Βολος - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (05/04)

Βολος - ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στον Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα.

Βολος – ΑΕΚ Live Streaming | AEK Live Streaming:

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στον Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα (18:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Playoffs.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της αγωνιστικής στην 2η στροφή των Playoffs, καθώς έφυγε νικήτρια από την Τούμπα με το γκολ του Αραούχο (0-1), αποτέλεσμα που της επέτρεψε να πιάσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και τους 63 βαθμούς.

Για να επανέλθει όμως η ΑΕΚ στην πρώτη θέση, έστω κι ως «συγκάτοικος», χρειάστηκε και η… βοήθεια του Βόλου, που ήταν «δράστης» της έκπληξης της αγωνιστικής.

Οι Θεσσαλοί απέσπασαν ισοπαλία από τους «πράσινους» στη Λεωφόρο (0-0). Χάρη στην απόκρουση του Κλέιμαν στο πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις, χαρίζοντας ένα… καλοδεχούμενο δώρο στην ΑΕΚ.

Τώρα η «Ένωση» δοκιμάζεται στο Πανθεσσαλικό απέναντι στους Βολιώτες. Φυσικά, στοχεύει σε άλλη μία νίκη. Θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση, σε μια κούρσα τίτλου με ανατροπές και εξαιρετικά λεπτές ισορροπίες.

.Super League Ελλάδας Live Streaming

Να «εξαργυρώσει» τη νίκη με τον ΠΑΟΚ

Για τους «κιτρινόμαυρους» είναι ζητούμενο να κεφαλαιοποιήσουν το σπουδαίο «διπλό» κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θέλουν να επαναλάβουν τη νίκη τους στην κανονική περίοδο στο ίδιο γήπεδο (0-4).

Ο Βόλος από την πλευρά του έδειξε κόντρα στον Παναθηναϊκό πως δεν φοβάται τις δύσκολες αποστολές. Θέλει να κυνηγήσει μέχρι το τέλος το ευρωπαϊκό εισιτήριο, στην άτυπη μονομαχία με τον Άρη για την 5η προνομιούχο θέση.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου με 40 βαθμούς ακολουθεί τους Θεσσαλονικείς σε απόσταση αναπνοής (41) και στοχεύει σε νέα επιτυχία. Αυτή τη φορά κόντρα στην επίσης πρωτοπόρο, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες ευρωπαϊκής εξόδου.ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ

Στην αναμέτρηση του Βόλου η ομάδα του Αλμέιδα θα έχει προβλήματα με απουσίες. Συγκεκριμένα, από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ προέκυψαν τραυματισμοί και συγκεκριμένα οι Άμραμπατ και Σιντιμπέ, οι οποίοι διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρούνται από θλάση σε δεξί τετρακέφαλο και γαστροκνήμιο αντίστοιχα.

Οι δύο φετινές αναμετρήσεις τους μοιράστηκαν και μάλιστα με νίκες των φιλοξενούμενων. Ο Βόλος επικράτησε στη Ριζούπολη (0-1), ενώ οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν στο Πανθεσσαλικό (0-4).

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 11 φορές σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας Novibet, με την ΑΕΚ να μετρά 6 νίκες, τον Βόλο 4, ενώ έχει προκύψει μία ισοπαλία.

Από εκεί και πέρα, στη Λεωφόρο συνεχίστηκε το σερί με No Goal για τον Βόλο για τέταρτο παιχνίδι, την ώρα που η ΑΕΚ στην τελευταία δεκάδα αγώνων της έχει μόλις ένα με G/G (σ.σ. στο 1-3 με τον Ολυμπιακό). AEK Live Streaming

ΑΕΚ: Με δύο στόπερ στον Βόλο – Εκτός έμεινε και ο Μήτογλου

Λαβωμένη στο αμυντικό κομμάτι η ΑΕΚ. Εκτός αποστολής και ο Μήτογλου λόγω ίωσης.

Με πολλές απουσίες στον Βόλο η ΑΕΚ. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αποτελεί ο Σίμος Μήτογλου λόγω ίωσης. Και η απουσία του οποίου έρχεται να προστεθεί σε εκείνες των Αρόλντ Μουκουντί και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ από την αμυντική γραμμή της Ένωσης.

Ταυτόχρονα, εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Ένωσης έμεινε και ο Νόρντιν Άμραμπατ που αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Τούμπας το οποίο ξεκίνησε βασικός, αλλά και ο φορ, Τομ Φαν Βέερτ.

Τουλάχιστον επιστρέφει ο Φερνάντες που υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά.

Ντέμης: «Αν η ΑΕΚ νικήσει Βόλο και Άρη, θα είναι το ισχυρότερο φαβορί – “Ζωγραφιά” το γκολ του Αραούχο»

«Αν η ΑΕΚ νικήσει Βόλο και Άρη, θα είναι το ισχυρότερο φαβορί για το πρωτάθλημα. Η νίκη στην Τούμπα είναι η μεγαλύτερη στο πρωτάθλημα και ίσως να κρίνει τον τίτλο». Είπε στο σχόλιό του για το ντέρμπι της Τούμπας και όχι μόνο στο «Monday FC» στη NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Η ΑΕΚ φάνηκε μέσα στην Τούμπα πνευματικά είναι πιο έτοιμη, από όλους είναι καλύτερη και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι», είπε ακόμη ο Ντέμης.

«Μπορούν να φανούν πράγματα από την 4η αγωνιστική παρότι η ΑΕΚ έχει στη συνέχεια 4 ντέρμπι», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης και επέμεινε: «Αν κάνει δύο νίκες, τότε οι πιθανότητες να χάσει το πρωτάθλημα θα είναι λίγες. Πάντα, πάντως θα είναι όλα ανοικτά»

«Η ΑΕΚ μπήκε στο β’ για να πάρει το ματς και όχι να καταστρέψει το ματς του ΠΑΟΚ. Παρότι γνώριζε ότι ο ΠΑΟ είχε μείνει στο Χ και τη βόλευε, ενδεχομένως, η ισοπαλία. Η ΑΕΚ μπήκε για να παίξει το παιχνίδι της. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

 Ξεκάθαρος για το γκολ του Αραούχο ο Ντέμης

«Το γκολ του Αραούχο είναι ζωγραφιά», είπε και έσπευσε να μιλήσει για την ασίστ του Μάνταλου. «Είναι σπάνιος παίκτης ο Μάνταλος, δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να βγάζει τέτοια εκπληκτική μπαλιά στην ΑΕΚ», είπε.

Όσο για το τέρμα του Σέρχιο και αν του θυμίζει τον εαυτό του, υπογράμμισε: «Το γκολ που έβαλε ο Αραούχο, δεν θυμίζει εμένα, μπορεί να έχω βάλει. Αλλά είναι γκολ στυλ Αραούχο».

«Η ΑΕΚ μπήκε σαν να έπαιζε στην έδρα της, μπήκε να παίξει το παιχνίδι της και αυτό έκανε…», ανέφερε ξανά ο Ντέμης και έσπευσε να μιλήσει για τον Κουλμπάκοφ.

«Έψαχνα να βρω γιατί ακυρώθηκε το γκολ και πιστεύω ότι ούτε ο Κουλμπάκοφ ξέρει γιατί ακυρωσε το γκολ», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Άρχισα να στεναχωριέμαι και τι θα γίνει φέτος με δεδομένη και την κακή διαιτησία στο ματς ΑΕΚ – ΠΑΟ».

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Με Μελισσανίδη στον Βόλο η ΑΕΚ!

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη θα αγωνιστεί την Τετάρτη (5/4) στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο η ΑΕΚ!

Το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (0-1) ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ που στρέφει την προσοχή της στο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό παρουσία Μελισσανίδη.

Η ΑΕΚ κινείται σε ρυθμούς Βόλου. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι στο ματς του Πανθεσσαλικού θα είναι «παρών» ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης θα ταξιδέψει στη Θεσσαλία και θα βρεθεί στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού για να δει το ματς με τον Βόλο. Με την παρουσία του, ενδεχομένως, θέλει να ντοπάρει τους παίκτες για να κάνουν το «διπλό».

Να θυμίσουμε πως παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα. Μίλησε με τους παίκτες με το στιγμιότυπο με τον Πέτρο Μάνταλο να είναι χαρακτηριστικό.

Βολος – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News