Βολος - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (23/3)

Βόλος- Άρης Live streaming

Κρίσιμη αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Βολος – Αρης Live Streaming | Aris Live Streaming:

Ο Βόλος υποδέχεται τον Άρη στο Πανθεσσαλικό (17:30) για την 5η αγωνιστική των Playoffs. Σε ένα παιχνίδι-τελικό για την 5η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Βόλος και Άρης δεν συμπληρώνουν απλώς τα Playoffs, αλλά έχουν τον δικό τους μεγάλο στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη. Κάτι που θα το καταφέρει όποια ομάδα εκ των δύο τερματίσει στην 5η θέση της κατάταξης.

Σε τέσσερις αγώνες στο μίνι πρωτάθλημα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν έναν βαθμό έκαστος. οι Βολιώτες με το 0-0 στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και οι «κίτρινοι» με το 2-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Έτσι η μεταξύ τους απόσταση έχει μείνει αναλλοίωτη στον έναν βαθμό. Όπως ήταν στο φινάλε της κανονικής περιόδου, με τον Άρη να έχει 41 και τον Βόλο 40 βαθμούς αντίστοιχα.Super League Live Streaming

Τελικός για την 5η θέση

Τώρα έφτασε η ώρα της αλήθειας, με την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό να είναι «τελικός» για την 5η θέση και την ευρωπαϊκή έξοδο. Αν δεν προκύψει κάποιο άλλο αποτέλεσμα που να αλλάξει τις ισορροπίες, στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις θα κριθούν τα πάντα.

Πριν τη διακοπή για το Πάσχα ο Βόλος αναστατώθηκε με την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη ο Μπόρις Κλέιμαν, αλλά και ο Ροντρίγκο Εσκοβάλ. Οι δυο τους τέθηκαν εκτός ομάδας και δεν υπολογίζονται από τον Κώστα Μπράτσο.

Ο Άρης από την πλευρά του δε θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Καθώς, οι Θεσσαλοί έχουν ανακοινώσει πως δεν θα διαθέσουν εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, θα έχει στο χορτάρι τον Ματέο Γκαρσία που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις για να τεθεί στη διάθεση του Απόστολου Τερζή.

Elite Γερμανός στην Τούμπα, Elite Ιταλός στο Καραϊσκάκη!

Από το πάνω ράφι οι διαιτητές που επέλεξε η ΚΕΔ για τα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής. Με τον Ντάνιελ Ζίμπερτ να σφυρίζει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και τον Νταβίντε Μάσα το Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Σπουδαίες σφυρίχτρες στα δύο μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής στα πλέι οφ της Superleague. Η ΚΕΔ φέρνει Elite διαιτητές από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε Τούμπα και Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο 38χρονος Γερμανός Ντάνιελ Ζίμπερτ. Με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιαν Ζάιντελ, Ράφαελ Φόλτιν. Ως 4ος ο Σιδηρόπουλος και στο VAR ο Σάσα Στέγκενα με τον Θ.Μωυσιάδη.

Το Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα διευθύνει ο 41χρονος Ιταλός Νταβίντε Μάσα. Με βοηθούς τους Αλέσιο Μπέρτι, Φίλιπο Μπερτσίλι. Ως 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Μάρκο Πιτσίνι με τον Κωσταρά.

Ζίμπερτ και Μάσα μάλιστα συνδέονται με έναν “κοινό” ορισμό. Αφού, ο πρώτος σφύριξε τον προημιτελικό του Conference Άντερλεχτ-Άλκμααρ (2-0) την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Ιταλός ορίστηκε στη ρεβάνς!

Από εκεί και πέρα διεθνείς ορίστηκαν σε δύο άλλα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Το Βόλος-Άρης θα διευθύνει ο Ευαγγέλου (VAR Ζμπάλας) και το Λεβαδειακός-Ιωνικός ο Μανούχος (VAR ο Παπαπέτρου). Επιπλέον στο ΟΦΗ-Αστέρας ορίστηκε ο Πολυχρόνης (VAR ο Γκάμαρης). Στο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός ο Κατοίκος (VAR ο Διαμαντόπουλος). Και στο Λαμία-Ατρόμητος ο (διεθνής) Παπαδόπουλος (VAR ο Τσακαλίδης).

Αποκάλυψη σοκ από Μπαντή: «Πρώην παίκτης του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας»

Ο Γιώργος Μπαντής μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook προχώρησε σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην τερματοφύλακας και νυν πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, αναφέρει:

«Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, παρότι υπάρχει ψηφισμένος και σε ισχύ νόμος του κράτους (Ν.3606/2007 αρ.86 παρ.13), έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Επιτέλους, εφαρμόστε τον νόμο πριν να είναι αργά…».

Σαφώς και τα όσα επισημάνει είναι πολύ σοβαρά και πρέπει άμεσα να τα λάβουν υπόψιν οι αρμόδιοι, ενώ είναι ξεκάθαρο από τα όσα αναφέρει πως σε πρώτο επίπεδο ευθυνών μπαίνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης που για μία ακόμα φορά και σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα κωφεύει για κάτι που θα έπρεπε να έχει εδώ και καιρό δοθεί λύση από τη στιγμή που η απόφαση έχει ψηφιστεί και αποτελεί νόμο του κράτους.

Βολος – Αρης Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/19_3_2023_17_30_volos_olympiacos/47-1-0-29106

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News