Ολυμπιακος - Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/04)

Ολυμπιακος - Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/04)

Ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση απέναντι στον Βόλο.

Ολυμπιακος – Βολος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:00) για την 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Τέλος στο αρνητικό σερί του αναζητά ο Ολυμπιακός. Ο οποίος έπειτα από τις 3 ήττες που υπέστη στα Playoffs, θέλει μόνο το «τρίποντο» απέναντι στον Βόλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-0) και την ΑΕΚ στο Φάληρο (1-3), ηττήθηκαν και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη (2-1), μένοντας κολλημένοι στους 63 βαθμούς και στο -12 από την κορυφή.

Αυτές οι 3 συνεχόμενες ήττες είναι αρνητικό ρεκόρ 6 ετών. Καθώς το 2017 ήταν η τελευταία φορά με τέτοιο σερί (1-0 από ΑΕΚ, 1-0 από Πανιώνιο, 2-0 από ΠΑΟΚ).

.Super League Live Streaming

Θέλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Ζητούμενο είναι η επιστροφή στις νίκες για τους Πειραιώτες που βρίσκονται σε κρίση με μόλις 7 κερδισμένους βαθμούς στα Playoffs. Ο μοναδικός στόχος που έχουν είναι να διασφαλίσουν τουλάχιστον την 3η θέση, καθώς ο ΠΑΟΚ ακολουθεί στο -3.

Οι Θεσσαλοί από την άλλη επιζητούν ένα αξιοπρεπές φινάλε στο μίνι πρωτάθλημα. Σε μια σεζόν, όπου με την παρουσία τους στα Playoffs την έχουν καταστήσει ήδη επιτυχημένη.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου σε 6 αγώνες έχει καταφέρει να πάρει μόλις ένα βαθμό, με το 0-0 στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ενώ στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια έχει ισάριθμες ήττες με απολογισμό 2-13 γκολ.

Κακή αμυντική επίδοση που του έχει κοστίσει έχει και ο Ολυμπιακός, με παθητικό 10 τερμάτων στα Playoffs. Το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο κράτησε το μηδέν ήταν στο 0-3 του Πανθεσσαλικού.

Ο Ολυμπιακός σε 9 αγώνες δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Βόλο ανεξαρτήτως έδρας. Καθώς μετράει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ωστόσο μία εξ αυτών ήταν στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στο Φάληρο (1-1), για να ακολουθήσουν δύο ευρείες νίκες στο Πανθεσσαλικό (0-4, 0-3).

.Olympiacos Live Streaming

Ολυμπιακος – Βολος Live Streaming: Χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων!

Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των Θυρών και πρόστιμο 72.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για το ντερμπι με την ΑΕΚ. Κεκλεισμένων με Παναθηναϊκό, εκτίει τη νέα χρονιά.

Οι πληροφορίες ανέφεραν για το κίνδυνο τιμωρίας του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”  μετά το “ντου” των οπαδών του στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ   και το ενδεχόμενο να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σε μία εβδομάδα από τώρα, για την προτελευταία αγωνιστική των play off.

Οι “ερυθρόλευκοι” το μεσημέρι της Παρασκευής τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Επιπλέον πρόστιμο 72.500 ευρώ οι 60.000 από τις οποίες είναι για το “ντου” των οπαδών του.

Ετσι, εκτός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα χρωστάει και μία αγωνιστική για την επόμενη περίοδο, εφόσον η ποινή δεν αλλάξει στην Εφέσεων.

Να σημειωθεί τέλος, ότι δεν υπάρχει αναφορά (ούτε ποινή) στο διατακτικό για την επίθεση στο διαιτητή Μάσα. Παρά το γεγονός ότι έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα από τον Ιταλό ρέφερι.

Olympiacos Live Streaming

Ρατσκόφσκι: «Κατασκευασμένο το ηχητικό, δεν ξέρω καν το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού»

Ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφσκι τρεις εβδομάδες μετά το σκάνδαλο που οδήγησε στην αντικατάσταση του στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο 39χρονος ρέφερι μιλώντας στην πολωνική ιστοσελίδα sport.pl, αμφισβήτησε την ποιότητα του ηχητικού ντοκουμέντου στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου διαπληκτίζονταν με δύο Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους.

«Το ηχητικό δημιουργήθηκε για  για να με συκοφαντήσουν προκαλώντας χειραγώγηση. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι που είναι κατασκευασμένο. Σε φτύνουν στο πρόσωπο, σε προκαλούν βρίζοντας την οικογένεια σου και σε σπρώχνουν καταγράφοντας τότε τη συνομιλία».

Ο Ρατσκόφσκι παράλληλα διέψευσε πως κατά την διάρκεια της πτήσης για Αθήνα αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Δεν έγινε καμιά κουβέντα στο αεροπλάνο, για την Λεχ Πόζναν και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Δεν γνωρίζω καν το όνομα του».

Ολυμπιακός: Άμεσα οι αλλαγές στην ΠΑΕ – Συνεχίζονται οι επαφές για τον πάγκο

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα αλλαγές σε διοίκηση και Ρέντη.

Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, σε όλα τα επίπεδα, όπως είχε γίνει και το 2018. Προτεραιότητα αποτελεί η πρόσληψη προπονητή, αλλά ανακατατάξεις αναμένονται στη διοίκηση και τον Ρέντη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως των Σπορ», η απόφαση του ιδιοκτήτη των «ερυθρόλευκων» είναι να υπάρξουν αλλαγές προσώπων σχεδόν σε κάθε πόστο και να μπει νέο αίμα στην ομάδα. Μάλιστα, οι αλλαγές θα ανακοινωθούν πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Γι’ αυτό την Πέμπτη έκανε μια σειρά από επαφές με ανθρώπους της ομάδας, μεταξύ των οποίων και με τον Ζοζέ Ανιγκό. Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός δεν ήταν παρών στην προπόνηση και το μέλλον του στον πάγκο είναι αβέβαιο.

Παράλληλα, η συζήτηση του Μαρινάκη με τον Άλφρεντ Σρέντερ πήγε καλά, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία, μιας και ο Ολλανδός δεν ήταν θετικός στο να αναλάβει άμεσα καθήκοντα και να κάτσει στον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Από εκεί και πέρα, στο κάδρο βρίσκεται και η περίπτωση του Ντιέγκο Μαρτίνες που δουλεύει στην Τίγκρες, ενώ πάντα στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο.

Ολυμπιακός: Θέλει από τώρα τον Σρόιντερ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση που είχε με τον Άλφρεντ Σρόιντερ του ζήτησε να αναλάβει από τώρα τον Ολυμπιακό, αλλά ο ξένος τεχνικός θέλει να αναλάβει μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ακόμα.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα, μετά τη φετινή αποτυχία τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Ο ιδιοκτήτης των ερυθρολεύκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, συναντήθηκε με τον υποψήφιο προπονητή,  Άλφρεντ Σρόιντερ. Στη χθεσινή συνάντηση τους λοιπόν ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων ζήτησε από τον Σρέντερ να αναλάβει άμεσα την ομάδα και να κάτσει στον πάγκο στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος.

Ο Σρόιντερ ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και ζήτησε να αναλάβει από το καλοκάιρι. Μάλιστα αυτή τη στιγμή μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Ολυμπιακος – Βολος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News