ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/5)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming

Ο τελικός της 3ης θέσης του πρωταθλήματος διεξάγεται στην κατάμεστη Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | PAOK – Olympiakos Live Streaming:

O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (20:00) στο πέσιμο της αυλαίας των Playoffs. Στο ντέρμπι που θα κρίνει την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης και υπό προϋποθέσεις το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Ένα ντέρμπι-τελικός περιμένει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τους Πειραιώτες να έχουν 70 και τους Θεσσαλονικείς 67 βαθμούς. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης κρίνει οριστικά την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

.Super League Ελλάδας Live Streaming

Μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη για να ισοβαθμήσει με τους «ερυθρόλευκους» και να τερματίσει τρίτος.

Σε αυτή την περίπτωση θα έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία, για την οποία μετρούν τα μεταξύ τους αποτελέσματα (μία νίκη για κάθε ομάδα και μία ισοπαλία στα τρία ντέρμπι που προηγήθηκαν).

Ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια για δύο αποτελέσματα ώστε να τερματίσει τρίτος και να έχει τη δυνατότητα να πάρει υπό προϋποθέσεις το εισιτήριο για το Europa League.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει επίσης ο «δικέφαλος» του Βορρά να μην κατακτήσει το τρόπαιο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet απέναντι στην ΑΕΚ.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας Novibet τότε δε θα έχει σημασία αν θα έχει τερματίσει τρίτος ή τέταρτος στην κατάταξη, καθώς ο Κυπελλούχος κερδίζει το εν λόγω εισιτήριο.

Ωστόσο, καθώς ο «τελικός» της τρίτης θέσης προηγείται χρονικά. Έχει τη μεγάλη σημασία του καθώς διακυβεύεται ποια ομάδα θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League και ποια στα προκριματικά του Conference League.

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για τέταρτη φορά φέτος. Με τον ΠΑΟΚ να έχει μία νίκη (1-2 στην κανονική περίοδο στο Φάληρο). Τον Ολυμπιακό επίσης μία νίκη (3-1 στα Playoffs στο Φάληρο). Ενώ το παιχνίδι της Τούμπας στην κανονική περίοδο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στα τελευταία 10 μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μόλις σε 2 υπήρχε No Goal. Ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να νικήσει στην Τούμπα τον Ολυμπιακό στις 4 τελευταίες επισκέψεις του.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Έξαλλοι με Ευαγγέλου και… ελληνικό ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταγγέλει για μια ακόμα φορά την συμμορία που διοικεί την ΕΠΟ. Η οποία όρισε Έλληνα διαιτητή παρά τα συμφωνηθέντα και ενώ μιλάμε για αγώνα που κρίνει την τελική κατάταξη της βαθμολογίας και πιθανότατα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τα έσοδα των ομάδων την επόμενη σεζόν.

Δεν έχει πια κανένα νόημα η προσπάθεια να ορθοποδήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με αυτούς που το έχουν στα χέρια τους και το έχουν μετατρέψει σε παγκόσμιο ανέκδοτο! Δυστυχώς για όσους συμμετέχουμε είναι απλώς μια ελληνική τραγωδία.

Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα στην Ιστορία της Super League ρίχνει αυλαία με μια ακόμα προκλητική και ντροπιαστική απόφαση-ορισμό, που ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ και πάλι τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Με Ελληνα διαιτητή και με VAR απο την Πορτογαλία, άνθρωπο του Υπεύθυνου της ΚΕΔ για το VAR Πορτογάλου κ. Βαρέλα, του οποίου το ρόλο γνωρίζουν οι πάντες!

Το Πρωτάθλημα της Μεζούρας, των δήθεν μεθυσμένων Πολωνών διαιτητών (με 0% σε αλκοτέστ της Ελληνικής Αστυνομίας), των καμικάζι – διαιτητών Κέλετ, Νταμπάνοβιτς και Μάσα, του Τζουχίν Τζάγια και των Σιδηρόπουλου και Διαμαντόπουλου, των εκλεκτών των «εργαλείων» Μπένετ και Μάνταλου. Το Πρωτάθλημα με τις διαιτησίες – εγκλήματα και τα VAR με τις αλλοιωμένες γραμμές, τελειώνει με μια ακόμα πρόκληση για κάθε σκεπτόμενο φίλαθλο.

Όσα συνέβησαν αυτή τη χρονιά στο αλλοιωμένο και στιγματισμένο αυτό Πρωτάθλημα, αλλά και στην κωμωδία του Κυπέλλου Ελλάδος -και όχι μόνον αυτά- θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε Συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την οποία θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας και τους υγιείς φιλάθλους για ό,τι έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δυστυχώς βρίσκεται σε σήψη.

Ταυτόχρονα θα υπάρξει ενημέρωση και για τις νομικές μας ενέργειες. Αφού η μόνη λύση για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τους λαθρέμπορους, τους ποινικούς, τους στοιχηματζήδες και τους παρανόμους είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη!».

.Ολυμπιακος Live Streaming

Ευαγγέλου στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού με Πορτογάλο στο VAR!

Δεν κατάφερε τελικά να βρει elite διαιτητή η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας. Στέλνει τον διεθνή Άγγελο Ευαγγέλου, με τον Πορτογάλο -μη διεθνή- Αντρέ Ναρκίσο στο VAR.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος.

Το… σύστημα “Έλληνες στο χορτάρι-ξένοι στο VAR” φαίνεται ότι άρχισε να εφαρμόζεται από τώρα από τον Στιβ Μπένετ. Παρότι φέρεται να έγινε προσπάθεια για να βρεθεί διαιτητής από την elite κατηγορία της UEFA για να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τελικά ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου. Με τον Πορτογάλο Αντρέ Ναρκίσο να βρίσκεται στο VAR, ο οποίος πάντως δεν είναι διεθνής. Ο Ναρκίσο είχε επίσης χρέη Video Assistant Referee τη φετινή σεζόν και στο ΑΕΚ-Άρης 3-0 της κανονικής περιόδου. Βοηθοί του Αθηναίου ρέφερι θα είναι οι Κωσταράς, Μεϊντάνας, με τέταρτο τον Γκάμαρη και AVAR τον Νικολακάκη.

Μόνο Έλληνες στα δύο άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής. Ο Τζήλος στο Παναθηναϊκός-Άρης, με τους Απτόσογλου, Καραγκιζόπουλο βοηθούς. 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Τσαγκαράκη, Μπουξμπάουμ.

Το ΑΕΚ-Βόλος θα διευθύνει ο Μανούχος, με την Κουρομπύλια και τον Σπυρόπουλο βοηθούς. 4ος ο Μαλούτας και στο VAR οι Παπαδόπουλος, Παπαδάκης.

Τελικά… Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου – Ανοιχτό για παρουσία μαθητών!

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (24/5, 20:30) αποφάσισε τελικά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Ο αριθμός των προσκλήσεων – Ανοιχτό για μαθητές ως 13 ετών. Stand by το Ελμπασάν…

Μετά από μία… περιπλάνηση πολλών εβδομάδων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης -κι όχι μόνο- η ΕΠΟ αποφάσισε τελικά να διεξαχθεί εντός συνόρων ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, στο μοναδικό γήπεδο που ήταν σύμφωνο με την προκήρυξη της διοργάνωησης. Κι αυτό είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου!

Η απόφαση ελήφθη στην στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Είχε προηγηθεί άλλωστε η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου προς την ΕΠΟ και δη τον Παναγιώτη Μπαλτάκο. Στην οποία ανέφερε ότι ανακαλεί την προηγούμενη απόφασή του και παραχωρεί τελικά το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στις 20:30, με τους όρους που θέτει η διοίκηση του σταδίου.

Αν, πάντως, για οποιονδήποτε λόγο, μη προβλέψιμο, δεν μπορέσει να γίνει ο τελικός εκεί στην συγκεκριμένη ημερομηνία, θα διεξαχθεί στο Ελμπασαν της Αλβανίας!

Ο αγώνας βεβαίως θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Οι δύο ομάδες θα λάβουν από 20 προσκλήσεις, ενώ 50 θα λάβει η ΕΠΟ για τους χορηγούς της. Παρούσα επίσης θα είναι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Ενώ υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο ελεύθερης εισόδου μαθητών ως 13 ετών.

Με την απόφαση μειοψήφισαν τα μέλη της ΕΕ, Κουπτσίδης και Δημητρίου, ενώ απών ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που νωρίτερα είχε στείλει επιστολή στην Ομοσπονδία για τον τελικό του Κυπέλλου, απαιτώντας να τηρηθεί η προκήρυξη.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News