Ολυμπιακος - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (23/04)

Ολυμπιακός - ΑΕΚ live streaming

Ολυμπιακός και ΑΕΚ τίθενται αντιμέτωποι ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming | Olympiacos – AEK Live Streaming:

Μεγάλο και πολύ σημαντικό ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00) για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Παρά τη νίκη του με 2-1, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet λόγω της ήττας με 3-0 στο πρώτο ματς. Τώρα ψάχνει εκδίκηση σε έναν πρόωρο «τελικό» για τη μάχη του τίτλου της Super League.

Η «Ένωση» συγκατοικεί στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό (69β.) και θέλει να παραμείνει σε θέση ισχύος για την κούπα του πρωταθλητή. Από την άλλη, οι Πειραιώτες παίζουν πιθανότατα το τελευταίο τους χαρτί. Βρίσκονται ήδη στο -6 (63β.) από την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

.Super League Live Streaming

Να επιστρέψει ο Ολυμπιακός, να ξεφύγει θέλει η ΑΕΚ

H ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος πρόσφατα αντικατέστησε τον Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, κέρδισε στα τελευταία δύο ματς κόντρα στην ΑΕΚ (2-1 για το Κύπελλο εντός έδρας, 3-1 για το πρωτάθλημα εκτός έδρας). Θέλει να αφήσει πίσω της τη κακή εμφάνιση στο ντέρμπι της Λεωφόρου, που έφερε μοιραία την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν η τελευταία συμμετοχή του Χάμες Ροντρίγκες με τα «ερυθρόλευκα», αφού ο Κολομβιανός αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν τρεις σερί νίκες στα πλέι-οφ της Super League (3-1 τον Άρη, 1-0 το Βόλο, 1-0 τον ΠΑΟΚ) και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Ο Σέρχιο Αραούχο τέθηκε νoκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν και ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για το κενό του αρχηγού της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν κομβικός σε όλα τα επίπεδα.

Σε ό,τι αφορά την προϊστορία, τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια συνδυάστηκαν με Over 2,5 γκολ και Goal/Goal. Επίσης, ο Ολυμπιακός είναι αήττητος για εννιά συνεχόμενα παιχνίδια ως γηπεδούχος κόντρα στην ΑΕΚ. Σε αυτό το διάστημα, οι «ερυθρόλευκοι» μέτρησαν εφτά νίκες και μόλις δύο ματς έληξαν ισόπαλα. H τελευταία νίκη της ΑΕΚ στο Φάληρο καταγράφηκε το 2018 (2-1), όταν η «Ένωση» κατέκτησε τελικά τον τίτλο στη Super League.

.ΑΕΚ Live Streaming

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming: Elite Γερμανός στην Τούμπα, Elite Ιταλός στο Καραϊσκάκη!

Από το πάνω ράφι οι διαιτητές που επέλεξε η ΚΕΔ για τα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής. Με τον Ντάνιελ Ζίμπερτ να σφυρίζει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, Και τον Νταβίντε Μάσα το Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Σπουδαίες σφυρίχτρες στα δύο μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής στα πλέι οφ της Superleague. Η ΚΕΔ φέρνει Elite διαιτητές από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε Τούμπα και Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο 38χρονος Γερμανός Ντάνιελ Ζίμπερτ. Με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιαν Ζάιντελ, Ράφαελ Φόλτιν. Ως 4ος ο Σιδηρόπουλος και στο VAR ο Σάσα Στέγκενα με τον Θ.Μωυσιάδη.

Το Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα διευθύνει ο 41χρονος Ιταλός Νταβίντε Μάσα. Με βοηθούς τους Αλέσιο Μπέρτι, Φίλιπο Μπερτσίλι. Ως 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Μάρκο Πιτσίνι με τον Κωσταρά.

Ζίμπερτ και Μάσα μάλιστα συνδέονται με έναν “κοινό” ορισμό. Ο πρώτος σφύριξε τον προημιτελικό του Conference Άντερλεχτ-Άλκμααρ (2-0) την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Ιταλός ορίστηκε στη ρεβάνς!

Από εκεί και πέρα διεθνείς ορίστηκαν σε δύο άλλα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Το Βόλος-Άρης θα διευθύνει ο Ευαγγέλου (VAR Ζμπάλας) και το Λεβαδειακός-Ιωνικός ο Μανούχος (VAR ο Παπαπέτρου). Επιπλέον στο ΟΦΗ-Αστέρας ορίστηκε ο Πολυχρόνης (VAR ο Γκάμαρης). Στο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός ο Κατοίκος (VAR ο Διαμαντόπουλος). Στο Λαμία-Ατρόμητος ο (διεθνής) Παπαδόπουλος (VAR ο Τσακαλίδης).

Olympiacos Live Streaming

Μαρινάκης σε ΕΠΟ-ΚΕΔ-UEFA: «Σεβαστείτε τις ομάδες, βάλτε elite διαιτητές!»

Με επιστολή του σε ΚΕΔ-ΕΠΟ την οποία κοινοποίησε και στην UEFA, ο πρόεδρος της SL Βαγγέλης Μαρινάκης ζητά να οριστούν elite διαιτητές για τα εναπομείναντα ματς των playoffs.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην επιστολή του προέδρου του Ολυμπιακού και της Superleague:

Κύριοι,
Την προσεχή Κυριακή 23.04.2023 διεξάγονται στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής των play off της  Supreleague 1 οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΟ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε πόσο μεγάλη είναι  η βαθμολογική σημασία και η κρισιμότητα των αγώνων αυτών.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε με την αρωγή και τη συνδρομή της UEFA να προβείτε στον ορισμό αλλοδαπών Διαιτητών από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA προκειμένου να διευθύνουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Σας επισημαίνουμε ότι έχετε υποχρέωση – από τη θέση που κατέχει ο καθένας εξ υμών – να σεβαστείτε και το Πρωτάθλημα και τις διαγωνιζόμενες ομάδες εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την τέλεση των αγώνων.

«Παίζει ο Ρεμπρόφ για Ολυμπιακό» – Τι αναφέρουν οι Αράβες για τους μάνατζερ του

Παίζει δυνατά η υποψηφιότητα Ρεμπρόφ στον Ολυμπιακό σύμφωνα με αραβικά ΜΜΕ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν και τα πρώτα ονόματα που έχουν γραφτεί, είναι δεδομένο πως «παίζουν». Οι Πειραιώτες εξέτασαν την περίπτωση του Ισραηλινού Μπαχάρ. Όμως, ετοιμάζει βαλίτσες για τη Σερβία με αποδοχές κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα. Υπήρξε και υπάρχει ανοικτή γραμμή με τον Τζενάρο Γκατούζο, τον οποίο, όμως, δεν βλέπουν με καλό μάτι οι οπαδοί της ομάδας. Επίσης, όπως φαίνεται και με βάση τα όσα αναφέρουν οι Άραβες υπάρχει… θέμα και με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ. Οι Άραβες, μάλιστα, αναλύουν κάποια σημαντικά δεδομένα που μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους ειδικά σε μανατζερικό επίπεδο.

Ο Ρεμπρόφ εκπροσωπείται από γραφείο που έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται με την οικογένεια Μαρινάκη τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη Νότιγχαμ.

Ο Στιβ Κούπερ και ο Πέδρο Μαρτίνς εκπροσωπούνται ή εκπροσωπήθηκαν από το Base. Επίσης το ίδιο γραφείο έκλεισε το deal με τον Ιν Μπέομ Χουάνγκ.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρουν οι Άραβες, σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει και η επιθυμία του Ουκρανού τεχνικού. Αναφέρεται πως ο Ρεμπρόφ θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη μετά από μία διετία στην Αλ Άιν. Τώρα για το τι ζητεί ο Ουκρανός από τις ομάδες; Είναι δεδομένο πως θέλει όλο το σταφ μαζί του. Έχει 4 συνεργάτες εκ των οποίων οι δύο είναι από την Ιβηρική και ζητεί περίπου δύο εκατ. ευρώ. Ωστόσο οι Άραβες θεωρούν δεδομένο πως θα πέσει.

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News