Ερυθρος Αστερας - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (06/3)

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Live Streaming

Να σφραγίσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός.

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα της Euroleague. Tην Πέμπτη (20:00) αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με ρεκόρ 23-9 και 10-6 εκτός έδρας έχει μία παραπάνω νίκη από τις Μπαρτσελόνα (22-10) και Ρεάλ Μαδρίτης (22-10). Πλέον, μένουν λεπτομέρειες για να σφραγίσει την πρωτιά στη regular season.

Ο Ερυθρός Αστέρας με ρεκόρ 15-17 και 9-5 μέσα στο «σπίτι» του δεν έχει καμία ελπίδα για να μπει στην οκτάδα. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί αδιάφορος στο ματς με τους Πειραιώτες.

.Euroleague Live Streaming

Χωρίς άγχος ο Ερυθρός Αστέρας

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Live Streaming: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική νίκησε στο ελληνικό clasico τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με 81-73. Έτσι, με το ροζ φύλλο έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο «αιώνιο» ντέρμπι οι Γουόκαπ, Βεζένκοφ και Μπλακ έκαναν σπουδαία δουλειά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Μάλιστα, ο Μπλακ έσπασε τα κοντέρ στη στατιστική με (21 π.) και ουσιαστικά κάλυψε τη μέτρια εμφάνιση του Φαλ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε επίπεδο Euroleague, ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει άλλες 12 φορές τους Σέρβους και προηγείται με 7-5 στις νίκες. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ ο Αστέρας έκανε καταπληκτική εμφάνιση στην επίθεση και έφυγε νικητής από τον Πειραιά με 86-90.

Ουόκαπ: «Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Τόμας Ουόκαπ αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, αλλά και στο μέλλον του μετά από μια πολύ καλή σεζόν που πραγματοποιεί.

Όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Δεν μας απασχολεί το σερί μας, παίζουμε κάθε αγώνα με τον ύψιστο βαθμό συγκέντρωσης. Νιώθω πολύ άνετα, αυτό γίνεται εξαιτίας του τρόπου παιχνιδιού μας, είναι πολύ ευχάριστο. Όταν παίζεις με παίκτες όπως ο Παπανικολάου και ο Σλούκας, είναι απόλαυση. Θα ήταν ωραίο επίτευγμα όμως να πετύχω ένα triple-double. Αν τύχει έτυχε, ποιος νοιάζεται; Ελπίζω κάποια στιγμή στην καριέρα μου να το καταφέρω.

Το μπάσκετ δεν είναι μονόπλευρο, παίζουμε καλή άμυνα. Έχουμε πολλούς τρόπους για να αντιμετωπίσουμε πολλές διαφορετικές άμυνες, γι’ αυτό πληρώνεται ο κόουτς και το επιτελείο του. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά αλλά δεν θα μπαίνουν όλα τα σουτ».

Για το Final Four στο Κάουνας: «Δεν είμαστε κοντά στο Κάουνας, έχουμε ακόμα δρόμο. Κοιτάμε μέρα με την μέρα, δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλός μας στα playoffs. Από ότι φαίνεται θα αργήσετε να με δείτε να ξυρίζομαι…».

Για το μέλλον του: «Μου αρέσει να είμαι εδώ, απολαμβάνω το μπάσκετ και αυτό που έχουμε δημιουργήσει εδώ πέρα.  Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό.  Είμαστε μια αγέλη θυμωμένων και νευριασμένων σκυλιών».

Μπαρτζώκας: «Αυτά τα παιχνίδια τα βλέπουμε πιο πολύ σαν προπόνηση»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχάρη την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τόνισε πως παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στην Καρδίτσα αντιμετωπίζονται ως δυνατή προπόνηση για τη συνέχεια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Τα παιδιά ήταν κουρασμένα, έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια στον Μάρτιο. Πιο πολύ σαν προπόνηση βλέπουμε αυτά τα παιχνίδια. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας που πήρε το πρωτάθλημα, θέλουμε να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Είναι ικανοποίηση η αναγνώριση προς εμάς. Παίζουν ομαδικά και όταν έχουν μεγάλο κίνητρο παίζουν πολύ καλά.

Αυτό που μετράει είναι το τι θα κάνουμε στους επόμενους τίτλους που απομένουν. Αποφασίσαμε να έχουμε τον Φαλ έξω γιατί έπαιξε με ίωση την Παρασκευή, ο ΜακΚίσικ παίζει με ένταση όλη τη σεζόν και ο Ουόκαπ έπαιξε λιγότερα από 10 λεπτά. Το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε χρόνο για προπόνηση. Τα τρίποντα είναι κάτι που θα το βρούμε. Όλα τα παιχνίδια έχουν μεγάλη σημασία και παίζεις τελικούς από τον Οκτώβριο στην Ευρώπη».

Βεζένκοφ: «Ξεπέρασα τον ημιτελικό στο Βελιγράδι, 100% έτοιμοι στα πλέι οφ με οποιονδήποτε αντίπαλο»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, αλλά και για τη συνέχεια στα πλέι οφ.

Για τον Ουόκαπ: «Αυτό που έκανε ήταν εξωπραγματικό. Παίζει στα κόκκινα, είναι πάρα πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, όπως και ο Μπλακ που έκανε σημαντική δουλειά. Πάντα κάποιος θα βγει μπροστά. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι με αρκετά λάθη. Ο ρυθμός ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, εμείς βγάλαμε αντίδραση στη συνέχεια. Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ»

Για τον εαυτό του: «Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Πρέπει να συνεισφέρεις με κάθε τρόπο. Ξεκινάμε πάντα από την άμυνα. Το πιο σημαντικό είναι να τελειώσουμε καλά την κανονική περίοδο.

Καλύτερα να μην μπουν σήμερα τα σουτ και να μπουν στα πλέι οφ. Ίσως έχουμε σταματήσει να παίζουμε με τόση ένταση σε σχέση με την αρχή. Δε βασιζόμαστε μόνο στο σουτ. Ποτέ δεν ήταν αυτή η φιλοσοφία μας. Σε κάποιο ματς θα βάλουμε 110 πόντους, σε άλλο 60, σκοπός είναι να κερδίζουμε και με τους δύο τρόπους. Η άμυνα είναι αυτή που μας οδηγεί.

Δουλεύω τα σουτ μου και από τα 8-9 μέτρα. Προσπαθούμε να το τελειοποιήσουμε και να μπαίνει πιο συχνά. Με τον Ουόκαπ έχουμε πολύ καλή σχέση και εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Προσπαθούμε να διαβάσουμε τον αντίπαλο αν και αυτό δεν αρέσει στον προπονητή μας γιατί μπορεί να χαλάσει κάποιο σύστημα».

Για τα πλέι οφ: «Δε συζητάμε για πιθανούς αντιπάλους στα πλέι οφ. Είμαστε ταπεινοί και διψασμένοι. Όποιος και να είναι θα είμαστε στο 100% έτοιμοι. Έχουμε δρόμο μέχρι το Final Four. Είναι πολύ ανταγωνιστική η Ευρωλίγκα, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος.

Για τον χαμένο ημιτελικό με την Εφές πέρσι: «Εχω ξεπεράσει τον ημιτελικό στο Βελιγράδι, με βοήθησε και το Ευρωμπάσκετ να πάρω κάποιες ευθύνες παραπάνω. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε».

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News