Παρτιζαν - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/3)

Παρτιζαν - Ολυμπιακος live streaming

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Παρτιζαν – Ολυμπιακος Live Streaming | Partizan – Olympiacos Live Streaming: Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής στην Euroleague διεξάγεται στο Βελιγράδι. Η Παρτιζάν υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:00).

Με 10 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει εδραιωθεί στην κορυφή της κατάταξης (21-8). Συνεπώς, στην τελική ευθεία του «μαραθωνίου» καλείται να κάνει το τελικό σπριντ για την πρωτιά.

Ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική η θέση στα Playoffs εξασφαλίστηκε και τυπικά. Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει ακόμα ένα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας, αλλά και την πρωτιά λίγες «στροφές» πριν το τέλος.Euroleague Live Streaming

Κοιτάζει πιο ψηλά ο Ζοτς

Παρτιζαν – Ολυμπιακος Live Streaming: Πολλοί οι γνωστοί και τα ρεκόρ

Φυσικά μία ακόμα αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τον Ζοτς είναι από μόνη της ενδιαφέρουσα. Το ίδιο ισχύει για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού, Ιωάννη Παπαπέτρου. Παράλληλα υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς και βασικά όπλα της Παρτιζάν είναι οι πρώην «ερυθρόλευκοι» Κέβιν Πάντερ και Ζαχ ΛεΝτέι.

Όλα αυτά ωστόσο δεν επηρεάζουν τους φουριόζους Πειραιώτες. Προέρχονται από νίκη σε άλλο ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι ένα εύκολο απόγευμα στο Λαύριο (χωρίς τον ασθενή Μπαρτζώκα στον πάγκο) και στοχεύουν στη βελτίωση του εκτός έδρας ρεκόρ τους (10-5), που είναι το καλύτερο στη διοργάνωση.

Στην αντίπερα όχθη, η Παρτιζάν με ρεκόρ 9-4 στην έδρα της, έχει δείξει τη δυναμική της έχοντας νικήσει στο Βελιγράδι τη Μονακό. Επίσης, μετά τον Ολυμπιακό περιμένει να υποδεχθεί και τους υπόλοιπους της πρώτης τετράδας (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα).

Χωρίς Μπαρτζώκα και στο Βελιγράδι

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δε θα βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Τη θέση του θα πάρει ο άμεσος συνεργάτης του, Χρήστος Παππάς. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» είχε απουσιάσει και από το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στο Λαύριο για την Basket League λόγω ίωσης.  Το πρόβλημα δεν έχει ξεπεραστεί παραμένοντας έτσι στην Αθήνα.

Παράλληλα, συμπεριλήφθηκαν 13 παίκτες στην αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία απαρτίζεται από τους: Σλούκα, Ουόκαπ, Κάνααν, Λούντζη, Λαρεντζάκη, Πάππας, ΜακΚίσικ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Πίτερς, Μπλακ, Μπόλομποϊ, Φαλ.

Η διαφορά στην παραγωγικότητά των δύο ομάδων είναι στα όρια του στατιστικού λάθους (84.7 πόντους ο Ολυμπιακός, 84.5 η Παρτιζάν). Όμως, η διαφορά είναι μεγάλη στην άλλη άκρη του παρκέ, με την καλύτερη άμυνα της Euroleague (75.7) να τίθεται αντιμέτωπη της 14ης που διαθέτουν οι Σέρβοι (82.5).

Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με θρίαμβο στο ΣΕΦ (87-58). Εκείνη ήταν η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων έπειτα από 12,5 χρόνια και τον δραματικό ημιτελικό του Final-4 στο Παρίσι. Τότε οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει στην παράταση (80-83). Συνολικά το μεταξύ τους σκορ είναι 6-4 υπέρ των «ερυθρόλευκων» στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη και για να στραφούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ακολουθεί για το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ, όπου στόχος τους είναι η διατήρηση του αήττητου εντός των τειχών και του σερί με τους «πράσινους» που έχει φτάσει πλέον στο 11-0.

Παππάς: «Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την σκληράδα της Παρτιζάν»

Ο Χρήστος Παππάς θα βρίσκεται ξανά στον πάγκο του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς με την Παρτιζάν (24/3, 21:00), αντικαθιστώντας τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω ίωσης.

«Η Παρτίζαν είναι μια σπουδαία ομάδα με εξαιρετικό προπονητή. Δε θα είναι ένα εύκολο ματς. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την σκληράδα στο παιχνίδι τους».

Για το διαφορετικό κίνητρο των δύο ομάδων: «Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας σε ένα τέτοιο γήπεδο και να μη μας επηρεάσει το κίνητρο του αντιπάλου μας. Είχαμε πολλά ματς αλλά κάναμε το ροτέισον που έπρεπε. Θα δούμε αύριο το πως θα είμαστε… αύριο!».

Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός παίζει εκπληκτικά και είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έβγαλε το… καπέλο στον Ολυμπιακό και αποθέωσε το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα, λίγο πριν την «μάχη» των Πειραιωτών με την Παρτιζάν στην κατάμεστη “Stark Arena” (24/3, 21:00). Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος προπονητής:

«Ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα ο δυσκολότερος αντίπαλος για πολλούς λόγους. Παίζει εκπληκτικά. Το προηγούμενες ημέρες, όσο εμείς κάναμε ένα διάλειμμα, ο Ολυμπιακός έπαιξε δύο ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήταν πολύ καλός, όπως είναι συνήθως. Είναι μια ομάδα που γνωρίζει τα πάντα. Εκτός από τον πρωτεύον αιφνιδιασμό έχει πλάνο και για την επίθεση στο 5vs5, διαθέτει εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και πρακτικά κανένα σουτ δεν έχει “φτιαχτεί” από πριν και δεν είναι καλό.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι θα χρειαστεί να παίξουμε άμυνα για 24” και να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Όσο για την άμυνα του Ολυμπιακού, υπάρχουν και εκεί κάποιες παγίδες. Προσπαθήσαμε σε τέσσερις προπονήσεις να προετοιμαστούμε, οπότε θα δούμε πώς θα τα καταφέρουμε στο ματς».

Πίτερς: «Είμαστε μια… καλοκουρδισμένη μηχανή – Περιμένουμε ένα θορυβώδες και δύσκολο ματς»

Διαβάστε όσα είπε ο Άλεκ Πίτερς λίγες ώρες πριν από τον αγώνα στην Σερβία.

Την φρεσκάδα του Ολυμπιακού: «Δε θες να είσαι σε… κακό ρυθμό σε αυτό το σημείο της σεζόν, με μόνο λίγα ματς να απομένουν για τα playoffs. Πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση με την Παρτίζαν, μιας και θα συναντήσουμε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα με σπουδαίο προπονητή. Πρέπει να το προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία και ένταση, διατηρώντας τον ρυθμό μας».

Για την Παρτίζαν: «Είναι καλή ομάδα, με εξαιρετικό τεχνικό και με παίκτες που έχουν ταλέντο και εμπειρία στην Euroleague. Έχουν εξαιρετική ατμόσφαιρα εντός έδρας και το ξέρουμε. Περιμένουμε ένα… θορυβώδες ματς. Θα είναι δύσκολο και περιμένουμε να παίξουμε καλά».

Την απουσία του κόουτς Μπαρτζώκα: «Είναι ασυνήθιστο, αλλά έχουμε ετοιμαστεί. Έχουμε ήδη το ματς με το Λαύριο όπου μας καθοδήγησε ο κόουτς Παπάς. Ετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι όπως και για όλα τα άλλα. Είμαστε μια… καλοκουρδισμένη μηχανή σε αυτό σημείο της σεζόν και όλα θα είναι όπως πάντα. Εύχομαι περαστικά στον κόουτς Μπαρτζώκα και ευελπιστούμε να τον έχουμε κοντά μας στον επόμενο αγώνα».

Για το αν θα του λείψουν οι… φωνές του Μπαρτζώκα στο ματς: «Θα ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολο να τον ακούσουμε με την ατμόσφαιρα στην έδρα της Παρτίζαν. Χρειαζόμαστε τον προπονητή μας και μας λείπει. Να γίνει καλά και τον περιμένουμε να επιστρέψει».

Παρτιζαν – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News