανδία.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα διανύει τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν και τα πόδια είναι κάτι παραπάνω από… βαριά και σκουριασμένα. Αυτό φάνηκε και στο πρώτο φιλικό της ΑΕΚ με την Λοκομοτίβα, στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με 1-0.AEK Live Streaming

Ακόμη δεν έχει σχηματιστεί το παζλ του Αλμέιδα

Η εικόνα των νταμπλούχων Ελλάδας ήταν ικανοποιητική σε γενικές γραμμές. Ωστόσο, υπήρχαν προβλήματα στο κομμάτι της επιθετικής προσπάθειας. Βέβαια, αυτό ήταν κάτι παραπάνω από λογικό. Ο Αλμέιδα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς και σε παίκτες που δεν θεωρούνται μέλη του βασικού κορμού του «Δικεφάλου».

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ στηρίχθηκε μόνο σε όσους βρίσκονται από την πρώτη μέρα στο Μπουργκ Χααμστάντε. Έτσι απουσίαζαν από τις επιλογές οι Μάνταλος, Αθανασιάδης, Ρότα, Τσούμπερ, Χατζισαφί, Βίντα, Σιμάνσκι, καθώς και ο Άμραμπατ, ο οποίος ενσωματώθηκε λίγες μέρες μετά την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας. Φυσικά, εκτός ρόστερ βρίσκεται ο Πινέδα λόγω υποχρεώσεων με το Μεξικό. Επίσης, εκτός είναι και ο Αραούχο, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Στα θετικά, η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική.

Έρχονται νέες δοκιμές

ΑΕΚ – Αντβερπ  Live Streaming: Είχε πρόταση απ’ την ΑΕΚ ο Νταρίντα

Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον Άρη για τον Νταρίντα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Στην αποκάλυψη ότι η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για τον πάρει αυτό το καλοκαίρι προχώρησε σε δηλώσεις του ο Βλάντιμιρ Νταρίντα. Ο Τσέχος μέσος, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, τόνισε πως η Ένωση κατέθεσε πρόταση να τον αποκτήσει, αλλά ο Θόδωρος Καρυπίδης την απέρριψε άμεσα. Εξάλλου και ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και την πορεία του στον Άρη, ενώ έχει αγοράσει ήδη σπίτι κοντά στην πόλη.

Για το αν είχε προτάσεις στην Ελλάδα: «Είχα μια από την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος την απέρριψε άμεσα. Έχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τον Άρη και θέλω να το τηρήσω. Ετσι, δεν είχα λόγο να φύγω από τον Άρη αυτό το καλοκαίρι. Νομίζω ότι σύστησα καλά τον εαυτό μου. Είμαι ένας από τους τέσσερις πιο έμπειρους παίκτες στα αποδυτήρια. Ελπίζω να συνεχίσω την εξέλιξη και τη νέα σεζόν. Να παίζω, να σκοράρω και να είμαι υγιής».

ΑΕΚ – Αντβερπ  Live Streaming: Απάντηση Καραλή σε Καραπαπά

Σκληρή απάντηση από τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννη Καραλή στα όσα ανέφερε στο Instagram ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς για τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής με ανάρτησή του στο Instagram απάντησε με σκληρό ύφος στον Κώστα Καραπαπά.

«Μιλάνε για unfair διαπραγματεύσεις οι…”Λαζαροι”!!! Μαααααλιστα…», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής και πρόθεσε: «Αφού όμως τους αρέσει το παιχνιδάκι των “αποκαλύψεων”, πάμε: α) ΠΟΙΟΣ πρόσφερε 8 μύρια (10 με τα bonus) για τον Pineda, ώστε να ΜΗΝ τον αγορασει η ΑΕΚ και να τον πάνε Αγγλία; (Λεπτομέρια: Πριν τις 30/6 ΔΕΝ ήταν ελεύθερος). β) Διπλά ή τριπλά έταζαν προμήθεια στον ατζέντη του για να “χαλάσει” την παραμονή στην ΑΕΚ; γ) Ποιος επέμενε να ΜΗΝ μπει ο όρος για “μη δανεισμό στον ΟΣΦΠ”, που έβαζε στο τραπέζι ο μάνατζερ του Μεξικανού ως προαπαιτούμενο;».

Και καταλήγοντας ο Γιάννης Καραλής επισημαίνει: «Και για να τελειώνουμε με τα ερυθρόλευκα στρουμφάκια: Τα συγχαρητήρια που θυμάμαι εγώ ήταν μετά τον τελικό του κυπέλλου. Γιατί κάπως έτσι αντί να τρέχουν και να μην φτάνουν έχουν λίγο χρόνο παραπάνω μπας και…σουλουπωθουν. Υ.γ Και στην τελική, η ΑΕΚ τον Πινέδα, που τον ήθελε, τον κράτησε εδώ. Ο Μπακαμπού, που τον ΘΕΛΑΤΕ, πήγε στο Ντουμπάι!»

ΑΕΚ – Αντβερπ | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News