Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (05/4)

Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ Live Streaming 17/10

Να μαζέψουν τα κομμάτια τους θέλουν άμεσα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Olympiakos-PAOK Live Streaming:

Ένα σπουδαίο ντέρμπι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

O Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης» (21:00), σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη του τίτλου στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό στη δεύτερη «στροφή» των Playoffs και θα παλέψουν για τη νίκη, που θα τους κρατήσει κοντά στη κορυφή και μέσα στο παιχνίδι της κούπας.

.Super League Live Streaming

Έβγαλε τα μάτια του ο Ολυμπιακός, τέλος ο Μίτσελ

Στο παιχνίδι της Κυριακής (2/4), οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 κόντρα στον Άρη. Όμως, τελικά ισοφαρίστηκαν (2-2) μένοντας στους 60 βαθμούς και στο -3 από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό των 63 βαθμών.

Οι Πειραιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία μετά το 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Βόλο. Πλέον, είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν ένα δυνατό αποτέλεσμα, που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Το αποτέλεσμα έφερε γκρίνια και μεγάλες αλλαγές, αφού ο Μίτσελ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. O Ζοσέ Ανιγκό να αναλαμβάνει τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή για το μεγάλο ντέρμπι και, πιθανότατα, για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάλλος θα είναι ο τέταρτος τεχνικός μέσα στη σεζόν για τους «ερυθρόλευκους», μετά τους Πέδρο Μαρτίνς, Κάρλος Κορμπεράν και Μίτσελ.

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Έχει παράδοση ο ΠΑΟΚ

Στην άλλη μεριά, ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε τα στάνταρ του προηγούμενου διαστήματος και ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας με 1-0. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε στους 57 βαθμούς και πλέον απέχει έξι βαθμούς από την κορυφή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για άλλες απώλειες. Φυσικά, ό,τι κι αν συμβεί σχετικά με τη μάχη του τίτλου το ενδιαφέρον παραμένει τεράστιο και για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η προϊστορία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ έχει «χτίσει» εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια στο Φάληρο. Συγκεκριμένα, είναι αήττητος στα τελευταία τρία παιχνίδια του εκεί. Επιπρόσθετα, ο «Δικέφαλος» μετρά δύο νίκες και μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια του στο «Γ.Καραϊσκάκης», ενώ έχει και πέντε σερί ματς με τουλάχιστον ένα γκολ υπέρ του.

Συνολικά πάντως, ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι. Πιο αναλυτικά, μετρά 47 νίκες ως γηπεδούχος απέναντι στον ΠΑΟΚ σε παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στις 12, ενώ εννιά παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Ολυμπιακος Live Streaming

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Γάλλος elite σφυρίζει

Από το… πάνω ράφι ο διαιτητής του μεγάλου ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, με την ΚΕΔ να στέλνει τον Γάλλο elite Φρανσουά Λετεσιέ. Ο γνώριμος Μπόγκναρ στο Άρης-Παναθηναϊκός, Σιδηρόπουλος στο Βόλος-ΑΕΚ.

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν elite διαιτητής από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Super League.

Ο λόγος για τον 33χρονο Φρανσουά Λετεσιέ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Την Κυριακή σφύριξε το Παρί Σ.Ζ.-Λιόν 0-1. Τη φετινή σεζόν διηύθυνε τρεις αγώνες στους ομίλους του Champions League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κιρίλ Μουνιέ, Μεντί Ραμονί, 4ος ο Μανούχος και στο VAR ο Πιέρ Ζελουστέ με τον Κωσταρά.

Στο Άρης-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο γνώριμος Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Τον Γενάρη είχε βρεθεί στο ΠΑΟΚ-Άρης 1-0 και τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Άρης-Ολυμπιακός 2-1. Επίσης πέρυσι σφύριξε το Λαμία-Βέροια 1-1 (18/6/22) στα μπαράζ παραμονής, το Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 (20/3/22) και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0 (5/12/21), ενώ πρόπερσι στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (20/12/20).

Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ-Κόμπορ, 4ος ο Φωτιάς. Στο VAR ο Μπάλας Μπέκερ με τον Νικολακάκη.

Το Βόλος-ΑΕΚ θα διευθύνει ο Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Ψαρρή, 4ο τον Γκορτσίλα και στο VAR τους Κουμπαράκη, Θ.Μωυσιάδη.

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Μαρινάκης, μίλησε με Ανιγκό και παίκτες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Δευτέρα (03/04) και είχε συνομιλία με τον Ζοσέ Ανιγκό, αλλά και τους παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη διεξήχθη η προπόνηση του Ολυμοιακού στο Ρέντη. Ο ιδχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά βρέθηκε στο προπονητθικό κέντρο της ομάδας και τα είπε με τον Ζοσέ Ανιγκό, που διαδέχτηκε τον Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά και τους παίκτες της ομάδας.

Με την παρουσία του ο Μαρινάκης θέλησε να δείξει πως παρά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών οι στόχοι παραμένουν ίδιοι για τον Ολυμπιακό ως το τέλος της σεζόν, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το πέρας των πλέι οφ.

Oλυμπιακός: Ξεκίνησε η προπονητολογία – Ελεύθεροι και μη στα υπόψη

Ο Ολυμπιακός αναζητά προπονητή για τη νέα σεζόν και ήδη πολλά ονόματα «πέφτουν» στο τραπέζι.

Ο Ζοζέ Ανιγκό θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σίγουρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη και ενδεχομένως στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ. Ήδη, η διοίκηση αναζητά προπονητή για τη νέα σεζόν.

Η ονοματολογία έχει ήδη αρχίσει, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βρουν σύντομα τον εκλεκτό για το τιμόνι, ο οποίος θα κάνει τον σχεδιασμό για την ομάδα της επόμενης περιόδου, όπως είχε κάνει με τον Πέδρο Μαρτίνς την άνοιξη του 2018.

Στα πρώτα ονόματα που ακούγονται, είναι κάποιων ελεύθερων τεχνικών, όπως των Ισπανών Μαρθελίνιο και Μπορνταλάς, του Τζενάρο Γκατούζο, αλλά του Ισραηλινού Μπαχάρ, που ετοιμάζεται να πάρει το πρωτάθλημα με τη Μακάμπι Χάιφα και ήδη πολιορκείται από τον Ερυθρό Αστέρα.

Το προηγούμενο διάστημα είχε προταθεί ο Αμερικανός Τζέσι Μαρς, που έχει εργαστεί στο MLS, αλλά και στην Ευρώπη, σε ομάδες όπως οι Σάλτσμπουργκ, Λειψία και Λιντς. Στα υπόψη βρίσκεται και ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος είχε ακουστεί και τον Σεπτέμβριο στο λιμάνι, πριν προτιμηθεί ο Μίτσελ. Σενάριο υπάρχει και για τον Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος δύσκολα θα μείνει στο τιμόνι της Φενέρμπαχτσε. Ο Ολυμπιακός αναμένεται τις επόμενες μέρες να δεχτεί καταιγισμό προτάσεων για προπονητές και καλείται να βρει την καλύτερη λύση.

Ξέσπασμα του Ίνγκι Ίνγκασον

Ξέσπασμα του Ίνγκι Ίνγκασον για τη φάση του γκολ της ΑΕΚ με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να υποστηρίζει πως υπήρχε ξεκάθαρο φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, ενώ αναφέρθηκε με σκληρά λόγια κατά του VAR.

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Νομίζω ότι εμείς το κάναμε δύσκολο, παρασυρθήκαμε και παίξαμε ποδόσφαιρο μιας επαφής, πέσαμε στην παγίδα της ΑΕΚ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι θα μας πιέσει ψηλά, στο δεύτερο ελέγξαμε το παιχνίδι και θα κρινόταν στις λεπτομέρειες το αποτέλεσμα. Το ξέραμε, δεν τα καταφέραμε και μας πικραίνει πολύ.

Για το αν συμφωνεί με το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε περισσότερη πίεση για το παιχνίδι: «Δεν υπήρχε πίεση για καμία από τις δύο ομάδες, ήταν ένα παιχνίδι που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε αλλά δεν είχαμε τις κομβικές λεπττομέρειες, πληρώσαμε ένα λάθος και αυτό έκρινε το παιχνίδι λίγο πολύ».

Για τη φάση του γκολ της ΑΕΚ και τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης: «Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό, είχαμε δουλέψει καλά. Ξέραμε ποια είναι η ΑΕΚ, ποιο το παιχνίδι της. Όλα ήταν θέμα λεπτομερειών. Πληρώσαμε τα λάθη μας. Είναι ξεκάθαρο για μένα πως υπάρχει φάουλ στο γκολ της ΑΕΚ, έτσι ξεκίνησε η φάση πριν σκοράρει. Ζήτησα να το δει στο VAR. Οι λεπτομέρειες έρχονται πάντα εις βάρος μας. Να χρησιμοποιούν σωστά άπαντες το VAR. Πληρώνουμε λάθη άλλων που μας κοστίζουν. Ξαναλέω είναι ξεκάθαρο φάουλ. Το είδαμε όλοι εκτός από τον διαιτητή. Γκρέμισε τον παίκτη μας ο αντίπαλος. Έχει γίνει παράβαση. Έχουμε κουραστεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα συνεχώς. Εμείς παίζουμε με τους κανόνες του παιχνιδιού και θέλουμε το ίδιο να κάνουν και οι διαιτητές».

Έτοιμος ο Χάμες

Τα αγωνιστικά δεδομένα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ανιγκό για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Εν μέσω της αναταραχής που προκλήθηκε από την αποχώρηση του Μίτσελ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Ζοσέ Ανιγκό, υπάρχουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη υποδέχονται τον ΠΑΟΚ και καλούνται να βγάλουν αντίδραση μετά τη γκέλα με τον Άρη.

Στα ευχάριστα είναι ότι ο Χάμες Ροντρίγκες προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα. Έτσι, θέτει υποψηφιότητα να μπει στην αποστολή και να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Κανονικά προπονήθηκε ο Χουάνγκ, ο οποίος είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις λόγω κούρασης. Ενώ, η κατάσταση του Μπα θα ξεκαθαρίσει σήμερα, μιας και οι εξετάσεις του ήταν καθαρές.

Πάντως, θεωρείται βέβαιη η επανενεργοποίηση του Σισέ, παρόλο που έχει να αγωνιστεί από το τέλος Ιανουαρίου, κάτι που θα φανεί στη σημερινή προπόνηση.

Μπακαμπού: «Μας στοιχίσανε τα ατομικά λάθη…»

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού στάθηκε στα ατομικά λάθη από τα οποία προήλθαν τα δύο γκολ του Άρη.

Οι δηλώσεις του επιθετικού του Ολυμπιακού, Σεντρίκ Μπακαμπού μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Άρη.

«Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξήγηση, γι’ αυτό που συνέβη, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο πολλές φορές. Παρόλο που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κερδίζαμε με δύο γκολ διαφορά, από ατομικά λάθη δεχθήκαμε δύο γκολ και έγινε αυτή η ανατροπή του αποτελέσματος. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο χωρίς να μπορείς να τα εξηγήσεις πολλές φορές. Αυτό που έχει σημασία είναι να το ξεπεράσουμε και να είμαστε καλοί στα επόμενα παιχνίδια γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ισοπαλία. «Υπάρχει πάρα πολύ απογοήτευση μέσα στα αποδυτήρια. Όλοι είναι πολύ απογοητευμένοι για αυτή την ανατροπή. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να εκμεταλλευτούμε αυτή την απογοήτευση και να την κάνουμε δύναμη γιατί μένουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε τη δυνατότητα, μπορούμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, θα το κάνουμε, πρέπει απλά να το πιστέψουμε».

Για το αν υπάρχει κούραση από τα ταξίδια λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων: «Υπήρχε κούραση σε πολλούς παίκτες από τα ταξίδια, δεν πρέπει όμως να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Η ομάδα μπήκε καλά στο παιχνίδι, κατάφερε να βάλει δύο γκολ, παίξαμε εντός έδρας και ήμασταν αρκετά καλοί. Στη συνέχεια συνέβη αυτό που συμβαίνει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο. Από ατομικά λάθη δεχθήκαμε δύο γκολ, δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό, πρέπει να κάνουμε μία επανεκκίνηση. Να πιστέψουμε στον εαυτό μας, μπορούμε να το πετύχουμε και πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια».

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News